Deli olacağım, sabrım kalmadı artık

fulya6118

İcra memuru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
199
1
116
35
selam arkadaşlarr benim derdim şu;

ben bir sitede ürün satıyordum. istanbulda bir arkadaşımın arkadaşı sattığım ürünlerden 7 ay önce 3 adet bot beğenmişti. arkadaşımda bana attı resimlerini 300 tl olan üç botu sırf tanıdık diye 250 den getirtirim dedim..tamam dedi.. ürünleri sipariş verdim 1 haftada geliyordu bu bir hafta içerisindede ödeyeceklerini söylemişti. bende güvendiğim bir arkadaş olduğu için parayı almadan göndermiştim ürünü. ürün ulaşalı 7 ay oldu her arıyorum arkadaşı erteliyor. yok arkadaşımın işleri kötü bu ay ödeyemedi. yok gelecek ay kesin vercek yok şu gün bu gün diye diye aylar geçti en son geçen ay 1 hafta içerisinde ödemezse ben ödiycem dedi. yine tahminettiğim gibi ödeme yapmadı bu sefer 10 gün oldu artık kendiside telefonlarıma bakmıyor.. yani şuan ne arkadaşıma ulaşabiliyorum nede ürünü alan kişilere.defalarca arıyorum hergün yok yok yok! çokta sıkıştım .öğrenciyim bu para benim için önemli. o kadar sıkıldım bu konudanki anlatamam. valla karımda zaten kontörlere gitti .parayı alamamanın yanında enayi yerine koyulmuş olmamda sinirimi bozuyor.:oklava: offf ne yapayım sizce? benim yerimde olsanız ne yapardınız?
cvp verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler:enbuyukkk:

çok zor bir durumda kalmışsın gerçekten.sıkıştırmaya devam et,gerekirse kavga et bu ne düşüncesizlik böyle.bu hayati bir ihtiyaç da değil paran yoksa 300 liralık botun da eksik kalsın yani.bence hergün arayıp iste en azından kendin sinir olacağına içini boşalt.
bu da sana ders olsun bir daha babana bile ödeme yapmadan bir şey gönderme."bana güvenmiyor musun "diye soranlara prosedür böyle de.

Ya parasını ödeyin ya da botları geri verin deyin.Gerçi bu yüzsüzlükle geri de verirler,blöf kar etmez onlara . Ne ayıp ya! Madem paran yok ya da ödemeye niyetin yok gidip de bot alırsın ? Ne insanlar var ,hayret !.. Ugg herhalde bu botlarda.Giymeyiversinler canım.Sinirlendim gece gece.:teselli:

nerdden bildin:) evet ugg . 2 ugg bi normal bot..

teşekkürler electraya , aynen hergün defalarca arıycam açana kadar..
vermezlersede haram zıkkım olsun!!!alsanaalsanasmile

Bilmişliğim almış olmamdandır.:1:
Bu kızın evine git,gerekirse kamp kur ,ciddiyim hak etmişler çünkü.Paranı alana kadar da çıkma.:3: Böyle rezillik olmaz,sanki bakkaldan ekmek almışsın onlara 2 kuruşa.İnsan onun bile parasını verir yahu ...

böyle para işlerinden nefret ediyorum ya. insanin borcunun peşine düşüp ödemek için uğraşması gerekmez mi!!! böyle insanları anlıyamıyorum. benimde cok yakın arkadasımdan alacagım vardı sımdı kız yuzume bakmıyor lafını bıle ben edemem asla demıyorumda hiç ona ama baska turlu msjlarıma bıle cevap yazmıyr. ne garip insanlar var...

trabzonda olsa kurcam da istanbulda ya:(

Uzaklığa güveniyorlar demek .Zırt pırt ara sende.Sürekli sabah ,öğle ,akşam ...Yılmadan ara.Yoksa bunlar paranın üstüne oturacaklar argo tabiriyle.Emin ol sana verecekleri parayla alışveriş yapıyorlardır.bilmiyorumkismile Erkek arkadaşın ya da ağabeyin falan varsa ona da aratabilirsin.Belki daha etkili olur.Arkadaşım olmaz ,deme sakın öyle arkadaş olmaz çünkü...guclubacismile

Uzaklığa güveniyorlar demek .Zırt pırt ara sende.Sürekli sabah ,öğle ,akşam ...Yılmadan ara.Yoksa bunlar paranın üstüne oturacaklar argo tabiriyle.Emin ol sana verecekleri parayla alışveriş yapıyorlardır.bilmiyorumkismile Erkek arkadaşın ya da ağabeyin falan varsa ona da aratabilirsin.Belki daha etkili olur.Arkadaşım olmaz ,deme sakın öyle arkadaş olmaz çünkü...guclubacismile

evet arıycam. ya 7 ay oldu hiçmi para geçmedi ellerine. işte insanlar çok rahat ya. benim 10 tl borcum olsa rahat olamıyorum. adamın 250 tl borcu rahat rahat dolaşıyo.nasılda giyiyolar o botları aklım almıyo.:olmaz:

olmadı kuzenime aratcam sesi baya kalın belki korkarda öder delikafadulden

böyle para işlerinden nefret ediyorum ya. insanin borcunun peşine düşüp ödemek için uğraşması gerekmez mi!!! böyle insanları anlıyamıyorum. benimde cok yakın arkadasımdan alacagım vardı sımdı kız yuzume bakmıyor lafını bıle ben edemem asla demıyorumda hiç ona ama baska turlu msjlarıma bıle cevap yazmıyr. ne garip insanlar var...

aynen bende nefret ediyorum. bende çok borç veriyorum sonra alamıyorum istemeyede çekiniyorum.isteyincede kötü oluyosun açgöz oluyosuun paragöz oluyosun. en iyisi hiç borç vermemek:olmaz:

aynen bende nefret ediyorum. bende çok borç veriyorum sonra alamıyorum istemeyede çekiniyorum.isteyincede kötü oluyosun açgöz oluyosuun paragöz oluyosun. en iyisi hiç borç vermemek:olmaz:

evet ya benim de br arkadaşım benden 1.5 yıl önce borç almıştı hala ödeyecek.üstelik kendi de birine 1 lira borç verse onun lafını eden biri.birde arada borcum aklımda falan deyip duruyor.ben de önemli değil canım diyorum ne diyeyim.para muhabbetini sevmem yapamam çünkü.kendi de avon satıyordu,ben de bari kozmetik alayım da paramı kurtarayım diye düşündüm.bana büuyük bir keyifle kataloğu gösterdi bende işaretledim.sonra hem iyi olur borcunu bana verceğine buraya ödersin bir de kar yapmış olursun dedim.yüzü düştü hıı iyi olur dedi.üstelik cuma arayıp pazartesi kesin veririm deyip almıştı.e evli olunca borç vermek daha da zor oluyor tabi yine de verdim ama üstüne soğuk su muhabbeti.

avon mallarını getirmedi bu arada.

7 aydan bahsediyosun akannehir
Sabırdan bahsediyosun vallla 7 ayda benim asla sabrım kalmazdı.
ıstanbul'a atlayıp gitme şansın varsa kaçırma git hemen.
Dünya para yazık günah...
:oklava:
Git ve al paranı...

ahh kızlar trabzonda olsa bi an beklemez giderdim. ama istanbul. .alacağım para yollara gider, oda alırsam tabi..gidip alamazsam daha da sinir olurum ohaoldumsmile

bu arkadaş ile birdaha görüşmezdim bana büyük bir ders olurdu sahte bir arkadşmış deyip o verdiğim paralarını üsakannehirtüne suyu içerdim aslada görüşmezdim telden silirdim onu !!!

Sizin bot göndermenize mi isabet etmiş durumunun kötüleşmesi...

Basbaya adam kazıklayacak yer arıyor heralde.Madem durumu iyi değildi neden alıyor sipariş verdiriyor.

bende arkadaşa onu diyorum. madem durumu yok niye aldı. arkadaşta bmw ile dolaşan adam. durumları iyide. bu ara işleri kötü diyor.(!) 7 aydır mı kötü ? inanırıcı gelmiyor ! ..

bu arada biraz önce 7. arayışımda açtı botu alan adam. çok şaşırdım . ama farklı bi adam çıktı:gitme: ali bey burda değil 1 saat sonra arayın dedi.

Son düzenleme:
Sizi oyalıyorlar işte.

Yazık ...Haram malın keyfini sürsünler bakalım ne zamana kadar sürecekler.Elbet o mal onların burnundan fitil fitil gelir.Allah büyük

Bizimde bi arkadaş vardı seneler önce yazlıkta. Biz beyoğlunda oturuyoduk, ordan kendimize kot almıştık, bu arkadaş dediğim kızda beğendi, bana da alır mısınız dedi gidince. Bedenlerimiz aynıydı.Neyse aldık işte, tekrar gittik yazlığa. annemler falan ailece tanışıyoruz yani. Verdik pantolonu , parasını verdi. Sonra etek ve şort almıştık, onları da beğendi. Bir kaç tane istedi. Ailece tanıştığımız için parayı ver alalım da demedik. Gittiğimizde aldık , ama yazlığa gitmediğimiz için eşyaları kuzenini gönderip aldırdı. Parasını da yollamamıştı. Biz de dedik yabancı değil nasıl olsa. Sonra kız eşyaları aldıktan sonra telefonlara çıkmaz oldu.Aylar geçti hala parayı yollamadı.Evden de ulaşamıyoduk. En son babaannesi çıktı telefona ona söyledik, kadın şaşırdı tabi. Ben söylerim yollar hemen parayı dedi. Yine aylar geçti yollamadı. En son kuzenimin düğünü vardı. Bu arkadaş dediğim kızında sevgilisi arkadaşımızdı . Düğünde çocuk getirdi parayı verdi, kendi cebinden hemde. Ben de anlayamıyorum bu insanlar nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyo. Madem paran yok ne diye bişeyler aldırırsın. Hadi paran yok, o kadar senelik arkadaşız, dese ki şu an param yok,biraz bekleyebilirmisin .Ama o da yok. Bi de utanmadan facebooktan ekleme talebi göndermiş. Böyle yüzsüz oluyo bu insanlar işte.

aynen öyle çok rahat insanlar var.. hala benim alamadığım o kadar çok para var ki..özellikle avon sattığım yıllar.20-30 tl diye fazla düşmedim peşlerine telefonlara çıkmıyolardı. neyse dedim haram olsun..er yada geç çıkacak bu paralar fazlasıyla çıkacak o kişilerden.

Back
X