- 2 Temmuz 2016
- 363
- 240
- 18
Mahkeme sürecindeyim bi oğlum var, daha 5 aylık şimdilik senin yanında ilerde ben alacağım diyo oglumun babasi, bosanmanin reddini istedim şu an değil ilerde ben bosayacagim, sebebi bana özel , hakime kaldığı için son karar yinede kader Allah nè diler bilinmez ,babası guya velayet mahkemelernde delil olsun diye aklına geldikçe oğlum nasıl diye mesaj atar o da işine yarasın diye halbuki ne ihtiyacını sorar ne hastayken geldi sunnetine cagirmama rağmen isini bahane etti bi hafta onceden bildirmeme rağmen önceden görmeye gelirdi ilk ayrılık zamanında şimdi ailesi izin vermiyor diye gelmiyor ama etrafta sahit olsun diye sağa sola benim vermediğimi kaçırdığımi soyluyorlarmis ki ailesi ve kendisi oyle iyi oyuncularki adeta sanatcilara tas cikartacak cinsten numara yaparlar ve yalan soyleyen cinstenler zaten benim ailem bile beni basta hakli gormelerine ragmen onlarla konusana ne oluyorsa benim akrabam bile olsa onlara inaniyo kısmende olsa , tabi iftira atacakalr ama profesyonellere taş çıkartacak cinsten bunlar benide ailemi de böyle kandırıp boş vaadlerle kızınızi uzmeyiz sunu yapariz bunu yapariz diye aldilar ailemden de , ailem malesef mi diyeyim iyiki mi diyeyim boyle iyi rol yapan dili kuvvetli kimsem
ler degiller bide ailenin erkegi coktu annem babam tarafindan beni isteyene vermedikleri icin husumeti siz dusunun tabi bende böyle bu durumlara karsi önlem icin esimle gerekli sms watsap ve telefon görüşme kayıtlarını alıyorum , sorun su ki benim ilerde sahit olacak kimsem olmayacak biliyorum ailem (ikinci derece akrabalarm) şimdiden ne haliniz varsa görün dercesine davraniyorlar hani dusene bi tekmede bizden misali ... bende bu yasananlarin ispatı olsun hemde oglumun her güzel anıni kaydetmek ona hatira bana delil olması için videoya cekip youtube'a saati tarihi belli oldugundan fotofrafalri sonradan uydurdu yada kayip olma ihtimali olmasin diye yukluyorum babasının yapmadıklarını ispatlamak adina elimden evladimi alamasin ilerde diye, bilen arkadaşla soruyorum mahkemede fotoğraf sms ve watsap yazismalari hariç bu youtube videolarınin yasal yer var midir işime yarar mı hani sonuçta saati ve yüklendiği tarih belli değişmezde sizce yeterli olur mu?
ler degiller bide ailenin erkegi coktu annem babam tarafindan beni isteyene vermedikleri icin husumeti siz dusunun tabi bende böyle bu durumlara karsi önlem icin esimle gerekli sms watsap ve telefon görüşme kayıtlarını alıyorum , sorun su ki benim ilerde sahit olacak kimsem olmayacak biliyorum ailem (ikinci derece akrabalarm) şimdiden ne haliniz varsa görün dercesine davraniyorlar hani dusene bi tekmede bizden misali ... bende bu yasananlarin ispatı olsun hemde oglumun her güzel anıni kaydetmek ona hatira bana delil olması için videoya cekip youtube'a saati tarihi belli oldugundan fotofrafalri sonradan uydurdu yada kayip olma ihtimali olmasin diye yukluyorum babasının yapmadıklarını ispatlamak adina elimden evladimi alamasin ilerde diye, bilen arkadaşla soruyorum mahkemede fotoğraf sms ve watsap yazismalari hariç bu youtube videolarınin yasal yer var midir işime yarar mı hani sonuçta saati ve yüklendiği tarih belli değişmezde sizce yeterli olur mu?