dolduruşa gelip aranızı bozmayın kimseyle.. aslını araştırın mutlaka ben bir kere yapmıstım çok pişman oldum aklım başıma geldi
Biri birine gıcık gitti diye , o kişinin bana bir yamuğu dokunmadığı sürece kesinlikle tavır almam..
Dolduruşa da gelmem..
Birilerinin lafına bakıp niye küsüyorsunuz ki arkadaşınıza?
Nerden biliyorsunuz doğru olduğunu?
Kendi düşüncelerinizle hareket etmeyi öğrenin başta.
Ve o arkadaşlarınızla da konuşmayın bence. Kusura bakmayın ama saçma sapan bi arkadaşlığınız var.
Arkadaş dediğinin arkadaşının arkasından dedikodu yapıp da birbirine küstürmeye çalışır mı?
uzak durun gitsin bitsin.
dolduruşa gelip aranızı bozmayın kimseyle.. aslını araştırın mutlaka ben bir kere yapmıstım çok pişman oldum aklım başıma geldi
merhaba hanımlar
değişik bir dertle karşınızdayım :)))
bir arkadaş gurubumuz vardı, artık yok
birinin arkasından atıyorlar ben hemen gaza gelip küsüyorum diğerleri yine canım cicim devam...
onları öyle görünce soruyorum hani o şöyleydi böyleydi
aa ne yapalım küselim mi diyorlar
derken o gurupta bir kaç kişi birbirne küstü bende dahil
bi arkadaş var x ama hiç anlaşamıyorum
tamamen zıt benle
zaten çok sıkılmıştım uzun zamandır he hı deyip atlatıyordum karaktersiz de kendisi malesef
2 arkadaş var onlarda o kızdan hoşlanmadıklarını söylüyorardı
bende onlarla buluştum x i çağırmadık diye bana küstü
ben ne yapayım??zaten sevmiyorum x i
bu gün bakondan nasıl bağırıyor ayy tamam canım geliyorum sen kapıyı aç diye
maksatı bana duyurmak
nereye kime gidecek bilmiyorum,belkide kendi kendine konuştu insan camdan bağırır mı geliyorum diye
benim umrum değil ama merak ediyorum
edindiğim bu gurup tecrübelerine göre ki ben çok anti sosyal bir evde büyüdüm babamın abimin hiç arkadaşı yoktu ve babam bizimde arkadaş edinmemizi engellerdi abim zaten her arkadaşıma asıldığı için 15 günden fazla arkadaş edinemezdim kimse bizim eve gelmek istemezdi..
merak ettiğim bu diğer arkadaşlarım ondan hoşlanmadıklarını bana açık açık söylüyorlar yüz yüze gelince mıcık mıcık oluyorlar...
bense alenen belli ediyorum tavrımı...
şimdi bu diğer arkadaşlarımla görüşmek isterse x ve beni dışlarsa diye düşünüyorum..
nasıl oluyor bu ilişkiler???
ben ne yapmam lazım??
x i kaybettiğim için üzgün değilim ve diğerleri de gidebilirler
çünki yanlızlığa çok alışkınım,
ama merak ediyorum yani başka arkadaşlar edinirsem nasıl davranmalıyım?
hepinizin başına böyle şeyler geliyor mu??bende mi bir gariplik var acaba??
hani 4 kadın en fazla ne kadar geçinebiliyorsunuz :)))
pofff aklım karıştı
bu arada ben bu kadınların hepsine çok iyi davrandım tam bir dost gibi birbirlerine attıkları kazıkları atmadım cidden benden kimseye zerre zarar gelmez...
Katiliyorum aynenbu dertten hıcbıse anlamadım..
sadece bırını cekıstırıyosunuz aranızda,sen sonradan o kısıye mesafelı olurken..dıgerlerı canım,gulum devam edıyolar..
tek soylıyecegım sey,gebelik takvımını görünce cok sasırmış olmam..
sandım yıne bı lıselı derdı..
sabret en fazla 1 buçuk ay sonra dünyan degıscek zaten,bunlara kafa yormaya vakıt kalmıcak..
Anlatim biraz karisik :) ama bu durumu iyi anladimoyun oynamaca iki yuzluluk karaktersizlik.iclerinde ya hazimsizlik wardir yada
kendileriyle sorunludurlar. Bu da bir dert tabi. kisaca 4 kadinin icinde kendilerinin kusurlarini ortaya cikaran bir ustunluk warsa ona sirtlarini dönerek yada arkadan konusmaca ve ikiyuzluluk oynayarak haksiz cikarmaya calisirlar. Birak mutlu olsunlar
Katiliyorum aynenbi bebisin olsun sag salim ins vaktin kalmyacak gercekten [/QUOT
dedim ya benim ki merak.
zaten durust bir arkadaslik doslul ortami yoktu bu nedenle pek bisey kaybetmis hissetmedim.
ama keske bir iki can dostum olsaydi.
guvenebilecegim.
dertlesmek konusmak vs...
cok fazla ırdelememek lazım herkesın ayrı ayrı huyları olur..
onemlı olan kırmadan anlaşabilmek..
bu kisileri nezamandir taniyosunuz? gurup derken,nereye dayaniyor tanisikliginiz, okul is mahalle?anlasilan sevmiyosun icin almiyo galiba ozaman mesafeli davran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba hanımlar
değişik bir dertle karşınızdayım :)))
bir arkadaş gurubumuz vardı, artık yok
birinin arkasından atıyorlar ben hemen gaza gelip küsüyorum diğerleri yine canım cicim devam...
onları öyle görünce soruyorum hani o şöyleydi böyleydi
aa ne yapalım küselim mi diyorlar
derken o gurupta bir kaç kişi birbirne küstü bende dahil
bi arkadaş var x ama hiç anlaşamıyorum
tamamen zıt benle
zaten çok sıkılmıştım uzun zamandır he hı deyip atlatıyordum karaktersiz de kendisi malesef
2 arkadaş var onlarda o kızdan hoşlanmadıklarını söylüyorardı
bende onlarla buluştum x i çağırmadık diye bana küstü
ben ne yapayım??zaten sevmiyorum x i
bu gün bakondan nasıl bağırıyor ayy tamam canım geliyorum sen kapıyı aç diye
maksatı bana duyurmak
nereye kime gidecek bilmiyorum,belkide kendi kendine konuştu insan camdan bağırır mı geliyorum diye
benim umrum değil ama merak ediyorum
edindiğim bu gurup tecrübelerine göre ki ben çok anti sosyal bir evde büyüdüm babamın abimin hiç arkadaşı yoktu ve babam bizimde arkadaş edinmemizi engellerdi abim zaten her arkadaşıma asıldığı için 15 günden fazla arkadaş edinemezdim kimse bizim eve gelmek istemezdi..
merak ettiğim bu diğer arkadaşlarım ondan hoşlanmadıklarını bana açık açık söylüyorlar yüz yüze gelince mıcık mıcık oluyorlar...
bense alenen belli ediyorum tavrımı...
şimdi bu diğer arkadaşlarımla görüşmek isterse x ve beni dışlarsa diye düşünüyorum..
nasıl oluyor bu ilişkiler???
ben ne yapmam lazım??
x i kaybettiğim için üzgün değilim ve diğerleri de gidebilirler
çünki yanlızlığa çok alışkınım,
ama merak ediyorum yani başka arkadaşlar edinirsem nasıl davranmalıyım?
hepinizin başına böyle şeyler geliyor mu??bende mi bir gariplik var acaba??
hani 4 kadın en fazla ne kadar geçinebiliyorsunuz :)))
pofff aklım karıştı
bu arada ben bu kadınların hepsine çok iyi davrandım tam bir dost gibi birbirlerine attıkları kazıkları atmadım cidden benden kimseye zerre zarar gelmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?