Delice bir sevda delice bir tutku bu... İçimde sancısı yüreğimde korkusu :(

seni gercekten seviyorsa o da sensiz olamayacaktır ve sana dönecektir..

büyük aşklar engel tanımamalıdır..güçlüdür..
içindeki duvarı yıkar inş..sevgilin..

seni gercekten seviyorsa o da sensiz olamayacaktır ve sana dönecektir..

büyük aşklar engel tanımamalıdır..güçlüdür..
içindeki duvarı yıkar inş..sevgilin..

Tatlım bende sen gibi düşünüorum karşısında görünce eminim bi şeyler yoluna girecek evet belki başta tepki göstercek ama inanıyorum güzel sonuçlanacak aksini düşünmek istemiyorum.

Kızlar şu an yeni haberler aldım

Barışmak için araya soktugum kişi biraz önce onunla konuşmuş ve o demiş ki benm için bir daha bana msj atmasın duygularım alevlenio tekrardan demiş.tek çarem kaldı evine gitmek kızlar :((

Barışmak için araya soktugum kişi biraz önce onunla konuşmuş ve o demiş ki benm için bir daha bana msj atmasın duygularım alevlenio tekrardan demiş.tek çarem kaldı evine gitmek kızlar :((

Bu iyi haber o zaman.
Yalnız bu 3. kişileri pek araya sokma istersen.
Evine gitme fikri bana pek sıcak gelmedi aslında,
ama görüşmek adına hiç bir fırsat yoksa,
o zaman gidilebilir.
Umarım hayırlısı olur.

bu demek oluyor ki yüz yüze geldiğinizde dayanamayacak... Çok üzüldüm aranızın hatanız yüzünden bozulmasına. Ama pişmansınız ve bu pişmanlığı ona da ifade edebilirseniz aranızın düzelebileceğine inanıyorum.
Cumartesi çok geçmiş ya, evine değil de çalışıyorsa iş yeri çıkışına falan gitseniz...?

bu demek oluyor ki yüz yüze geldiğinizde dayanamayacak... Çok üzüldüm aranızın hatanız yüzünden bozulmasına. Ama pişmansınız ve bu pişmanlığı ona da ifade edebilirseniz aranızın düzelebileceğine inanıyorum.
Cumartesi çok geçmiş ya, evine değil de çalışıyorsa iş yeri çıkışına falan gitseniz...?

Canım çalışmıyor okuyor ve okulu tatilde yani bütün gün evde ve evde görüşmek en mantıklısı şimdilik

Kardeşiyle konuşcam yada annesiyle plan yapcam cumartesi mecburen çünkü ben çalışıorum daha erken gidemem ki :(

hımmm yaowwss cım kardeşim bencede git derim hatta beraber gidelim.şu sorunu çözelim gelelim.

Tatlım bende sen gibi düşünüorum karşısında görünce eminim bi şeyler yoluna girecek evet belki başta tepki göstercek ama inanıyorum güzel sonuçlanacak aksini düşünmek istemiyorum.

inşallah sevdigine kavuşursun..canım..
sevenler ayrılmasınnnn..
benimde böyle bir yaşanmış olayım var..bende senin gibi yapmıştım..3.cü şahıs mevzusu yane...ama ben hiç öyle gidiym beni affetsin durumum olmadı...o herşeye ragmen hep beni istedi...çünkü çok sevdi..hatta.şuan evliyiz.....aklinialirimsmile

inşallah sevdigine kavuşursun..canım..
sevenler ayrılmasınnnn..
benimde böyle bir yaşanmış olayım var..bende senin gibi yapmıştım..3.cü şahıs mevzusu yane...ama ben hiç öyle gidiym beni affetsin durumum olmadı...o herşeye ragmen hep beni istedi...çünkü çok sevdi..hatta.şuan evliyiz.....aklinialirimsmile

Canım peki siz nasıl barıştınız benm sevdiğim çok gururlu bide erkek olması tamamen inada bindirio işi karşısına çıksam evet belkide eriyecek tek umudum bu

İki satırlık adamları musatllat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumuz - SILA -

canım onun karşısına çıkbi halağ içinde hiç birşey bitmemişse eger zaten dayanamaz.barışırsınız.

canım onun karşısına çıkbi halağ içinde hiç birşey bitmemişse eger zaten dayanamaz.barışırsınız.

Çıkcam tatlım şimdi ona yine msj attım kalbi yumuşasın istiyorum yazdım ki ;

Seni aklımdan kalbimden çıkarmak mümkün olsa zaten şimdiye kadar yapardım ama olmuyor kalbimde dahil olmak üzere bütün hücrelerime işledi Aşkın ve sen beni istemesende ben bu Aşk la öleceğim.Sen benim herseyimdin şimdi uzaktada olsan kalbini kalbimde hissedebiliyorum.Kokun hep burnumda ve hiç bi zaman gitmeyecek cünkü senin askınla yanıyorum ve biliyorum ki allah bizi birbirimize yazdı Ne seni nede yasadıgımız günleri unutamıyorum Unutmayacağımda Çünkü Seni halen çok seviyorum ve ölene kadarda tek seni seveceğim bırtek seni bitanem

Olmuş mu kızlar.Tabi yine cvp vermiyecek
eyvahedigeldismile

Back
X