Deli mı ne?

bence hic takmayin bile gormemezlikten gelin. Sizin onu kiskandiginizi falan zannediyor galiba

Ben de eşimle boşanma aşamasına geldim inanın ki hiçbiri aramadı kv ,kayınpeder, görümce bunlardan bekledim yalan yok en azından sorunuz ne bile demediler.Çok zor bunalımlı günler geçirdim üstelik haklı idim ama bana hak vermiyorlardı.Eltime gelince adeta sevinç nidaları atıyordu hiç anlamaıştım neden zaten dengesizdir kendisi.Üstelik o kavgalı dönemlerimizde bir de kendisi araya fesatlık sokarak tuz biber oluyordu.Sosyal medyadan gördüm ben o zamanlar yaptıklarını.Asla ve asla ondan öncesine kadar da beklemedim.Ha barıştık düzeldik binlerce sükür onlar için mi hayır.Kimselere de lafını etmedim bana ne ,ona ne evliliğimi de karıştırmıyorum şimdi kimseye kimseyi ilgilendirmez diyorum zamanında destek olmayanlar şimdi de köstek olmasınlar bir zahmet.Karışmayın boşverin en güzeli zaten.

bakın ona inat tekrar yuvanı kurdum falanlar filan

Kendisine millete barışmasının nedeni olarak söyleyeceği bir bahane uydurmak isteyip bunu bulmuş gibi. Dikkatleri aldatılma sonrası barışma konusundansa farklı bir yöne çekmek istemiş heralde millete farklı bir dedikodu malzemesi vererek. Cümlesi öyle saçma ki bi bu geldi aklıma

yani aranizda ciddi bir sirun olmamissa o donemde ben kadini arar bir gecmis olsun allah yardimcin olsun derdim sizinkisi adeta sevinmek olmus

yani aranizda ciddi bir sirun olmamissa o donemde ben kadini arar bir gecmis olsun allah yardimcin olsun derdim sizinkisi adeta sevinmek olmus
Al benden de o kadar. Eger arada kusluk yoksa, iki elti ne kadar uzak olabilir ki hic olmazsa akraba dugunlerinde gorulup selamlasilir. Ha bu da yoksa zaten kusluk vardir. Surekli banane onlardan demek biraz oh olsun demek gibi geldi bana niyeyse.

Kadının barışası varmış sizi bahane etmiş ona inat barisiyorum diyerek:) siz belki karışmak istemediğiniz için ya da normalde de hep mesafeli olduğunuz için arayıp sormadiniz ama olay karşı taraftan yanlış anlaşılmış olabilir bilmiyorum ben olsam en azından bir telefon açıp o konuya çok girmeden hal hatır sorar kapatirdim.

Sizden nefret ettiği için yapmadığınız şeyler bile ona batacak.gardınızı alın ve savaş boyalarınızı sürün :)
Muhattap olmayın b.ka taş atarsanız üzerinize sıçrar :) eşiniz size hak veriyor daha ne.

kuma gemisi yürümüş elti gemisi yürümemiş lafı konuya tam oturmuş
sana inat niye tekrar yuvasını kurmuş anlamadım, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış
boş ver kafana taktığına bile değmez
zaten görüşmüyorsanız bu kadar sitemi niye etmiş anlamadım hedef şaşırdı herhalde, ya da kv ye kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye mesaj vermiş olabilir senin üzerinden.

Biz nerden baksaniz 10 senedir falan konuşmuyoruz gidip gelmiyoruz sildim yani o yüzden hiç umurumda da değil. Dışarda bir yabancıya nasılsam öyleyim bana karşı çok büyük hataları oldu o yüzden eşim eşimin aileside dahil bu konuda asla birşey demezler ki biliyorlar durumu.

Bakin diyorum ya bunlar kari koca hep böyledir.Bu hanı aldatma olayı yeni değil önceden de vardı hep.Ha ne oluyor kaynım geliyor işte şudur budur suç bastırmak için eltim de tamam hersey ok deyip hadeee bu sefer millete saldırıyorlar.Yok sen bunu demissin yok bu şöyle dedi.O yüzden asla karışmam bunların işine ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…