- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Pişmanlık kelimesi yetersiz kalır. Çok kötüyüm eskiyi özlüyorum. Kendi karakteristik burnumu mahvettim.Bu burundan mı pişmanlık duyuyorsunuz?el insaf
ben kötü brşey göremedm
Burun estetiği çok onayladığım bir konu değil ama inanın eski burnunuza nazaran çok güzel olmuşPişmanlık kelimesi yetersiz kalır. Çok kötüyüm eskiyi özlüyorum. Kendi karakteristik burnumu mahvettim.
Benim de hiç onayladığım bir konu değil, hatta hep eleştirirdim yapanları. Nefes için oldum dr hafif kemeri törpüleriz dedi. Ne yazık ki istemediğim bir değilim oldu. Çok mutsuz ve üzgünüm. Bu ameliyatı olmamak için neler vermezdimBurun estetiği çok onayladığım bir konu değil ama inanın eski burnunuza nazaran çok güzel olmuş
Burun estetiği çok onayladığım bir konu değil ama inanın eski burnunuza nazaran çok güzel olmuş
Hiç bir problem görünmüyor . Gayet güzel duruyor.
Yoo hiç garip görünmüyor.. Benim burun deliğim doğuştan öyle. Gittiğim bir hastanede plastik cerrahi doğuştar ameliyatsız böyle burunlara zor rastlıyoruz resmini çekebilir miyim alternatif olarak kullanacağım demişti ve burnumun genel hatlaryla resmini çekmişti.. O yüzden mi bilmiyorum ama bana hiç anormal gelmedi gayet güzel duruyor.Garip görünmüyor mu? Sivri geliyor sanki
Anlıyorum. Ben de şaşırdım doğuştan öyle olmasına. TeşekkürlerYoo hiç garip görünmüyor.. Benim burun deliğim doğuştan öyle. Gittiğim bir hastanede plastik cerrahi doğuştar ameliyatsız böyle burunlara zor rastlıyoruz resmini çekebilir miyim alternatif olarak kullanacağım demişti ve burnumun genel hatlaryla resmini çekmişti.. O yüzden mi bilmiyorum ama bana hiç anormal gelmedi gayet güzel duruyor.
Kendini fazla inceliyor olabilir misin...çünkü önceki burnun da biraz burun delikleri afedersin kötü görünüyor. Sivri baya..Sağdaki fotoda düzelmiş epeyArkadaşlar deliklerim uca doğru sivri geliyor ameliyattan sonra. Bu durum burnumda rahatsız olduğum sorunlardan sadece biri. Bana mı öyle geliyor çok çirkin ve doğal olmayan bir görüntü bakar mısınız? Hayatımın en büyük pişmanlığı bu ameliyatı olmak
Çok güzel görünüyor burnun bunu samimiyetle söylüyorum..Anlıyorum. Ben de şaşırdım doğuştan öyle olmasına. Teşekkürler
Kendimi fazla inceliyorum bu kesinlikle doğru ama burun deliğim asıl şuan sivri eskiden biraz daha uzun burun deliğim vardı ama çok daha hoştu bana göreKendini fazla inceliyor olabilir misin...çünkü önceki burnun da biraz burun delikleri afedersin kötü görünüyor. Sivri baya..Sağdaki fotoda düzelmiş epey
Çok güzel görünüyor burnun bunu samimiyetle söylüyorum..
Yaaa bana çok garip ve çirkin geliyor. Teşekkür ediyorum.Bence ameliyattan sonra başarısız sayılacak burun deliği çok aşırı yuvarlak olanlar ya, seninki (ameliyatla yapılması çok zor olduğu halde) doğal oval duruyo ve eskisine göre harbiden güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?