- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
- 173
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
onu cok sevmis olsaydiniz hayatiniza baskasini sokarmiydiniz
bence 3 yillik iliskinizde yolunda gitmeyen seyler oldugu icin yapmis olabilirsiniz
sizi buna iten nedenleri düsünün hafizanizda tazeleyin
Ama 3 cü kişilere rağmen affeden insanlarda var,benim arkadaşım en yakın örneğidir,sevgilisi çok gururlu idi hatta ama hazmetti ve affetti, sevgilisi gerçekten aşıktı arkadaşıma ,sizinkide öyle ise affeder sonuçta 2 sini bir arada yürütmediniz ayrıldınız ve birine şans verdiniz,oda biri ile çıksa bulduğu kız onun ilk sevgilisi olmayacak sonuçta.kk da da çok okudum ben böyle çiftler,umutlu olun...
bencede git onu cooook sevdigini söyle ins yeniden baslarsinizboshayallersmile
cnm
bunu duyduguma çok sevindim bende inanıyorum onun bana olan aşkına beni affedecek kadar büyük bir yüreği var onun yeterki 1 şans versin asla onu pişman etmicem Ölürüm onun için bee mafoldumben mafoldumben mafoldumbenklava:
Her şerde vardır bir hayır diye düşünüyorum,bende ilk aşkın çok farklı olduguna inanıyorum
ve insanın bir kere aşık olacağına inanıyorum..sende benim gibi bir kez sevenlerdensin galiba opuyorumnanaktan ne yap ne et yüzyüze konuş
Bende gitmiştim ayrıldıgımızda eskiden.... Heheh kapıyı kardeşi açmıştı gizlice odasına gitmiştim öyle konusmustuk yoksa karsıma bile cıkmıyordu :2: kaydirigubbakcemile3
Bende gitmiştim ayrıldıgımızda eskiden.... Heheh kapıyı kardeşi açmıştı gizlice odasına gitmiştim öyle konusmustuk yoksa karsıma bile cıkmıyordu :2: kaydirigubbakcemile3
git yalvar bakalım, madem kabahatin var.
affedilmek için her yolu deneyeceksin..
içimden bir ses affedileceğini söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?