Delimiyim divanemiyim?

Canım avukatın biraz acemi mi acaba?? Sizi sakinleştireceğine sizden önce şoka girmiş çok profesyonelceymiş gerçekten!

Dediğim gb adamakıllı bir avukat bu durumu lehinize bile çevirirdi ama sizin avukat pek cevval değil gb. İnşallah avukat arkadaşlar konuyu görüp yardımcı olurlar

seni bilmem de bu sebebi kabul eden hakim divanedir . bu sebep yüzünden sana ceza kesen hakim ise delidir . evlenirken iyi günde kötü günde diye söz verdi bu adam bana şimdide sözünü tutmayıp geçmişimle yargılıyor de sende Söz tutmamk daha ağır bence

Aslında acemi değil başarılı bir avukat ama cok dalgın ya. Bana daha önce sormuştu daha önce hiç psikiatriye gitmişmiydin demişti bende evet böyle böyle sebeplerden gittim böyle ilaç kullandım demiştim. Şimsi sanki hiç duymamış gibi tepki veriyo.benide panik ettirdi.
Şimdi avukat beni boşanma aşamasında psikolojisi cok bozuldu tedavi dahi gördü manevi zararda ve manevi tazminatı hakediyor şeklinde savunduya . şimdi karşı tarafta diyorki e öncedende kullanmış demekki var bi sorunu bunun zaten hastaymış diye bir savunma şekli geliştirmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…