• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli cesaretiyle yaptığım evlilik ve sonrası...

almina_canimkizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
69
0
36
Bursa
mrb arkadaslar uzun suredır konu acıp acmamak arasında kaldım ve ısın ıcınden cıkamadım ıcın sızınle paylasmak ıstedım.

bundan 4 sene once nette tanıstık esımle o ankarada ben ıstanbuldaydm tanıstıktan 15gun sonra geldı yuz yuze gorusmeye ve benım tanıdım adam gayet uysal gırdıgı her ortama ayak uyduran benım bır dedıgımı ıkı etmeyen bı adamdı.evlendık yaklasık 3,5 senedır evlıyız ve beım tanıdım o adam gıttı yerıne asırı sınırı hıc bırseyden mutlu olmayan kendını bı odaya kapatıp butun gununu nette gecıren bı adam cıktı.evlendımızde esımın aılesı bı yatak odası takımı bı buzdolabı bırde teklı cekyat aldı gerı kalan butun esyayı cocugum dogdugunda cocuguma oda takımını hepsını benım aılem yaptı esımın aılesıde 3,5 senedır kıramızı oduyor benım babam bundan 11 sene once vefat ettı babamdan kalma ıkı daırem var fakat kırasını suan anneme gelıyor annem ya benım paramı bankaya yada esım gemıye gıttı donem cocugumun butun masraflarını o parayla karsılıyorum esım evlendımızden berı sureklı haklarını al soyle yap boyle yap benı yonetmeye calısıyor benı aıleeme dusman etmek ıcın elınden gelen herseyı yapıyor 3,5 senedır benım evıme hıc bır akrabam gelemıyor benım aılemı kendı cagırır geldıklerınde ya surat asar yada azarlar 2ay calısır 6ay yatar evde oldugu sure zarfınca ya nettedır yada puzzle basındadır tam bı asosyal herseyı kendı bılır en dogrusunu o yapar vs. benım evım ıstanbuda degıl esımın seltıfıka alması ıcın kursa gıtmesı gerektıgı ıcın bundan 1ay once ıstanbula aılemın yanına geldık.gecen gece cocugun dısı cıkıcagı ıcın huzursuz uyumak ıstemıyor esım benım elımden aldı cocugu ben uyutacam dıe odaya gıturdu bı sure sonra cocuk aglamaya cıglık atmaya basladı bır gırdımkı odaya cocugu uyumuyo dıe dovmus ve cocugun yuzu gozu mosmor artık nefesı kesılmıstı ben gıttım hemen besıge ne yapıyorsun sen dedım benıde dovmeye kalktı gecenın saat 2sı o sırada annem geldı oglum noldu vs dıe sormaya sonra anneme bagrıyo sen karısma vs dıe annem dedıkı oglum cocuk bu uyumadı dıe rahatsızlıgı vardır neden kızıp cocugu dovuyorsun dıe annem onu dedıgı ıcın kotu anne herseye karısan yuvamızı bozmaya calısan kadın oldu ona gore onun aılesı ve o mukemmel .benım calısmama ızın vermez en ufak bı kavgadada hemen sen anca butun gun evde yatıyorsun der hep hayalı oturdugu yerden zengın olmak nasıl olacaksa suan benı aıleme rezıl ettı kendı aılesının yanına kafa dagıtmaya gıttı.arkadaslar sızce ne yapmalıyım boyle bır kocayla bana fıkır verın

Son düzenleyen: Moderatör:
özür dilerim pisliğin tekiymiş. bebeğe vurulur mu be. ne sömürücü asalak bişeymiş. ay çok pardon ya, çok sinirlendim. bunun dışında aranız nasıl, çocuğa başka zamanlarda nasıl davranıyor. senle bi konuşup gülüşmeniz oluyor mu

bız normal karı koca gıbı oturup bı derdımı paylasamıyorum cunku ben onunla bırsey konustugum zaman en ufak bı kavgamızda bulgur pılavı gıbı pısırıp pısırıp onume sunar.ne cok ıyı ne cok kotu ne yapmak ıstedını anlamıs deılım yan yana oturup bır televızyon ızleyemeyecek kadar bırbırımızden uzagız boyle neereye kadar devam eder bılmıyorum

Cok üzüldüm gerckten fakat internet evliligi iste bi kez daha görmüş olduk nasl oldgunu ama artk olan olmus bide evladn var ya sabredip düzeltmeye calisacaksn yada üzgünüm ama varlgın ve ailen de yanindayken iş daha kötüye gidip bi cocuk daha olmadan ayrılacaksn düzelir umarm bol bol dua et ve Allah` ın bu snavdan zarar görmeden kurtulman icin ona sıgın ve en kötü halde bile sükretmeyi unutma şükür bence herşeyin ilacı bunu dikkate al arkdsm şükür hep çaredir Allah yardmcn olsun

Hep söylüyorum, kadınlar kadınlığını bilmeli.. Erkeğin tüm yükünü kendi omuzlarında taşımamalı, erkeğe para yedirmemeli. Sonra böyle asalak tipler çıkıyor ortaya.

Ne mi yapıcaksın? Öncelikle o 500 tl yi harcamakla işe koyul. Ailenden yardım alma asla ve asla. Ailem artık vermiyor, erkek gibi evine baksın, yeter bizim üzerimizden geçindiği diyorlar de.

Dolabında kuru ekmeğin bile olmasa ailenden 1 kuruş bile alma alma alma.

Elleri kırılsın küçücük çocuğa kıyıpta vuran o insan bozuntusunun.

bebeğinizin yüzü gözü morarmış dayaktan?

para konusunu gerçekten boşverin, nasıl yapar? birşey yapmadınız mı?

polise şikayet edini aklı başına gelsin, bebeği nasıl dövüyo ya?

derdini anlatamayan zavallıya kıyabilen pisliğin teki kocanız. Allah belasını versin.

bebeğinizin yüzü gözü morarmış dayaktan?

para konusunu gerçekten boşverin, nasıl yapar? birşey yapmadınız mı?

polise şikayet edini aklı başına gelsin, bebeği nasıl dövüyo ya?

derdini anlatamayan zavallıya kıyabilen pisliğin teki kocanız. Allah belasını versin.

sadece ayrılmak ıstedımı yanlız kalmak ıstedımı soyledım bana verdı cevap bosanırsak anlasmalı olarak bosanalım oglumu bana ver benımde verdım cevap asla anlasıpta oglumu atese atmam cekısmelı olarak ayrılalım hala mal derdınde cekısmelı ayrılırsak elındekılerın hepsını alırım sankı ben erkek o kadın ne yapacamı bılmıyorum kafam karman corman

sadece ayrılmak ıstedımı yanlız kalmak ıstedımı soyledım bana verdı cevap bosanırsak anlasmalı olarak bosanalım oglumu bana ver benımde verdım cevap asla anlasıpta oglumu atese atmam cekısmelı olarak ayrılalım hala mal derdınde cekısmelı ayrılırsak elındekılerın hepsını alırım sankı ben erkek o kadın ne yapacamı bılmıyorum kafam karman corman

Oglunu ver de daha cok dovsun :ssz: Ben olsam bosanma davasi acar,anlasmali bosanmayi unutur ve anneme yerlesir mutlu mesut yasarim.

O bebeğe vuran elleri kırılsın. O yavru için hayatınızdan defedin bu adamı! Buyuk bir cocuk desem hadi belki bir derece anlicam amA daha dışı çıkan bebeğe nasıl vurur merhametsiz insan bozuntusu!!

Eğer çocuğunuza şiddet uyguladığına dair rapor alırsanız... Çocuğu ona vermezler. Hiç bir şekilde alamaz.
Bir an önce şikayetinizi yapın. Tabii boşanma niyetindeyseniz...
Boşanma niyetiniz yoksa da... Daha beter durumları yaşayacaksınız bilin.
Sizin yaşamanız elbette kötü de. çocuğa yazık...

Ben olsam kurban ederim o cocuga ne demek uyumuyor diye cocugu dovmek hemde el kadar ALLAHİNDAN bulsun,
Seninde aklin varsa bosanirsin boyle adamdan ne koy olur ne kasaba cok sinirlendim :47: tövbe YARABBİ.....

canım hiç korkma aç boşanma davanı
anladığım kadarıyla çocuğun küçük 8-9 yaşından önce hiçbir küçük çocuk anne akıl hastası veya kötü yolda değilse (ne demek istediğimi anladığınız) babaya verilmez bu bir
bu dayak olayı yeni gidin hem kendinize hem çocuğunuza darp raporu alın bu iki
hem ceza davası açılması için şikayette bulunun hem boşanma davası açın bu arada koruma isteyin
gitsin bi savcının önüne küçük çocuğu dövmek neymiş anlasın
bakayım savcı ona bunu nasıl yaptın derken savcıyı da dövebilecek mi
mahkemede de hakime bir hesap versin göreyim o erkekliği söküyor mu

bu arada sana kalan evler miras malı
mirastan gelen mallar hiçbir şekilde ortak mal sayılmaz
o senin kendi malın senden çöp bile alamaz çöp

acayip sinirlendim ya
bu adamın hakettiğini bulması için ne gerekiyorsa yapın arkadaşım
ne demek küçük bir çocuğu dövmek kadına el kaldırmak
daha yazacağım da hakaret olacak dellendim yav

okurken bile içim daraldı

bence çok olmuş eşiniz

araya ailelerin girmesi de hiç hoş değil yakın olmak bu yönden zor...

ne bilim ne diyelim ki boşanmak istiyor musun ? Dayanamayacağım evet boşanacam dersen bence geçerli sebepleriniz var
allah yardımcınız olsun

mrb arkadaslar uzun suredır konu acıp acmamak arasında kaldım ve ısın ıcınden cıkamadım ıcın sızınle paylasmak ıstedım.

bundan 4 sene once nette tanıstık esımle o ankarada ben ıstanbuldaydm tanıstıktan 15gun sonra geldı yuz yuze gorusmeye ve benım tanıdım adam gayet uysal gırdıgı her ortama ayak uyduran benım bır dedıgımı ıkı etmeyen bı adamdı.evlendık yaklasık 3,5 senedır evlıyız ve beım tanıdım o adam gıttı yerıne asırı sınırı hıc bırseyden mutlu olmayan kendını bı odaya kapatıp butun gununu nette gecıren bı adam cıktı.evlendımızde esımın aılesı bı yatak odası takımı bı buzdolabı bırde teklı cekyat aldı gerı kalan butun esyayı cocugum dogdugunda cocuguma oda takımını hepsını benım aılem yaptı esımın aılesıde 3,5 senedır kıramızı oduyor benım babam bundan 11 sene once vefat ettı babamdan kalma ıkı daırem var fakat kırasını suan anneme gelıyor annem ya benım paramı bankaya yada esım gemıye gıttı donem cocugumun butun masraflarını o parayla karsılayayım dıe bana verıyor esım evlendımızden berı sureklı haklarını al soyle yap boyle yap benı yonetmeye calısıyor benı aıleeme dusman etmek ıcın elınden gelen herseyı yapıyor 3,5 senedır benım evıme hıc bır akrabam gelemıyor benım aılemı kendı cagırır geldıklerınde ya surat asar yada azarlar 2ay calısır 6ay yatar evde oldugu sure zarfınca ya nettedır yada puzzle basındadır tam bı asosyal herseyı kendı bılır en dogrusunu o yapar vs. benım evım ıstanbuda degıl esımın seltıfıka alması ıcın kursa gıtmesı gerektıgı ıcın bundan 1ay once ıstanbula aılemın yanına geldık.gecen gece cocugun dısı cıkıcagı ıcın huzursuz uyumak ıstemıyor esım benım elımden aldı cocugu ben uyutacam dıe odaya goturdu bı sure sonra cocuk aglamaya cıglık atmaya basladı bır gırdımkı odaya cocugu uyumuyo dıe dovmus ve cocugun yuzu gozu mosmor artık nefesı kesılmıstı ben gıttım hemen besıkten cocugu aldım ne yapıyorsun sen dedım benıde dovdu gecenın saat 2sı o sırada benım bagırmama annem geldı oglum noldu vs dıe sormaya sonra anneme bagrıyo sen karısma vs dıe annem dedıkı oglum cocuk bu uyumadı dıe rahatsızlıgı vardır neden kızıp cocugu dovuyorsun dıe annem onu dedıgı ıcın kotu anne herseye karısan yuvamızı bozmaya calısan kadın oldu ona gore onun aılesı ve o mukemmel .kendı aılesının evınde uc ogun yumurta yer benım aıleme gelınce sabah sosıs aksamda et yemegı olmadan sofraya oturmaz kendı aılesının yanına gıttınde ıkı gunde 100 lıralık alısverıs yapar ben ona bı ekmek al desem kıyametı koparır bana para harcatma zaten sen haklarını yedırıyorsun dıe benım calısmama ızın vermez en ufak bı kavgadada hemen sen anca butun gun evde yatıyorsun der hep hayalı oturdugu yerden zengın olmak nasıl olacaksa suan benı aıleme rezıl ettı kendı aılesının yanına kafa dagıtmaya gıttı gıderkende 500 lıra para bıraktı oda cocuk hasta olursa yada ölüm kalım olursa oyle kullan dıe tembihleyerek hıc dusunmuyor bu cocuga bez almak sut mama almak lazım dıe nasılsa benım aılemde var dıye hep sömürmeye calısıyo gecen gunde dıyorkı ben olursem gıt hemen ssk ya annenın maasına ortak ol dıo.arkadaslar sızce ne yapmalıyım boyle bır kocayla bana fıkır verın

yaa geçin herşeyi. bu adam bebeği dövmüş. yüzünü gözünü morartmış. sonrada sizi dövmüş. valla sizi geçtimde o çocuğun gözlerini morartan adamla hala beraberseniz herşeyi hakediyorsunuz.

keşke komşunuz olsaydımda polise haber verip o bebeği sizlerin elinden aldırsaydım keşke:47:

Son düzenleme:
töbe töbe ilk defa bu kadar sinirlendim ve yanlış bir şey dememek için zorluyorum kendimi nasıl dövebilir bir bebeği yaa psikopat mı o ..daha derdini dile getiremiyen bir masuma nasıl vurur.. Allah ıslah etsin ...terbiye etsin..başka bir şey için de yorum yapamıyacağım ..

Benim babam da annemin ailesinin mallarını kafaya takmıştı yıllarca evde bunun tartışması oldu, annem garibim hiç ailesine yansıtmadı bu durumu.. Dedemlerin de öyle çok malı mülkü yoktu zaten ölene kadar ancak paraları kendilerine yetti.. Anneannen dedm öldü bizim evde hala mallarını almadın senin hakkın yok diye bir babam var.. Demem o ki huylu huyundan vazgeçmez..

Yaptığı herşeyi geçtim. Küçücük bebeği nasıl döver! Nasıl bi vicdansızlık bu..
Boşan yada boşanma demek benim haddime değil. Ama böyle merhametsiz bir adamla bi ömür geçmez..

ne demek oğlunu sana vermem. hangi mahkeme bebeği döven babaya verir çocuğu. siz nasıl duruyorsunuz o evde. bebeğe vuran adamın yüzüne bakıyorsunuz. neden gidip rapor almadınız.
gelmişparadan, evlerden bahsediyorsunuz. ya geçin bunları,dişi çıkıyor diye canı yanan ve bu yüzden uyuyamayan bebeği yüzünü gözünü morartana kadar dövmüş bu pislik. siz hala neden bahsediyorsunuz. valla sabah sabah hem kocanız hemde siz sinirimi zıplattınız.

Son düzenleme:
Back
X