- 27 Kasım 2019
- 313
- 115
- 103
- Konu Sahibi Birnazenin
Kızlar sizce bir erkek neden üç gündür öfkelenip telefonu kapatır üç gündür kapalı ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklı seklem oluyor çünkü erkeklerinKavga ettik ama erkek böyle niye yapar ya
Güldürdünüz bu halde bile sağolun :-*Aklı seklem oluyor çünkü erkeklerin![]()
OfffBaşka hattı vardır. Ya da başı beladadır.
Eşiniz mi sevgiliniz miOfff(
KatılıyorumSevgisi çatırdamış olabilir, yaşanan şeyler bir süre sonra patlak veriyo. Bir günü anlarım o bile benim için fazla da üç gün çok uzun bir süreç öldün mü kaldın mı umrunda değil gibi
SevgilimEşiniz mi sevgiliniz mi
Bu şekilde olduysa geri dönüşü nasıl olur sizceSevgisi çatırdamış olabilir, yaşanan şeyler bir süre sonra patlak veriyo. Bir günü anlarım o bile benim için fazla da üç gün çok uzun bir süreç öldün mü kaldın mı umrunda değil gibi
Yaşadığınız şeye göre değişir Eğer hatanın senden olduğunu düşünüyosan bence adım atmalısın kazanmak istiyorsan yap tabi ama iyi karar vermen lazım bu üç günlük süreç ilerleyen dönemde aklına gelip yıpratıcaksa ilişki yıprandıysa ne yapsan fayda etmezBu şekilde olduysa geri dönüşü nasıl olur sizce
Benden kaynaklı geçmişte oldu ama şuan ki benden değildi kendisi bana yükledi Of doğru söylüyorsunuz ileri dönü zorYaşadığınız şeye göre değişir Eğer hatanın senden olduğunu düşünüyosan bence adım atmalısın kazanmak istiyorsan yap tabi ama iyi karar vermen lazım bu üç günlük süreç ilerleyen dönemde aklına gelip yıpratıcaksa ilişki yıprandıysa ne yapsan fayda etmez![]()