- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de yok. Bu kaçıncı diye yüzüme.bakanlar sıkıntı.Aaaaa ablacım sende kendimi gördümmühendisim ocakta doktoraya başlayacağım, ve hayalim olan hukuk okumak için sınava hazırlanmaya başladım bile, valla kimse destek vermesin banane yeter ki ben isteyeyim gerisi tırt ,okumaktan daha güzel birşey var mı
![]()
Hayallerinizi idrak etme yetisine sahip olamayan hiç kimseye bahsetmeyin bence. Onların içinde azim olmadığı gibi sizin de azminizi baltalamaya çalışırlar.Bi arkadaşıma söyledim bugün. Yuh artk bu kacinci dedi. Bende istiyorum dedim. Yapabiliyorsan yap tabi benim 1 kelime okumaya mecalim yok dedi.
Haklisiniz.Hayallerinizi idrak etme yetisine sahip olamayan hiç kimseye bahsetmeyin bence. Onların içinde azim olmadığı gibi sizin de azminizi baltalamaya çalışırlar.
Bugün yapamazsın, saçmalama, aman sen de vb şeyleri diyenler yarın başardığınız takdirde ya bu lafları diyen onlar değilmiş gibi tebrik ederim der ya da çekememezlik durumuna devam ederler.
Dediğim gibi kim olursa olsun size destek olmayacağını düşündüğünüz, sizi anlayamayacağını düşündüğünüz kişilere hayallerinizden bahsetmeyin. Zaten az çok anlıyor insan kime neyi ne kadar anlatması gerektiğini bir yerden sonra. Çünkü insanın desteğe ihtiyaç duyduğu dönem tam aksini yaşatıyorlar. Bırakın yolun sonunda hayalleriniz gerçekleştiğinde öğrensinler. Ayrıca ister bir meslek ister beş meslek değiştirirsiniz. Bunun söz hakkı da size ve varsa sorumlu olduğunuz aile bireyleri/kişilere aittir. Ki oda bir yere kadar. Hayatı yaşayan sizsiniz. Hayalleriniz olduğu takdirde sevinecek olan da sizsiniz, olmadığı takdirde üzülecek olan da sizsiniz. Elalem hep konuşur. Siz kendinize kulak verin. Ne istediğinize. Mutlu olursunuz umarım..Haklisiniz.
Önceki kurumda iken de aynı şeyi yaşadım.ben aslında. Şu.an bulunduğum yere gelmek.istedigimi söyledigim çoğu insanın kaşı kalkmıştı daha neler tarzında.. aradan yIllar geçti. Onlar aynen duruyo. Ama ben çok değiştim meslek degistirdim Şu an cogunun istediği yerdeyim.
Sadece okumak bile bana yeterElalem ne der diye değil kesinlikle hayalinizse okuyun tabii ki. Ama şöyle bir durum var hazirlandiniz ilk senenizde de kazandınız diyelim 4 yılda okudunuz diyelim. 5 yıl bittikten sonra eğer avukatlık yapıyım diyecekseniz o kadar avukat mezunu var. Onu da geçiyorum. Taninmaniz lazım onun içinde bir kaç yıl belki geçecek. Bunların hepsi kabulünüzse bu mesleği yapmayı düşünün. Ama şunu da diyebilirsiniz. Sadece okumak bile bana yetecek tabi ki hayalinizin peşinden koşun
Merhabalar. Sorum basit aslında. Ben daha önce 20 yaşından 30 yaşına kadar bir kurumda memur olarak çalıştım. Bu süre zarfında okudum ve başka bir kuruma atandim. Ancak şimdi hukuk okumak istiyorum. O zaman şartlar uygun değildi yapamadım. Çocukluk hayalimdi aslında benim hukuk.. 1 de çocuğum var. Sizce bu delilik mi ? Daha önce kpss de Türkiye de ilk 1000 e girmiştim ders çalışmayı severim çalışırım da. Ama şimdi çok zor müdür hukuk kazanmak. 39 binlerde sanırım devlet için başarı sırası. Bide elalem ne diyecek diyotlar. HERKES demeyecek mi bu kacinci meslek değişikliği diye.. siz ne düşünüyorsunuz..
Başkalarının sözleri sizin için neden bu kadar önemli? Hayatınız hakkında kararı siz vereceksiniz başkaları değil.Başkalarının sözleri ancak sizin o laflara verdiğiniz değer ölçüsünde sizi üzebilir. 30 geç değil, okuyun.Sanırım sorun şu; bir meslekte iken okul okuyup başka mesleğe geçmen. Veorada da başka bir okul. Okuyup başka bir mesleğe gecmen. Buna tuhaf bakılıyor. Tüm meslekleri gezeceksin yani dedi arkadaşım da.
Hayalinin peşinden kosMerhabalar. Sorum basit aslında. Ben daha önce 20 yaşından 30 yaşına kadar bir kurumda memur olarak çalıştım. Bu süre zarfında okudum ve başka bir kuruma atandim. Ancak şimdi hukuk okumak istiyorum. O zaman şartlar uygun değildi yapamadım. Çocukluk hayalimdi aslında benim hukuk.. 1 de çocuğum var. Sizce bu delilik mi ? Daha önce kpss de Türkiye de ilk 1000 e girmiştim ders çalışmayı severim çalışırım da. Ama şimdi çok zor müdür hukuk kazanmak. 39 binlerde sanırım devlet için başarı sırası. Bide elalem ne diyecek diyotlar. HERKES demeyecek mi bu kacinci meslek değişikliği diye.. siz ne düşünüyorsunuz..