• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli gibi biri oldum:(

Bende bazen burayı okuyorum,sevgilimin arama dökümanlarına dahi bakıyorum. O kadar deli gibiyim yani..Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için..Umarım bu konular hiçbir zaman gizli kalmaz.. Kızlarla özelllikle güzel kızlarla diyalog kurması beni aşırı sinirlendiriyor,ama herkes bunun normal olduğunu söylüyor. Sizce de normal mi?:KK43:
kız ne arama dökümanı Allah aşkına ne var onda ki? akıllı telefona izin yok bizimki mesela askercell kullanıyor zaten 5 numaraya mı ne açık yani öyle herkesi arayamıyor bile :KK54:

Seven insan kıskanır tabiki ama bir ilişkide en az sevgi kadar güven de önemli.
Siz böyle kıskanmaya devam ettikçe adamın aklında yoksa bile aklına sokacaksınız sanki.
Biraz rahat bırakın hem onu hem kendinizi. Yoksa yıpranırsınız ve yıpratırsınız ayrıca korktugunun başına gelmesi gibi bir durum da var malesef

benim için çok üzücü ama çok doğru bir cevap oldu..:KK42:

Sonucunda üzücü olmasını istemiyorsan rahat bırak. İnsanlar sürekli sıkıntı çekip tartıştıkları değil dilediğince mutlu olduklarını yerde kalmak isterler. Ben erkek ve de asker olsam ve bana böyle yapan biri olsa " ben zaten herkesden uzağım birde bu canımı sıkıyor" desip resti çekmeme ramak kalırdı

Back
X