Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizide anlayamadım hayırdır ya garipsiniz![]()
Aa tamam sakin olun :))Nesini anlamadın nesi garip size yazdım ne yazdım sa bi garip yazan sizsiniz
Hayelinizdeki gelinlik değil ama sizin seçtiğiniz tarza dikildi eee dikilirken provalarda düzeltseydiniz diyorum başka bir cevap olumsuz değişik şeyler yazıyorsunuz ince tül dedim sanmıyorum dediniz makyaj dendi
Eee ne yazılabilir başka sizin aklınızdan geçen neyse sandığınız şey neyse onu yapın dedim
Kendi istediği gibi gelinlik diktirip dekoltesi var çatlak var ne yapayım diye sordunuz madem böyle sorununuz var o sorunu kapatacak şekilde diktirseydiniz diyorum
O zaman aklınız nerdeydi
Doğru değil mi bu bunun neresi garip
Normalde çok takılmazdım vücudumun başka yerlerinde de var çünkü ama gelin olunca böyle bi her şey güzel olsun diye bakıyorum olaya ama mecbur görünecek:)Göğüste çatlak görüntüsü çok belirgin veya kötü durmuyor bence. Makyaj yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum ama bence onun yerine catlaklarınızı sevmeye çalışın.
Merhaba çatlaklarınıza bence önce sudokrem sürün. Böyle dokusu cok yogun gibi o yüzden üstüne bir kat yapıyor. Sonra fondoten. Sonra pudra. Sonra da sabitleyici sprey. Ben yazın bacağımdaki çatlağı sudokrem+ max factor kaptıcı fondotenle kapatıyodum. Sırf fondoten sürünce çizgilere giriyo. Öncesinde sudokrem benim cok isime yaramistiNormalde çok takılmazdım vücudumun başka yerlerinde de var çünkü ama gelin olunca böyle bi her şey güzel olsun diye bakıyorum olaya ama mecbur görünecek:)
Merhabalar siz nerede yaptıdınız lütfen bilgi verinKeşke brezilya kamuflaj tekniğiyle çatlaklarınıza işlem yaptırsaydınız. Çatlakların görünümü bayağı silikleşiyor yer yer sıfırlanıyor. Makyajla kapanır mı bilmem ama umarım kapanır.
Aşırı derecede değildir belkiMerhaba herkese.göğsümde çatlaklar var.gelinliğim çok dekolte değil ama yinede belli oluyor2 hafta sonra düğünüm var makyajla kapanır mı bu çatlaklar
![]()