Benim 2 aylık bi sevgilim vardı .gayat güzeldi herşey ilk başlarda o peşimden koşmuştu.sonra ben aşık oldum.2 ayın sonunda birden sudan sebeplerle ayrılmak istedi.ben kabul emedim halledebiliriz dedim o ise kesin ve netti.ogece çok ağladım faceden felan sildim o gün kız kardeşim aramış onu.Ertesi gün beni aradı yanıma geldi affet felan dedi.Ben de inandım sonra yine benle konuşmamaya başladı soğuk davranıyodu sürekli whatsapta ama bana yazmıyodu 1 hafta sonunda ben dayanamadım ayrılmak istediğimi söyledim.bişeyler yapmasını bekledim ama o hemen kabullendi sonrasında beni kardeşimi heryerden engellemiş 3 hafta oldu hala tık yok en son bi arkdaştan aktım whatsapta farklı durumlar yazıyo seven sevdiğine sevdiğini söylesin felan tarih felan yazmış varlığına bin şükür yazmış bana yazmadığı ortada aradım dayanamyıp hayatımda kimse yok başka bi durum var dedi ama seni ilgilendirmez rahatsız etme dedi beni artık bende en son vicdanın rahat olmasın yazdım bugun cevap vermedi dahada yzmam artık ama geri döner mi bilmiyorum :/