4-5 ay önce sormuştum kutusu 250 tl idi. içinde de çok fazla yok diye hatırlıyorum
illaki odanın içi görünür olsun dersen bilmem ama bu seperatür bayaa pahalı bence alçıpanla daha ucuza bölünebilir annem büyük salonunu bu şekilde böldürüp küçük bi oda daha kazanmıştı...
nerde oturuyorsun bılıyorum ama ıstanbulda euro florada bunlardan çok var cokda uyguna sıtesıne bır bak ıstersen
cnm bursada oturuyorum. bahsettiğin siteyi de inceledim ama bu üründen bulamadım malesefgene de teşekkürler
merhabalar bende bu seperatörlerden salonuma yapıcam kısmetse, 8 mayıs nikahım var evim bir tamamlansın yapmak istiyorum, bunların paketi 10 lu halinde satılıyor, ama 250 TL falan değil, şuan hepsiburada.com da satılıyor uygun bence..bakmanı tavsiye ederim.
cnm 10lu paketi tabiiki 250 lira değil. hatta tek tek satan yerler var. 10 paketler de en uygun 40liraya felan bulabildim ben. koçtaşta da tane fiyatı 3,5 lira diye duydum. benm düşündüğüm şekilde oda bölmek istediğimde yaklaşık 120 tane felan geekiyor. bu da 3,5 liradan hesaplasam toplamda 420 lira felan yapar. anlatabildim mi? daha uygun fiyatta biryer biliyosan ve yardımcı olursan çok sevinirim cnm.