Deli Olacağım Demiyorun Deli ettiler

Mevsimsiz28

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
10
1
6
İzmir
Merhaba ablalar arkadaşlar bir derdim var 10 gündür şu sayfayı açıyorum yazmayayım deyip kapatıyorum artık canıma yetti dayanamıyorum dert ne derseniz 4 yıllık evliyim eşim melek gibi bir insan ben öyle sanıyordum en aam vzından kayınvalidem kışın geldi her sene olduğu gibi ortalığı karıştırdı gitti o gün bu gün sürekli sorun yaşıyoruz benım evlenmeden önceye ait bır davam var dün dava vardı 3 yılla yargılanıyorum eşim benimle davaya gelmedi eve geldim yok aramadım masa üstünde 100 tl bırakmış iş arkadaşının eşini aradım sordurdum düz izine ayrılmış istanbula tatile gitmiş :( bende bu memlekette yabancıyım iş dolayısıyla buradayız 2 yıldır ben kıyıp hiç onu yanlız bırakmadım hiç bir yere gitmedim adam utanmadan istanbulda köprü altında resim çekinmiş facebook a atıyor kızım var 1.5 yasında kapıla vuruyor baba baba diye allah aşkına akıl verin ben bu adamdan bosanmayımda ne yapayım bu gun benı mahkeme gunu bırakan yarın allah vermesin hasta olsam felç olsam bana bakarmı ? o kadar üzgün o kadar çaresiz ve mutsuzum ki anlatamam

boşanın desem kızım var babaya çok düşkün diyeceksiniz ...benimde var kzıım oda çok düşkündür ordan biliyorum .ama en ihtiyacınız olan zamanda yoksa ne işi var evde adam tatile gitmiş bak hayatını yaşıyor

Dava gününüz olmasa bile size haber vermeden bi yere tatile gitmesi bile yanlış:53:
Bir de kızınız varmış. Masaya 100 tl bırakınca eş ve babalık görevini yerine mi getirmiş oluyo bu adam..

kusura bakma arkadaşım burda birsürü konu açıldı kocam böyle kocam şöyle sonra bizde okuduğumuzu yorumladık hanımlar hemen aslan kesilip benim kocam çok iyi çok alakalı çok dürüst diyip bize parladılar sonrada sinirle konu açtım benim kocam yapmaz diyip konum lütfen kapansınlara başladılar.

ben baştan söyliyim

bana göre atılan imza iyi günde kötü günde olur ama davanız eski eşinizle filan alakalıysa adamda bundan bunaldıysa gitmiştir .yada çok bunalmıştır bi kaç gün kafa dağıtıp gelicektir.

yani öneli olan konu mahkeme neyle alakalı??

eşiniz madem melek gibiyse bu davranışı neden yaptı???

melek gibi derken içki kumarı vs yoktur iyi bir adamdı annesi kafasını karıştırana kadar anlamında yazdım davam eş değil hanım efendi eski işyerimle alakalı bir dava ağırcezada görülüyor 7 yıl ila 3 yıl gıbı bır ceza almam soz konusu ama berat etme ihtimalım de çok yuksek çünkü sucsuzum birileri benım üstümden kendını aklamaya çalısıyor evet 100 lira bırakıp gitti yok kalkıpta benım eşime hakaret etmeyın demem ben yazdım nıhayetınde sorunumu ve sağlıklımı düşünemiyorum acaba diye yazdım yoksa çok ağrıma gitti inanın ölsem yada o davadan 100 yıl hapis kararı çıksa bu kadar üzülmezdim inanın

melek gibi derken içki kumarı vs yoktur iyi bir adamdı annesi kafasını karıştırana kadar anlamında yazdım davam eş değil hanım efendi eski işyerimle alakalı bir dava ağırcezada görülüyor 7 yıl ila 3 yıl gıbı bır ceza almam soz konusu ama berat etme ihtimalım de çok yuksek çünkü sucsuzum birileri benım üstümden kendını aklamaya çalısıyor evet 100 lira bırakıp gitti yok kalkıpta benım eşime hakaret etmeyın demem ben yazdım nıhayetınde sorunumu ve sağlıklımı düşünemiyorum acaba diye yazdım yoksa çok ağrıma gitti inanın ölsem yada o davadan 100 yıl hapis kararı çıksa bu kadar üzülmezdim inanın

anladım davanızı direk aklıma eski eş geldi:)
peki davanızda size inanmıyor mu yanınızda olmayışının açıklaması ne? ayrıca sizi kırdıysam çok üzgünüm:(

eşiniz size haber vermeden tatile gidiyorsa bu onun sorumsuz olduğunu gösterir,sizi de pek önemsemediğini.ben size öneri olarak ;eşinizin tatilden dönmesini bekleyin.geldiğinde de sizi çok üzdüğünü anlatın ve tavrınızı koyun derim.ama boşanma sebebi bu olmamalı bu davranışı için hesap sormakta haklısınız sadece...

Son düzenleme:
anladım davanızı direk aklıma eski eş geldi:)
peki davanızda size inanmıyor mu yanınızda olmayışının açıklaması ne? ayrıca sizi kırdıysam çok üzgünüm:(

Estağfurullah kırmadınız beni davada inanıyor sorun o değil bana gel anneme gidelim dedi altı üstü 7 gün izin var bende babam vefat edeli 3 yıl olacak annemı ve kardeşlerimi görmedim senın anen buradan gıdeli 2 ay oldu yınede 5 gun annende kalalım 2 gün bizimkilere gidelim dedim keyfin bilir dedi şimdi çekti gitti :(

eşiniz size haber vermeden tatilegidiyorsa bu onun sorumsuz olduğunu gösterir,sizi de pek önemsemediğini.ben sizin yerinizde olsam ;eşinizin tatilden dönmesini bekleyin.geldiğinde de sizi çok üzdüğünü anlatın ve tavrınızı koyun derim.ama boşanma sebebi bu olmamalı bu davranışı için hesap sormakta haklısınız sadece...
Çok haklısın güzel kardeşimde çok ağır ben bununla bir ömür yaşayamam unutup onunla konusamam
hadı davamdeğilde ben felç olsaydım ne olacaktı senın yüzünden yılda 10 gün var bir yere gidemıyorum deyıp eve kapatıp benı gıdecekmıydı yoksa şimdi yollamadığı annemin evınemı bırakacaktı alın kızınıza bakın dıye takıldığım yer orası bu gun bunu yapan insana ben nasıl güvenipte gelecekte bana bakar bu benim eşim derim diyelim ki hapis kararı çıktı ne olacak eşim kaçacak ben bır çoçukla ortada kalacağım perşembenın gelişi çarsambadan belli oldu en iyisi yolun basından başımın çaresıne bakmak bunu anladım ben üzüldüğümde bu zaten

Çok haklısın güzel kardeşimde çok ağır ben bununla bir ömür yaşayamam unutup onunla konusamam
hadı davamdeğilde ben felç olsaydım ne olacaktı senın yüzünden yılda 10 gün var bir yere gidemıyorum deyıp eve kapatıp benı gıdecekmıydı yoksa şimdi yollamadığı annemin evınemı bırakacaktı alın kızınıza bakın dıye takıldığım yer orası bu gun bunu yapan insana ben nasıl güvenipte gelecekte bana bakar bu benim eşim derim diyelim ki hapis kararı çıktı ne olacak eşim kaçacak ben bır çoçukla ortada kalacağım perşembenın gelişi çarsambadan belli oldu en iyisi yolun basından başımın çaresıne bakmak bunu anladım ben üzüldüğümde bu zaten

siz de haklısınız ama güvenmek, zor iş çünkü insanoğlu aynı kalmıyor. ben bunu anladım hayatta.peki mesleğiniz ya da iyi gelirli bir işiniz var mı?hayat bu, belli olmaz kimseye muhtaç olmadan yaşamanız gerekli...

Son düzenleme:
siz de haklısınız ama güvenmek, zor iş çünkü insanoğlu aynı kalmıyor. ben bunu anladım hayatta.peki mesleğiniz ya da iyi gelirli bir işiniz var mı?hayat bu, belli olmaz kimseye muhtaç olmadan yaşamanız gerekli...
malesef mesleğim bilgisayar proğramcısı ama şu anda kızım küçük diye çalışmıyorum

Back
X