merhaba kızlar bundan 1 buçuk ay önce nişanlandım.nişandan önce aramızda bir sıkıntı yoktu nişandan sonra değişti.Düğün tarihini mayıs diye konuşmuştuk sonra ben işten ayrıldım ailemin pek maddi durumu olmadığı için her şeyi ben yapacaktım o yüzden ailem ağustosa ertelenmesini istedi.biz nişanlımla mayıs ayı için bir salon ayarlamıştık ertesi günde kapora verecektik. ertesi gün annem ağustos istemesine rağmen akşam bunlar kapora vermek için yola çıkmış annemde gelmek istemeyince geri döndüler. burdan sonra soğukluk başladı nişanlım mayıs diye tutturdu ailesine uydu bundan sonraki süreçte hep ailesine doldu bana eziyet etti.geçen pazar tekrar geldiler ağustos 1 anlaştık bu sefer çok uzak bir yerde düğün yapmak istediler hiç bana fikrimi sormadılar.kayınvalidem sürekli ağız burun hareketi yapıyor,ve bende kendimi savunup orayı istemediğimi tek başına karar veremezsiniz dedim diye anlayışsız kötü gelin oldum.sonra eşya tartışması başladı nişanlım ben senin istediğin koltuğu alamam ben karar vericem bilmem ne babamın yanında nasıl bağrıyor hep annesine bakıyor o ne derse onu yapıyor.sonra gittiler ama ben istemediğimi belli ettim.1 hafta çocuk ne aradı ne mesaj attı dün geldiler eşyaları aldılar bu hikayede burda bitti.seven erkek sevdiğinin arkasında durur benimki hiç durmadı sizin düşünceleriniz nedir...