• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delimiyim divanemiyim?

kucukpiraye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
351
212
18
Zamanında stresresli bir dönem gecirmiştim. 4 yıl kadar önce. Okulumda derslerim kötüydü. Bir sevgilim vardı ayrılmıştık. Yakın bir arkadaşımla bozuşmuştuk falan herşey üstüste gelmişti. sürekli ağladığım uyuyamadığım bişey yiyemediğim dersime calışamadığım zor bir dönem gecirmiştim. O dönem psikiatriye gittim bana atarax ve lustral yazmıştı 1 ay kullandım. Sonra yurtdışına cıktım. Ailem motive olsun diye gönderdi. Birdaha ilaca ihtiyac duymadım kullanmadım. Daha iyi oldum.

2 yıl sonra ise evlendim. Şimdi ise boşanma aşamasının son evrelerindeyim. İlk zamanlar cok kötüydüm. Psikiatriye gittim 1 yıl ilaç kullandım. Hemde ağır ilaçlar. Çünkü her gece ateşleniyordum. Egzama çıkmıştı kafa derimde. Halsizlik iştahsızlık ağlama halleri yine. Nefes darlığı. Heran ölecekmişim gibi kalp çarpıntısı. Atlattım çok şükür.

Bu eski eşim olacak olan adam ise ssk kayıtlarımı istetmiş. 'O HEP HASTAYDI bendende saklamış bilmiyordum kandırıldım hasta biriyle evlendim' diye iddia etmiş. Sırf yaptıklarının bedeli olan tazminatı ödememek için.

O kadar sinirlerim bozukki şuan anlatamam.
Hastamıyım delimiyim yani ben şimdi?? Nası birşey bu? Çevremde ilaç kullanmayan hiç yok. Keşke ilk zorluğumda üzüntümde doktora falan gitmeseydim o zamanlar. kendikendine gecseydi. Yıllar sonra evlenipte boşanırken deliymiş bu benden saklamış demesine fırsat verecegimi nereden bilebilirdim......

Son düzenleme:
Ilaç kullanmak yardım almak delilik olabilir mi? Aksine gayette bilinçli olmaktır. Zaman zaman hepimizin ihtiyacı oluyor bunlara. Takmayın kafaniza hakim de dikkate almaz bence bu sacmalığı.

Yanlış bilgilendirmek istemem ama size konulan teşhis şizofreni olmadığı sürece kocanızın iddası bir sonuç almaz benim bildiğim kadarıyla

sizi aldattımı tazminat odemesi gerektigine gore bunun gibi birsey yasattı sanırım..kendince yapacagı savunmanın ona ne getirisi olacak ki elinde bu kayıtlardan baska birsey yok ustelik bu ileri bir psikolojik rahatsızlık degil ki acıklayasanız sanki bulasıcı bir hastalık tasıyorsunuzda soylemediniz tovbe est

Yanlış bilgilendirmek istemem ama size konulan teşhis şizofreni olmadığı sürece kocanızın iddası bir sonuç almaz benim bildiğim kadarıyla
Hayır tabiki şizofren değil. 4 yıl öncekide ağır depresyon. Gecen yıl boşanmadan sonra gittiğimde ağır depresyon.

Sen niye kendine dert ediyorsun. üzme kendini artık. İnsanoğlu bugün iyi yarın başına ne gelir bilemezki. böyle bir açıkama karşısında kendi karaktersizligini ortaya koymuş oluyor beyefendi. Bu hayat çok kısa. ben kendi adıma konuşayım, geçmişimde yaşadıklarımi her gün aklıma getirsem yaşamayayim. o kadar acı yaşadıklarım. Ama ailem, dostlarım ve eşimle tüm yaralarım sarıldı. Kotu anlarimda Eşim hep bana şunu soyledi 'her gecenin bir sabahi vardır. karanlıklar aydınlıkla yok olur' inan senden kıymetli kimse olamaz. senin canın yanigi nda ailenin daha fazla yanar. o yüzden eski esin için ne kendini ne de aileni üzme derim.

sizi aldattımı tazminat odemesi gerektigine gore bunun gibi birsey yasattı sanırım..kendince yapacagı savunmanın ona ne getirisi olacak ki elinde bu kayıtlardan baska birsey yok ustelik bu ileri bir psikolojik rahatsızlık degil ki acıklayasanız sanki bulasıcı bir hastalık tasıyorsunuzda soylemediniz tovbe est
Aldatmadı. Psikolojik şiddet ve ağır darp şeklinde olmasada fiziksel şiddetle beraber beni gece yarısı sokağa attı. suçumda çayı bitmiş ben koltukta yatıyormuşum hemen biter bitmez doldurmam gerekiyormuş. devamında geri dönmedim. Oda barışmak istemedi zaten hemen dava açtık.
Evet elinde bu kayıtlardan başka birşey yok neden böyle bir savunma yapıyor anlamadım. Demekki bir faydası olacak. Avukat aklı bu belliki.

Hiçbirşey olmaz canım merak etme, daha bunu kendi lehine kullanıyor bile avukatlar
İnşallah. Bu akşam avukat aradıda 'piraye şoka girdim sen 4 yıl önce psikiatri servisinden yeşil reçeteli ilaç yazdırmışsın ağır depresyon diye gecmiş kayda varmı öyle bişey' dedi bende 'evet var şu şu ilaçları kullanmıştım 1 ay kullandım ama' dedim. Hmmm hömmm dedi kapattı. Moralim bozuldu stres oldum

Sen niye kendine dert ediyorsun. üzme kendini artık. İnsanoğlu bugün iyi yarın başına ne gelir bilemezki. böyle bir açıkama karşısında kendi karaktersizligini ortaya koymuş oluyor beyefendi. Bu hayat çok kısa. ben kendi adıma konuşayım, geçmişimde yaşadıklarımi her gün aklıma getirsem yaşamayayim. o kadar acı yaşadıklarım. Ama ailem, dostlarım ve eşimle tüm yaralarım sarıldı. Kotu anlarimda Eşim hep bana şunu soyledi 'her gecenin bir sabahi vardır. karanlıklar aydınlıkla yok olur' inan senden kıymetli kimse olamaz. senin canın yanigi nda ailenin daha fazla yanar. o yüzden eski esin için ne kendini ne de aileni üzme derim.
İnanın 2 yıldır sabahın olmasını bekliyorum.

Onun yaptıkları yüzünden psikolojim bozuldu deyip tazminat davasını sizde ona açın.
Bende açtım zaten. O utanmazda bana tazminat davası açmış hic hakkı yokken. Şimdi benim açtığımdan yırtmak için böyle bir savunma yapıyor mahkemeye

Aldatmadı. Psikolojik şiddet ve ağır darp şeklinde olmasada fiziksel şiddetle beraber beni gece yarısı sokağa attı. suçumda çayı bitmiş ben koltukta yatıyormuşum hemen biter bitmez doldurmam gerekiyormuş. devamında geri dönmedim. Oda barışmak istemedi zaten hemen dava açtık.
Evet elinde bu kayıtlardan başka birşey yok neden böyle bir savunma yapıyor anlamadım. Demekki bir faydası olacak. Avukat aklı bu belliki.
bide sizin hastane kayıtlarınız.. onun sizin izniniz olmadan ulasması da suc degilmidir..mahkeme izni falan olur anlasılırda bu sekilde dogru gelmiyor bana tabi avukat olanlar daha iyi bilir..adam nasıl yırtıyım diye bakıyor ama bence bunun sonunda onun yararına birsey cıkmaz

bide sizin hastane kayıtlarınız.. onun sizin izniniz olmadan ulasması da suc degilmidir..mahkeme izni falan olur anlasılırda bu sekilde dogru gelmiyor bana tabi avukat olanlar daha iyi bilir..adam nasıl yırtıyım diye bakıyor ama bence bunun sonunda onun yararına birsey cıkmaz
Mahkeme kararıyla istenmiş zaten.
Ssk dan gelen rapor hem benim avukatıma hem onun avukatına gönderiliyor sanırım. Ama öncesindede biliyor gibi kendisi bu şekilde savunuyordu.

Mahkeme kararıyla istenmiş zaten.
Ssk dan gelen rapor hem benim avukatıma hem onun avukatına gönderiliyor sanırım. Ama öncesindede biliyor gibi kendisi bu şekilde savunuyordu.
cogu insan antidepresan kullanmıstır atarax ve lustralı doktor banada yazmıstı ki oyle aman aman birseyim yoktu yani cok agır vaka olmaya gerek yok onu kullanmak icin demekki..acaba doktordan kullanılan ilacların agır vakalar icin verilmedigini belirten bir rapor alabilirmisiniz yani size bunu soylemediniz diye tazminat acılması gerekmedigini anlatan

cogu insan antidepresan kullanmıstır atarax ve lustralı doktor banada yazmıstı ki oyle aman aman birseyim yoktu yani cok agır vaka olmaya gerek yok onu kullanmak icin demekki..acaba doktordan kullanılan ilacların agır vakalar icin verilmedigini belirten bir rapor alabilirmisiniz yani size bunu soylemediniz diye tazminat acılması gerekmedigini anlatan
Yani ağır vaka olmadığı ssk dan gelen belgede bana konan teşhis ve yazılan ilaçlar görünüyor. aklı başında bir bilirkişi ise bu belgeyi inceleyecek olan deli olmadığımı söyler zaten. ama neden neye güvenerek bu iddialarla geliyor karşı taraf anlamadım. kendimden şüphelendim.

Hukukta bunun hiç bi etkisi yok sıkı bi avukat bulun tazminatınızı meteliğine kadar alırsınız. Hiç sıkmayın Can'ınızı

Back
X