- Konu Sahibi acemihayat28
-
yokmu tecrbeli hedye gelnler şnlar dien brriii?
canım güzel günlerde kullanın inş huzur mutluluk eksik olmasın yuvanızdan
Eki Görüntüle 427650 Eki Görüntüle 427649
yorumlarınızı beklıorm :)
inş diğerlerinin resmini çekince eklicem interntte bulamıorm :)
ayrıca ufak tefek eksiklerin için çok acele etme evlendikten sonra da alışverişe çıktığında birşeyler beğenip alırsın neticede.
Canım çoğunu tamamlamış gibisin Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah daha alacakların olacaktır dışarda gezerken eksiklerini bir bir görüp alacaksın ben hep öle yapıyorum :)
amin canım hepimiznkini inş. öyle olcaktır zten kımse dörtdörluk tamamlayamaz eksiklerini elbette
:) zamanla herşey olur yetrki mutlu olalım eşya fasa fisooo :):)
Kesinlikle canım eşyalarda gözüm yok hiç bir an önce sevdiğimle bir ömrü paylaşacağım o günü bekliyorum evim boş olsun isterse yeter ki sevdiğim yanımda olsun mutlu olalım..
bende br kaç gündür hep herşyin eniisi en güzeli olsn derdindeydm olmayınca nedn olmadı die sinrlernıyordum kafama takıordm dün eşyaalrımı istedğim gibi aldım içime sinirek ama hep başlka şeylerde ksuur aradm o nie böel deil evle ilgili ama düüşndümki herşyi içime sinerek aldm benm aldıklarımı alamayanlar hatta içi buruk evlenenler var erkk tarfıda herşeyin en iisni yapmaya çalşıor yapıorda çok şükür ben herşye her lafa kusur bluordum bugune kadr dün gce uzandm düşndüm nedn ya öncedn yoktu sadce hayaldı şimdi ise oldu nankörlk yapıom die ailemide üzüorum die gerçkten olmayınca ne olcktı ne olrsa olsn dşncesi vardı hep ama olunca nankörlk başlıor ev bulamasaydık ne olcaktı aman ev osnda ne olcaksa olsun dicektm ama çok şükr başımı sokıcak temz br daire tuttuk ama ona buna kusur blmaya başladm tbi hep özenti ve strsten hep eniyiisni istemekten ama dün gece düşününce nedn böle yaptm die kendikendmie sordum haksızdım bunlar bana nasip olmş böle br erkek tarafı nasip olmş tmamen nankörlukmüş şimdi yetrki hayrılsıı olsn herşyn hakkmzda diorm tül perde halı kaldı alınck çok pahalı olması yerne uygun ve kalıteli olsn yetr diorm gelnlktede öyle çok pahalı bişi olmasına gerek yok die düşünuorm 1 sefer giyicm ama güzel olup uygun fiyatlarıda var tabıkıed o yuzdn en baştan yaptığm hatayı yapmıcm uygun güzel ve kalıte olsn az öz olsn olmasa olmıcktı sonçta :) braz uzun oldu ama böle düşünuorm :) k. bakma :)uzun olduuğu için
Canım anlıyorum seni zaman yaklaştıkça daha da bir stres olmuşsundur en azından farkına varmışsın ki bu seni daha da rahatlatmıştır eminim. Dediğin gibi istediğini alamayan bir çok çift var içi buruk kalanlar Allah'a şükür alabilecek durumdasın en iyisi olmasın biraz daha uygunu olsun ağzının tadı yerinde olsun yeter ki. Ne kusuru canım düşüncelerini güzel bir şekilde anlatmışsın derdine ortak olabilmiş isem ne mutlu banahiç üzülme hiç takma kafana Allah yardımcın olsun az kalmış ne güzel inşallah çok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?