DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

Özgüven eksikliğiniz var sanırım bir uzman desteği almakta fayda var. Herşey güzellik olmadığı gibi her kapı da güzellikle açılmaz. Ki estetik bile yıllara bi yere kadar meydan okuyabilir. Özgüvenli kadın dünya çirkini olsa gideri oluyor ama suni güzellikler peşinde koşanlar kendileri gibi birilerini bulup yarı yolda terk ediliyor maalesef. Adamlar yeni bir suni güzele geçiyor. Bakınız ünlüler camiası bu tür örneklerle dolu. Kendinizi sevin, kendinizle barışın, mesleğinizi elinize alın, özgüvenle dolaşın daha mutlu olacaksınız.

Ne olabilir sizce? Bilmiyorum ki bir travmam da yok aslında mükemmeliyetçilik de olabilir

Çok büyük bir hatanın eşiğindesin.
Bu söylediğin imkansız boşuna kendine zulmetme.

Ben belki iri göz seviyorum bir başkası çekik ve küçük göz diyelim.

sen gidip gözünü küçültursen nasıl güzel goruneceksin.
Herkesin güzellik bakışı görecelidir.

Ve gün gelecek birisi yanında diğer arkadaşına ayy ne kadar doğal güzel hic estetiği de yok dese bu sefer ne yapacaksın

Estetikleri mi bozdurcaksin.

Yapma.
Bu bir tehlikeli oyun.

En ve daha ile başlayan cümleler sizi kıskançlığa sürükler...

Kendinizi sevin. Tedavi de olabilirsiniz

Estetiğe karşı değilim ama böyle kendini baştan yaratmak falan korkunç değil mi?
Düşünsene ilerde evleniyorsunuz, doğan çocuğunuz sizin kendinizde kusur sayıp değiştirdiğiniz özelliklerin tümünü taşıyor?? Ne olacak o zaman çocuğu da mı yaptıracaksınız?

Hahaha ben de yırmı yasında dıslerımı yırmıbes yasında burun yırmı altı yasında cenemı yaptırdım. Ne guzel oldum dıye gezıyodum hakkaten leventte ozel klınıklerde yaptırdım. Şimdi geldim kaç yasına dişlerim berbat, burun bıraz sarkma oldu vs. Kırkırdak da kalmamıs burun ıcın alınacak. Dıslerın suresı zaten on yıl bu ıkıncıye yapılacak. Arkadas ortamımda gencken en guzel bendım yırmı yıl sonra en cırkın ben oldum. Iyı dusun derim. Estetık yaptırma zamanım şimdiymıs benım bilemedim

Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤️
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki 🤦‍♀️
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene😔
En güzel sen olmalısın. Bence bütün estetik operasyonlari olmalısın. Sonra gülünce yüzünde mimik kalmayan tikicanlar gibi dolasirsin artk. Sonra en yakışıklı en zengin kocayı bulurusn. Sonra kaynanan seni kızı gibi sever el üstünde tutar. Tutmazsa Allah onu bildiği gibi yapsın. Muhteşem eşyalar alirisn. Evinde hizmetçi olur ama sosyal medyada elinle viledayla pullu eşofman pozu verip her gün evi tek başıma temizliyorum dersin. Kocan delice aşık olur sana. Hergun çiçekler gelir kapına falan. Bizde seni sosyal medyadan takip ederiz artk🤣🤣🤣

Sendeki durum bendede vardı eskiden ben buradaki diğer üyelere nazaran anlıyorum seni. Seninkisi mükemmelliyetçilik falan değil yetersizlik duygusu. Diyelimki başardın, dünyanın en güzel kadını sen olunca ne yapacaksın? Bu sefer kendinle mi yarışacaksın? Bu kafayla gidersen bunun bir sonu yok, yaptırdıkça yaptırırsın. Ki en iyi doktoru bile bulsan her zaman hata payı vardır bu işin içinde. Varsayalımki bir hata oldu. düzeltmek içinde maddi, manevi yıpranacaksın. Değer mi bu kadar şeye. Evet hiç birimizin doğmadan önce katalog konmuyor seçemiyoruz tipimizi. Fakat güzellik denen şey değişkendir, bunun hızına kimse erişemez. Eskiden sanatın topluma empoze ettiği bir güzellik kavramı vardı, şimdi ise medyanın. Teknoloji biliyorsunki ilerledikçe her şeyi çok çabuk tüketmeye, başladık. Şimdide medyanın empoze ettiği bir güzellik kavramı var. Bunun değişmesi öyle eskisi gibi bir asırı bulmaz, 5 yıl öncesini hatırla bugünki güzellik kavramı ile bir mi? Şu anki halinden daha güzel olamasan bile, bu yüzden yetersiz hissetsen bile yetersizliğinle yetinmeyi bil. Yetinmeyi bilirsen, kendini yeterli hissedersin ancak.

Back
X