- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
seni gercekten seviyorsa o da sensiz olamayacaktır ve sana dönecektir..
büyük aşklar engel tanımamalıdır..güçlüdür..
içindeki duvarı yıkar inş..sevgilin..
Tatlım bende sen gibi düşünüorum karşısında görünce eminim bi şeyler yoluna girecek evet belki başta tepki göstercek ama inanıyorum güzel sonuçlanacak aksini düşünmek istemiyorum.
Kızlar şu an yeni haberler aldım
Barışmak için araya soktugum kişi biraz önce onunla konuşmuş ve o demiş ki benm için bir daha bana msj atmasın duygularım alevlenio tekrardan demiş.tek çarem kaldı evine gitmek kızlar(
Kızlar şu an yeni haberler aldım
Barışmak için araya soktugum kişi biraz önce onunla konuşmuş ve o demiş ki benm için bir daha bana msj atmasın duygularım alevlenio tekrardan demiş.tek çarem kaldı evine gitmek kızlar(
bu demek oluyor ki yüz yüze geldiğinizde dayanamayacak... Çok üzüldüm aranızın hatanız yüzünden bozulmasına. Ama pişmansınız ve bu pişmanlığı ona da ifade edebilirseniz aranızın düzelebileceğine inanıyorum.
Cumartesi çok geçmiş ya, evine değil de çalışıyorsa iş yeri çıkışına falan gitseniz...?
Tatlım bende sen gibi düşünüorum karşısında görünce eminim bi şeyler yoluna girecek evet belki başta tepki göstercek ama inanıyorum güzel sonuçlanacak aksini düşünmek istemiyorum.
hımmm yaowwss cım kardeşim bencede git derim hatta beraber gidelim.şu sorunu çözelim gelelim.
inşallah sevdigine kavuşursun..canım..
sevenler ayrılmasınnnn..
benimde böyle bir yaşanmış olayım var..bende senin gibi yapmıştım..3.cü şahıs mevzusu yane...ama ben hiç öyle gidiym beni affetsin durumum olmadı...o herşeye ragmen hep beni istedi...çünkü çok sevdi..hatta.şuan evliyiz.....aklinialirimsmile
İki satırlık adamları musatllat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumuz - SILA -
Canım peki siz nasıl barıştınız benm sevdiğim çok gururlu bide erkek olması tamamen inada bindirio işi karşısına çıksam evet belkide eriyecek tek umudum bu
canım onun karşısına çıkbi halağ içinde hiç birşey bitmemişse eger zaten dayanamaz.barışırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?