Delice bir sevda delice bir tutku bu... İçimde sancısı yüreğimde korkusu :(

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Kızlar merhaba Ve yine ben ve yine aynı dert

Onu unutamıyorum unutamayacamda deli gibi seviyorum çünkü daha öncelerden konu açmıştım bilenler olabilir ben 3 sene birisiyle çıktım sonra ayrıldık ve ben çok büyük bir hata yaptım onu deli gibi severken hayatıma başkasını soktum evet hata yaptım hataya adım attım ama o adımlardan sonra onu sevmediğimi anladım ve ayrıldık Şimdi halen 3 yıllık sevgilimi seviyorum onunlada arada tartışmalarımız oluyordu ve sizlerle paylaşıyordum ama o benm ilk aşkım ve hep öle kalsın istiyorum.Şimdi onunla barışmak için çabalar gösteriyorum..4 gecedir mesaj atıyorum beni affet seni çok seviyorum diye ama cvp yok beni sevdiğinden emin oldugum için en son çare evine gidip özür dileyip beni affet ddemek istiyorum.Çünkü gerçekten pişmanım sizce bugün onu arayayım mı yoksa aramadan direk gideyim mi çok canım yanıyor çok özledim onu
klava:

Son düzenleme:
Affetse bile aslında affetmez ki sizi.
Heleki bir erkek baska bir erkege tercih edilmisse kini cok daha buyuk olur diye dusunuyorum.

canım çok üzüldüm keşke haytaına başkasını sokmasaydın
bazen saçmalayabiliyoruz işte olan olmuş
bnce git yüzüyüze konuşunca belki daha farklı olur
inşallah barışırsınız bunu canıgönülden istiyorummmm
gidersen ne olduğunu buraya yaz lütfen

Tatlım iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum

Benimde tek isteyim barışmak ve araya barışmamız için soktugum kişiyede demiş ki Yüzyüze gelirsek dayanamam ben demiş yani yüzyüze görüşmem şart

onu cok sevmis olsaydiniz hayatiniza baskasini sokarmiydiniz
bence 3 yillik iliskinizde yolunda gitmeyen seyler oldugu icin yapmis olabilirsiniz
sizi buna iten nedenleri düsünün hafizanizda tazeleyin

onu cok sevmis olsaydiniz hayatiniza baskasini sokarmiydiniz
bence 3 yillik iliskinizde yolunda gitmeyen seyler oldugu icin yapmis olabilirsiniz
sizi buna iten nedenleri düsünün hafizanizda tazeleyin

Canım mrb

3 yıllık ilişkimizde gitmeyen zor olan tek şey sevgilimin kıskanç olmasıydı ve bana derdi ki inan ki seni gözümden bile kıskanıyorum seviyorum çok derdi.
Beni 3.şahısa iten tek şey boşlukta olmamdı tabiki haklı ve savunulacak tarafı yok çok pişmanım ama oldu bi kere mafoldumben

Ama 3 cü kişilere rağmen affeden insanlarda var,benim arkadaşım en yakın örneğidir,sevgilisi çok gururlu idi hatta ama hazmetti ve affetti, sevgilisi gerçekten aşıktı arkadaşıma ,sizinkide öyle ise affeder sonuçta 2 sini bir arada yürütmediniz ayrıldınız ve birine şans verdiniz,oda biri ile çıksa bulduğu kız onun ilk sevgilisi olmayacak sonuçta.kk da da çok okudum ben böyle çiftler,umutlu olun...

cnm

bunu duyduguma çok sevindim bende inanıyorum onun bana olan aşkına beni affedecek kadar büyük bir yüreği var onun yeterki 1 şans versin asla onu pişman etmicem Ölürüm onun için bee
mafoldumben mafoldumben mafoldumben klava:

Son düzenleme:

Her şerde vardır bir hayır diye düşünüyorum,bende ilk aşkın çok farklı olduguna inanıyorum
ve insanın bir kere aşık olacağına inanıyorum..sende benim gibi bir kez sevenlerdensin galiba opuyorumnanaktan ne yap ne et yüzyüze konuş

boş yere acı çekme madem oda seviyor git sevdiğini söyle haykır..
insanlar hata yapabilir yeterki telafi etme erdemliğinde bulunsun...
bu dünyada sevenler hep acı mı çekmeli canım

Bence evine git canım.

Erkekler cok sevselerde gurur yapıyorlar...

Seviyordur hala..

Evet cnm yüzyüze konuşmaktan başka çarem yok benm şimdi çok iyi bi plana ihtiyacım var evine gitmem için

Aşk bana görede bi kere yaşanır kesinilikle tatlım
:asigim:

Bende gitmiştim ayrıldıgımızda eskiden.... Heheh kapıyı kardeşi açmıştı gizlice odasına gitmiştim öyle konusmustuk yoksa karsıma bile cıkmıyordu :2: kaydirigubbakcemile3

Bende gitmiştim ayrıldıgımızda eskiden.... Heheh kapıyı kardeşi açmıştı gizlice odasına gitmiştim öyle konusmustuk yoksa karsıma bile cıkmıyordu :2: kaydirigubbakcemile3

Bende kardeşiyle plan yapmam lazım ve annesiyle
çünkü babası izinde ve cumartesi evde olur annesi babasını evden çıkarcak kardeşide beni eve alacak ve inş mutlu son
eyvahedigeldismile

git yalvar bakalım, madem kabahatin var.
affedilmek için her yolu deneyeceksin..

içimden bir ses affedileceğini söylüyor.

Kıskanç erkekle yapabileceğinize inanıyorsanız gidin yalvarın ayaklarına kapanın.

Ama ne o kıskançlığından vazgeçebilir nede sizi tamamen affedebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…