Delil için

bofobof

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
363
240
18
Mahkeme sürecindeyim bi oğlum var, daha 5 aylık şimdilik senin yanında ilerde ben alacağım diyo oglumun babasi, bosanmanin reddini istedim şu an değil ilerde ben bosayacagim, sebebi bana özel , hakime kaldığı için son karar yinede kader Allah nè diler bilinmez ,babası guya velayet mahkemelernde delil olsun diye aklına geldikçe oğlum nasıl diye mesaj atar o da işine yarasın diye halbuki ne ihtiyacını sorar ne hastayken geldi sunnetine cagirmama rağmen isini bahane etti bi hafta onceden bildirmeme rağmen önceden görmeye gelirdi ilk ayrılık zamanında şimdi ailesi izin vermiyor diye gelmiyor ama etrafta sahit olsun diye sağa sola benim vermediğimi kaçırdığımi soyluyorlarmis ki ailesi ve kendisi oyle iyi oyuncularki adeta sanatcilara tas cikartacak cinsten numara yaparlar ve yalan soyleyen cinstenler zaten benim ailem bile beni basta hakli gormelerine ragmen onlarla konusana ne oluyorsa benim akrabam bile olsa onlara inaniyo kısmende olsa , tabi iftira atacakalr ama profesyonellere taş çıkartacak cinsten bunlar benide ailemi de böyle kandırıp boş vaadlerle kızınızi uzmeyiz sunu yapariz bunu yapariz diye aldilar ailemden de , ailem malesef mi diyeyim iyiki mi diyeyim boyle iyi rol yapan dili kuvvetli kimsem
ler degiller bide ailenin erkegi coktu annem babam tarafindan beni isteyene vermedikleri icin husumeti siz dusunun tabi bende böyle bu durumlara karsi önlem icin esimle gerekli sms watsap ve telefon görüşme kayıtlarını alıyorum , sorun su ki benim ilerde sahit olacak kimsem olmayacak biliyorum ailem (ikinci derece akrabalarm) şimdiden ne haliniz varsa görün dercesine davraniyorlar hani dusene bi tekmede bizden misali ... bende bu yasananlarin ispatı olsun hemde oglumun her güzel anıni kaydetmek ona hatira bana delil olması için videoya cekip youtube'a saati tarihi belli oldugundan fotofrafalri sonradan uydurdu yada kayip olma ihtimali olmasin diye yukluyorum babasının yapmadıklarını ispatlamak adina elimden evladimi alamasin ilerde diye, bilen arkadaşla soruyorum mahkemede fotoğraf sms ve watsap yazismalari hariç bu youtube videolarınin yasal yer var midir işime yarar mı hani sonuçta saati ve yüklendiği tarih belli değişmezde sizce yeterli olur mu?

bebek kaç yaşındaki zaten alıp babaya verdikleri çok nadir yani ahlaksız davranışlar sergilemedi sürece anne. Ay 5 aylık demişsiniz pardon, bence içiniz rahat olsun erkeklerin boşanma sürecindeki kuru sıkıları çocuğu alıcam göstermicem oldu.

Yakın bir arkadaşınız da mı yok şahitlik yapacak?
Benim 1 senelik iş arkadaşım şahitlik yapmıştı boşanma davamda mesela.
Hem de başka şehre taşındıktan sonra, o şehrin mahkemesine giderek.

Çok yakın arkadaşım. Boşanabilmek için eşinden. cocukların velayetini baba denen şahsa verdi.
çocuklarıyla asla ilgilenmedi. arkadaşım kendi hep didindi cocukları için.
3-4 yıl sonra eşşek gibi mecbur verdi.

sen anlaşmalı kabul etmedigin sürece o cocugu ona vermezler. cocuk anneye muhtactır.

hem boşanmanın reddini istemissiniz hem velayet S oruyirsunuz? ? ben o kısmı anlamadım
ayrıca şimdi boşansanız daha iyi olur çünkü bebek velayeti sorgulanmadan size verilir vilayette de istikrar önemli olduğundan ileride de sizden alınması zor olur
bence böyle kurgu işine girmeyin şahit bulsanız bir tane bile yeter hem diğer whatsapp konuşmaları da delil olur
ama youtube da tam ne yaptığınızı anlamadigim için bilemiyorum ise yarar mı

Adamı boşamayacakmışsınız ne diye delil istiyorsunuz ki
demezler mi hem delil veriyosun hem boşanmıyorsun amaç ne yani diye

benim 1 yasindaki kuzum odanin kapisindan ciktimmi nasil agliyor babasi bile oyalayamiyor nereye babaya verilecek..
hem esiniz buyuyunce diyor ama cocuk zaten anneye alisacak baba da belki yeni bir evlilik yapacak vs.dusunme bunlari uzme kendini..

Oncelikle ben şimdi bosanmiyorum dedim, bebeğim zaten benimle vermemde asla Allahin izniyle ve hakim bosama kararı verirse ilerisi için eşim oğlumu intikam aracı olarak goreceginden ileriye yönelik bi emniyet önlem olarak yüklediğim videolar yasal olur mu diyorum

Yakın bir arkadaşınız da mı yok şahitlik yapacak?
Benim 1 senelik iş arkadaşım şahitlik yapmıştı boşanma davamda mesela.
Hem de başka şehre taşındıktan sonra, o şehrin mahkemesine giderek.

bir arkadaşım var o da ankaraya gidecek zaten ama daha ilerisi için diyorum sahit meselesini sanmıyorum arkadaşımında ailesi çok geri ve tutucu yapıda izin vermezler onada

videolarin icerigi nasıl
mesela parka gidiyorsunuz sna babası yok
oyun oynuyordunuzama babası yok
o tarz mi
şu zamana kadar herhangi bir davada görmedim ama bence videolar kullanılabilir delil olarak
ilerisi için diyorsanız zaten eğer çocuk anlayacağı yaşta olursa ona da sorarlar
diğer tarafın yalancı sahitliginden korkmayin

ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım. eğer evlilik fiilen bitti ise niye uzatıyorsunuz. boşanın hayatınızı yeniden kurun. bu şekilde hem siz hem çocuk yıpranacak. dedikodular vs. artacak. hiç mantıklı değil yaptığınız. çocuğun video vs. niye kayıt ediyorsunuz. mantık nedir?

ogluma çektiğim videolar genelde onun en önemli anları mesela sünneti onunla kendisi icin alisvers yaparken yada ilk gülümsemesi, oynarken kendisiyle eglenmemiz parka giderken hastalandiginda hastaneydeyken vb bi nevi yazma seklinde degil videoya alarak gunluk olusturuyorum ogluma , onunla ilerde konusur gibi yasadiklarimizi olanlari anlattığım videlolar, ilerde düşündüm oğlum izleyecek yaklaşık 5 6 yaşına gelince biraz biraz farkedecek zaten 7 yaşına kadar büyük ihtimalle ahlaksız yaşam yada pskolojik rahatsızlık gibi ciddi bi durum olmadığı müddetçe anne de o sure boyunca kalıyor biliyorum ama 7 yaşından sonraki velayette çocuğa kimde kalmak isteniyor diye soruluyor benim tanıdığım insanda o eşim denilecek insan 7 yaşında baş vuracak , ve velayeti isterken boyle anlarinda yaninda yoktu velayeti istemeye hakki yok demek icinde kullanmak istiyirum oyle bir secenek varsa eger diye ,bosanmak istememe gelince evladimi kaçırmak istediler ailesi evimize esyalarimiza kendisi oturdu pişkin ve midesizce kv ve kb ogullarinin yatak odasinda nasil durabiliyorlar nasil insanlar siz analyin bizim yatagimizda bizim.mobilyalarimizda evimizde ve esim buna musade ederken .... daha detaylisi icin isteyen eski konularima bakabilir zaten sonrasinda ailesininde baskisiyla kendisi açtı bosanma mahkemesini ve dava beni hakli görüp red olunca 3 yıl boyunca kndisi yeni bir olay olmadan acamayacak zaten o süre boyunca da oğlum bi 4 5 yaşına gelecek, kendisi umrumda bile değil ama ailesinden tam anlamıyla nefret ediyorum evladima bile dokunmalari düşüncesi beni çılgına çeviriyor onca yaptıklarından sonra ki zaten kendisine babası diye annelik merhamet olarak göstermeye sevdirmeye defalarca çalıştim ama su anda kendisi oglunu dahi unutmuş bi şekilde baş donurunu bekar hayatına kaptırmış durumda kendini ogluma da bi nevi ilerde bunu ispatlamak yada babasının yaptığı hatayi kendisini yapmaması adına öğütler vererek video çekip yüklüyorum malum bilgisayar yada bi bellekte saklamkla basina bişey gelebilir ama bu şekilde daha emniyette benden başka kimse bilmediği muddetce ve bununda yasal olarak bi faydası olur mu jnun peşindeyiz zira sadece oğluma ilerde hoş anılarini ve aile hayatımız için elimden geleni yaptığımı ama babasinin seçimi yüzünden böyle olmamıza rağmen mutlu olabileceğimızı göstermek başta ki cabam, elbette babası elbette koparama ama yavrumu bana karşı intikam araci olarak görmeleri adına bende yavrumla dertlesiyor hemde ona ait güzel zamanlarını kaydediyorum

Son düzenleme:
ogluma çektiğim videolar genelde onun en önemli anları mesela sünneti onunla kendisi icin alisvers yaparken yada ilk gülümsemesi, oynarken kendisiyle eglenmemiz parka giderken hastalandiginda hastaneydeyken vb bi nevi yazma seklinde degil videoya alarak gunluk olusturuyorum ogluma , onunla ilerde konusur gibi yasadiklarimizi olanlari anlattığım videlolar, ilerde düşündüm oğlum izleyecek yaklaşık 5 6 yaşına gelince biraz biraz farkedecek zaten 7 yaşına kadar büyük ihtimalle ahlaksız yaşam yada pskolojik rahatsızlık gibi ciddi bi durum olmadığı müddetçe anne de o sure boyunca kalıyor biliyorum ama 7 yaşından sonraki velayette çocuğa kimde kalmak isteniyor diye soruluyor benim tanıdığım insanda o eşim denilecek insan 7 yaşında baş vuracak , ve velaywti siterken boyle anlarinda yaninda yoktu velayeti istemeye hakki yok demek icinde kullanmak istiyirum oyle i secenek varsa eger diye ,bosanmak istememe gelince evladimi kaçırmak istediler ailesi evimizi esyalarimizi kendisi oturdu eski konularoma bakabilirsiniz sonrasinda ailesininde baskisiyla kendisi açtı bosanma mahkemesini ve dava beni hakli görüp red olunca 3 yıl boyunca kndisi yeni bir olay olmadan acamayacak zaten o süre boyunca da oğlum bi 4 5 yaşına gelecek, kendisi umrumda bile değil ama ailesinden tam anlamıyla nefret ediyorum evladima bile dokunmalari düşüncesi beni çılgına çeviriyor onca yaptıklarından sonra ki zaten kendisine babası diye annelik merhamet olarak göstermeye sevdirmeye defalarca çalıştim ama su anda kendisi oglunu dahi unutmuş bi şekilde baş donurunu bekar hayatına kaptırmış durumda kendini ogluma da bi nevi ilerde bunu ispatlamak yada babasının yaptığı hatayi kendisini yapmaması adına öğütler vererek video çekip yüklüyorum malum bilgisayar yada bi bellekte saklamkla basina bişey gelebilir ama bu şekilde daha emniyette benden başka kimse bilmediği muddetce ve bununda yasal olarak bi faydası olur mu jnun peşindeyiz zira sadece oğluma ilerde hoş anılarini göstermek başta ki cabam

Bu videolardan ziyade bekar hayatı yaşam tarzını kanitlayacak delil toplasaniz daha iyi olur
zaten iyi bir anne oldugunuz için çocuk sizi sececektir
7 yaş vs. olayı yok Pedagog anlayabildigine kanaat getirirse 5 yaşında bile fikrini sorar çocuğa
yalnız o videolari ileride karşı taraf çok cirkinlesip çocuğu etkilemek için böyle yapıyor diye kullanabilir bu durumu
yani aslında yapmak istediğiniz iyi bir şey ama yaptığınız yol yanlış bana göre
bence siz de onlar gibi etrafınızda kişileri etkileyip şahit toplayın
videolar da hatıra olarak kalsın

Bu videolardan ziyade bekar hayatı yaşam tarzını kanitlayacak delil toplasaniz daha iyi olur
zaten iyi bir anne oldugunuz için çocuk sizi sececektir
7 yaş vs. olayı yok Pedagog anlayabildigine kanaat getirirse 5 yaşında bile fikrini sorar çocuğa
yalnız o videolari ileride karşı taraf çok cirkinlesip çocuğu etkilemek için böyle yapıyor diye kullanabilir bu durumu
yani aslında yapmak istediğiniz iyi bir şey ama yaptığınız yol yanlış bana göre
bence siz de onlar gibi etrafınızda kişileri etkileyip şahit toplayın
videolar da hatıra olarak kalsın

Cok tesekkur ederim :) bekar hayatını şimdi ispatlayacak bi durumum yok zira uyanık sehir dışına kaçamak yapmaya gidiyor bildigime göre gençlik zamanlarında da yaptigi gibi bu durumda da benim onun pesini dedektif gibi takip etme imkanim yok ama ilerde bunu dile getiririm mahkemede sahit oluşturabilir inş

Back
X