- 12 Eylül 2021
- 44
- -71
- 1
- 25
- Konu Sahibi happilyeverafter0
Arkadaşlar merhaba. Bir süredir çocukluk aşkımla beraberdik ve birbirimizi çok sevdiğimizi düşünüyordum. Bu yüzden her şeye katlandım. İlk başlarda ilişkinin adını koymak istemiyordu çünkü hayatına karışacağımı biliyordu. Aylarca birbirimizi sevdiğimizi söylememize rağmen o istemediği için adını bir türlü koyamadık. En sonunda dayanamadık aramızda ciddi anlamda bir çekim olduğu için sevgililik aşamasına geçebildik. Yaklaşık 1 yıldır konuşuyoruz ama 3 aydır sevgiliydik. Bu süreçte doğal olarak benim ondan bazı isteklerim oldu. Ne istediysem de beni hayatının merkezine koyup yalnızca bana odaklanamayacağını söyledi. Benim zaten böyle bir isteğim yoktu ama ne istediysem bu cevabı verdi. Her tartışmamızda konuyu ayrılığa getiriyordu. Hep ben yapmayalım etmeyelim diyordum. Bu yüzden hep beni cepte gördü. Defalarca ayrılmayı dile getirdi. Ben her seferinde engel oldum. Bu seferki kavgamızda artık istemediğini söyleyerek gitti. 10 gün geçti ama onu unutamıyorum. Seven insan her seferinde bu şekilde gitmeyi ayrılığı dile getirir mi? Kendimi boşa mı üzüyorum sizce?