deli mi dir nedir??

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
merhaba hanımlar
değişik bir dertle karşınızdayım :)))
bir arkadaş gurubumuz vardı, artık yok
birinin arkasından atıyorlar ben hemen gaza gelip küsüyorum diğerleri yine canım cicim devam...
onları öyle görünce soruyorum hani o şöyleydi böyleydi
aa ne yapalım küselim mi diyorlar
derken o gurupta bir kaç kişi birbirne küstü bende dahil
bi arkadaş var x ama hiç anlaşamıyorum
tamamen zıt benle
zaten çok sıkılmıştım uzun zamandır he hı deyip atlatıyordum karaktersiz de kendisi malesef
2 arkadaş var onlarda o kızdan hoşlanmadıklarını söylüyorardı
bende onlarla buluştum x i çağırmadık diye bana küstü
ben ne yapayım??zaten sevmiyorum x i
bu gün bakondan nasıl bağırıyor ayy tamam canım geliyorum sen kapıyı aç diye
maksatı bana duyurmak
nereye kime gidecek bilmiyorum,belkide kendi kendine konuştu insan camdan bağırır mı geliyorum diye
benim umrum değil ama merak ediyorum
edindiğim bu gurup tecrübelerine göre ki ben çok anti sosyal bir evde büyüdüm babamın abimin hiç arkadaşı yoktu ve babam bizimde arkadaş edinmemizi engellerdi abim zaten her arkadaşıma asıldığı için 15 günden fazla arkadaş edinemezdim kimse bizim eve gelmek istemezdi..
merak ettiğim bu diğer arkadaşlarım ondan hoşlanmadıklarını bana açık açık söylüyorlar yüz yüze gelince mıcık mıcık oluyorlar...
bense alenen belli ediyorum tavrımı...
şimdi bu diğer arkadaşlarımla görüşmek isterse x ve beni dışlarsa diye düşünüyorum..
nasıl oluyor bu ilişkiler???
ben ne yapmam lazım??
x i kaybettiğim için üzgün değilim ve diğerleri de gidebilirler
çünki yanlızlığa çok alışkınım,
ama merak ediyorum yani başka arkadaşlar edinirsem nasıl davranmalıyım?
hepinizin başına böyle şeyler geliyor mu??bende mi bir gariplik var acaba??
hani 4 kadın en fazla ne kadar geçinebiliyorsunuz :)))
pofff aklım karıştı
bu arada ben bu kadınların hepsine çok iyi davrandım tam bir dost gibi birbirlerine attıkları kazıkları atmadım cidden benden kimseye zerre zarar gelmez...

bu dertten hıcbıse anlamadım..

sadece bırını cekıstırıyosunuz aranızda,sen sonradan o kısıye mesafelı olurken..dıgerlerı canım,gulum devam edıyolar..

tek soylıyecegım sey,gebelik takvımını görünce cok sasırmış olmam..

sandım yıne bı lıselı derdı..

sabret en fazla 1 buçuk ay sonra dünyan degıscek zaten,bunlara kafa yormaya vakıt kalmıcak..

Birilerinin lafına bakıp niye küsüyorsunuz ki arkadaşınıza?
Nerden biliyorsunuz doğru olduğunu?
Kendi düşüncelerinizle hareket etmeyi öğrenin başta.
Ve o arkadaşlarınızla da konuşmayın bence. Kusura bakmayın ama saçma sapan bi arkadaşlığınız var.
Arkadaş dediğinin arkadaşının arkasından dedikodu yapıp da birbirine küstürmeye çalışır mı?
uzak durun gitsin bitsin.

Biri birine gıcık gitti diye , o kişinin bana bir yamuğu dokunmadığı sürece kesinlikle tavır almam..
Dolduruşa da gelmem..

dolduruşa gelip aranızı bozmayın kimseyle.. aslını araştırın mutlaka ben bir kere yapmıstım çok pişman oldum aklım başıma geldi

dolduruşa gelip aranızı bozmayın kimseyle.. aslını araştırın mutlaka ben bir kere yapmıstım çok pişman oldum aklım başıma geldi

Biri birine gıcık gitti diye , o kişinin bana bir yamuğu dokunmadığı sürece kesinlikle tavır almam..
Dolduruşa da gelmem..

yanlis anlasilmis,
benim kendi ozgur iradem o kadindan hoslanmiyorum.kimseden etkilenmedim.sadece onu toplantimiza cagirmama karari aldi bi arkadas bende isabet olur dedim.sonra gordum ki herkes rahatsizmis o kadindan. millet etegindeki taslari doktu.yalniz bu kiz bi bana takti.bana cok hinclandi

daha once birkac tuhaf hareketini gordum o nedenle sogudum zaten az once de ona anlattigim bir seyi baskasina anlattigini ogtendim.sır degildi bir durumu aciklarken ozel bisey demistim 3 arkadasa da bahsetmis kimse duymasin dedigim halde

bu arada nezaketin icin tesekkur ederim.
gercekten kibarca cevap yazmissin , sevindim

anlamadım....yaşınız küçük sandım konunun sonundaki gebelik takvimini görene kadar...

Anlatim biraz karisik :) ama bu durumu iyi anladim oyun oynamaca iki yuzluluk karaktersizlik.iclerinde ya hazimsizlik wardir yada kendileriyle sorunludurlar. Bu da bir dert tabi. kisaca 4 kadinin icinde kendilerinin kusurlarini ortaya cikaran bir ustunluk warsa ona sirtlarini dönerek yada arkadan konusmaca ve ikiyuzluluk oynayarak haksiz cikarmaya calisirlar. Birak mutlu olsunlar

Katiliyorum aynen bi bebisin olsun sag salim ins vaktin kalmyacak gercekten

haklisin, anlatim cok karisik...
insan iliskilerinde yeni oldugum icin cok bocaliyorum.
bende isin icinden siyrilmak istiyorum hah tamda bu.
ama iste beceremiyorum.
pek tinlamiyorum zaten.sadece merak ediyprum
yorum icin tesekkurler.

su son zamanlarda yok ergenmisin yok liseli konusu bilmem ne modasi cikmis.bir kac konuda daha rastladim milletin agzinda bu lakirdi.
kim bilir kim icat etti de milletin agzina sakiz oldu cogu konuya yaziliyor bu.
neyse yakinda ondanda sikilir polemikci takimi

x arkadasimiz cok ovunuyor.uzun zamandir rahatsiz oluyorum.insan koltukla masayla ovunur mu? en pahalisini biz aldik, ankaranin en kaliteli mobilya magazasi vs..
ovundukleri de maddi imkansizlik icinde 2 kadin.
o iki kadindan a olani acaip takintili ne zaman neye sinir oluyor anlayamiyorsun.bir gun selam veriyor diger gun kapiyi acmiyor bize.
ucuncu kisi b oda cok cinsel icerikli konusuyor icine erlek kacmis bir kez popoma vurdu sak diye.sakin bir daha bunu deneme sapikmisin dedim.onunla oylece kustum.
sonra bu a tamamen soyutladi kendini kapi onune cikmiypr.
bu x arkadasimiz ise herkesin lafini birbirine tasiyor ve uygunsuz hareketleri var dillendirmek istemiyorum.cok laubali.

cok fazla ırdelememek lazım herkesın ayrı ayrı huyları olur..
onemlı olan kırmadan anlaşabilmek..

bu kisileri nezamandir taniyosunuz? gurup derken,nereye dayaniyor tanisikliginiz, okul is mahalle?anlasilan sevmiyosun icin almiyo galiba ozaman mesafeli davran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
cok fazla ırdelememek lazım herkesın ayrı ayrı huyları olur..
onemlı olan kırmadan anlaşabilmek..

galiba anlasmanin tek yolu bu.
secici olmamak lazim
yoksa boyle oluyor

bu kisileri nezamandir taniyosunuz? gurup derken,nereye dayaniyor tanisikliginiz, okul is mahalle?anlasilan sevmiyosun icin almiyo galiba ozaman mesafeli davran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayni apartmanda yasiyoruz.
zaten gorusmuyorum ama merak ettim yoruma actim iste

Benim de başıma gelirdi bu.
Arkadaşların karakterlerinde sorun var onu öğrendim kendi tecrübelerimden.
Öyle x in arkasından konuşup yüzüne vıcık vıcık olanlarda da sorun var yani sadece x'te değil.
Herkese eşit derecede dürüst olan olgun insanlar bulduğunuzda otomatikman böyle sorunlar çıkmıyor zaten.
Siz ilişkilerinizi her daim bireysel tutun. Tekli tekli buluşun.
Grup halinde de buluşun ama arada bir yapın onu sürekli değil. Ve grup içinde dönen olaylara kafayı takmayın tanbiri caizse cool olun. :)
Benim yıllardan sonra buldugum yol budur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benzer şeyler yaşadım bende çoğu kişide yaşamıştır,bazen idare etmek gerekebilir,mesela haftada bir gününüz varsa idare edebilirsniz..ama ben ortak noktam yoksa görüşmüyorum açıkçası..sokakta selam veriyorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…