- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
-
ben burdayım tatlımşu yemek takımları çatal bıçaklar falan günlük kullanacaklarından aldın mı?
valla cnm herşeyin tam gibi görünüyo ama illa eksikler olacak tabiçamaşır makinesi alacaksın daha kişişel ürünler alacaksın tabi kullanıyorsan epilasyon aleti saç maşası düzleştirici falan.ne güzel yemenilerin falan baya varmış bende hiç yok malesef bide akrabalarının yardım etmesi çok hoş bakalım benimde düğün tarihi belli olunca yavaş yavaş yardımlar gelir diye düşünüyorum bu arada benim açtığım topiğede beklerim
valla cnm herşeyin tam gibi görünüyo ama illa eksikler olacak tabiçamaşır makinesi alacaksın daha kişişel ürünler alacaksın tabi kullanıyorsan epilasyon aleti saç maşası düzleştirici falan.ne güzel yemenilerin falan baya varmış bende hiç yok malesef bide akrabalarının yardım etmesi çok hoş bakalım benimde düğün tarihi belli olunca yavaş yavaş yardımlar gelir diye düşünüyorum bu arada benim açtığım topiğede beklerim
hedie gelen neler var kzılar akıl verinn ?:)onları almayalm surahı tkımı flan gelr dio annem borcam nescafe tkmlrı faln ne dersnz?
valla bunları aslında evlenenler iyi bilir ama daha kimse bişi yazmamış borcamlar nevresimler biblolar hatta tatlı tabak takımları falan gelebilir cnm
bende çeyizimi az çok aldım sayılır aldıklarım:erzurum işi çeyiz sandığı,krc yemek takımı,krc kahvaltı takımı(kare şeklinde),krc çatal bıçak takımı(sandıklı),krc tencere seti,dysn colours pike takımı,dysn colours nevresim takımı(3 adet),lidya yatak örtüsü,paşabahçe su takımı,daysn colours bornoz takımı,fakir saç kurutma,fakir blender,fakir su ısıtıcı,fakir süpürge,fakir mutfak robotu(set halinde),arçelik kahve makinası,3lü ekmek sepeti,tefal 3lü tava seti,cem tencere seti..daha beyaz eşyalarımı almadım 1-2 ay sonra almayı düşünüorum onlarıda nasip olursa...
ooo baya almışn kız sende heebenmkiler beyaz eşyayı öncedn almş o yuzden sadce ev eşyası kalıor geriye diğer eksik çeyizlerimide yapabldklerni ablamn avukat arrkdaşları altın yerne eksklermi alcaklarmış :) ablamn arkdşlarıyla aaramız iyidir bakalm ne olck görcezz dah resm çekemdim tyaaa
mutfak robotunu babam emekli olduğunda hediye vermşler eğer gelmezse koca br paket içğinde herşeyi var mutfak robotunn onu alıcm b-ende ekstra msarf yapck gücüm yok malesfffkahve makınesi faln almıcm yaa temelleri alıyım yeter hediye falnda gerlr ztnn
evet çoğunu aldım sayılır...eskilerden de vardı bisürü tencere takımım falan,çatal bıçak var günlük kullanım için...dert etme ya hepsi olur zamanla yavaş yavaş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?