Merhabamız bile yok o kadar kopuguz anlayın yani.Ama yok sarmış yine ne estiyse artikMuhatap olma, merhaba merhaba.
Kudursun dicektimmAmaan tek derdiniz bu olsun boşverin evinizde mutlu olmaya bakın. Siz karşılık vermeyince daha çok küfürsüz.
Işte diyorum ya delimi ne diye.Hayir zaten benim içind e kötülük olsa bu olay 4 yada 5 senedir var.Hatta kv.bile bana biliyordun da niye söylemedin bana dedi.O derece nötr um.Beni ilgindirmez deyip isime baktimOna inat yuvami yeniden kurdum ne demek acaba
Öyle yapıyorum gerçekten rahatsız etmeye başladı. Mesala geçenler bir ortak tanidigimizin düğünündeydik.Nereye gitsem geçip karşıma oturuyor ve sürekli bana bakıyor. Hatta kv.farketmis önce o söyledi bir yere geçelim bak gelicek dedi aynısını yaptı belki komik geliyor size ama aslında komikti de bizde güldük bayagiYokmuş gibi davran. Başla türlü başa çıkamazsın. Veya laf çarptırıyorsa "ya ya evet haklısın çok doğru" gibi şeyler söyle tiye al ama kesinlikle cevap verme.
En guzel sana uzak allaha yakın olmasiIşte diyorum ya delimi ne diye.Hayir zaten benim içind e kötülük olsa bu olay 4 yada 5 senedir var.Hatta kv.bile bana biliyordun da niye söylemedin bana dedi.O derece nötr um.Beni ilgindirmez deyip isime baktim
Illaki.kolay atltlatilacak şeyler değildi bir kadın olarak çok üzüldüm. Ama sanki o kaynima ben yaptirmisim gibi herşeyi unutmuş eşimle bana sataşıyorEn guzel sana uzak allaha yakın olmasi
Zira pek sagliksiz bir psikolojisi var belli ki.
Kudursun boşver. Arıza bir tipe benziyor. Tahrik edip kavga çıkarmak istiyor. Öyle bön bön baktığında öpücük yollayı el sallasaydın.Öyle yapıyorum gerçekten rahatsız etmeye başladı. Mesala geçenler bir ortak tanidigimizin düğünündeydik.Nereye gitsem geçip karşıma oturuyor ve sürekli bana bakıyor. Hatta kv.farketmis önce o söyledi bir yere geçelim bak gelicek dedi aynısını yaptı belki komik geliyor size ama aslında komikti de bizde güldük bayagi
Acaba diyorum birgün sorsammi derdin ne diye esimde asla sakın üstün e bulaştırma diyorKudursun boşver. Arıza bir tipe benziyor. Tahrik edip kavga çıkarmak istiyor. Öyle bön bön baktığında öpücük yollayı el sallasaydın.
Yemin ederim aynisini yaptim hatta birgün kv ile de papaz olduk bu sebepden:)))Işte bu anlatıyor bunları amann ya bir git başımdan banane onlardan dedim.Senmisin söyleyen ahaha kv.bana taş kalplisin diyordu.Eee şimdi noldu biliyormusun kaynım eltime annemler yüzünden oldu bunlima girdigim için oldu bunlar demiş hemde 5 seneBanane sizden yeaa,tarzında gözleri de devirerek alaycı bir bakış at,iyice delirsin kudursun
Sizin derdiniz niye beni gersin ki şeklinde de ekliyorum ben ama ,bu benim yapım ,çekinmem söylerim.
Benim taktiğim bu, hep işe yaradı.
Bazı şeyleri usulünce anlatmak yerine bu yöntem daha iyi oluyor.
İlk kavgalarında size sarmazlar en azından tekrar
Siz aldatmadınız ya onları ,Ti Allam.
Merhamet her önüne gelene gösterilmez ayol,ne taş kalbi.Yemin ederim aynisini yaptim hatta birgün kv ile de papaz olduk bu sebepden:)))Işte bu anlatıyor bunları amann ya bir git başımdan banane onlardan dedim.Senmisin söyleyen ahaha kv.bana taş kalplisin diyordu.Eee şimdi noldu biliyormusun kaynım eltime annemler yüzünden oldu bunlima girdigim için oldu bunlar demiş hemde 5 senesonra hepsi birbirine girmiş falan filan. Kv şimdi en iyisini sen yaptın karışmayarak ben kurtulamıyorum bunlardan diyor.Yani saracak adam arıyorlar karı koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?