• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deliolmak üzereyim , akıl verir misiniz ?

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
kızlar allah aşkına bi akıl verin . bi erkek arkadaşım var su an ayrı yerlerde okuyoruz bir zamanlar yanımdayken istemeden elime telefonunu veren , şifreleri cebimde olan , tüm gününü yanımda geciren erkek arkadaşım şu an kendine arkadaş cevresi yaptı ama ne çevre ! kızlarla gecelere kadar içmeler , fasıllar , gezmeler tozmalar ... bakın bende kız erkek arkadaşlıgına karsı değilim hatta cok samimi arkadaslarım vardır erkek ama kalkıp da gece içmiş vaziyette başkasının erkek arkadasının kucagına , eline koluna girerek foto çektirmiyorum . benim sevgilimle o kadar fazla ya da o biçimde fotom yoktur . elinde kolunda omuz omuza ... napmalıyım ?

kızlar allah aşkına bi akıl verin . bi erkek arkadaşım var su an ayrı yerlerde okuyoruz bir zamanlar yanımdayken istemeden elime telefonunu veren , şifreleri cebimde olan , tüm gününü yanımda geciren erkek arkadaşım şu an kendine arkadaş cevresi yaptı ama ne çevre ! kızlarla gecelere kadar içmeler , fasıllar , gezmeler tozmalar ... bakın bende kız erkek arkadaşlıgına karsı değilim hatta cok samimi arkadaslarım vardır erkek ama kalkıp da gece içmiş vaziyette başkasının erkek arkadasının kucagına , eline koluna girerek foto çektirmiyorum . benim sevgilimle o kadar fazla ya da o biçimde fotom yoktur . elinde kolunda omuz omuza ... napmalıyım ?

Çok basit...Ayrılacaksın...:31: Arkadaşlığa kimse değildir ama bu arkadaşlık değil...:8:

her şey net aslında. erkek arkadaşının gözü fazla açılmış
kaybetme korkusu yok :23: devam edersen kendıne yaparsın, nasıl olsa o değişmiş artık
her yer paris ona.

tepkin sert olsun tavrını koy yok devam ediyosa yol ver yapcak bişey yok o buldumcuk olmuş sonradan görme :47:

Çok basit...Ayrılacaksın...:31: Arkadaşlığa kimse değildir ama bu arkadaşlık değil...:8:
haklısınız çünkü bu arkadaşlık değil . yani benimde arkadaşlarım var ama kimsenin özellikle sevgilisi olanların eline koluna girmiyorum . içmiş orda burda samimi pozlar vermiyorum artık midem bulanıyo gördükçe .

tepkin sert olsun tavrını koy yok devam ediyosa yol ver yapcak bişey yok o buldumcuk olmuş sonradan görme :47:

canım işin komik tarafı erkek arkadaşım zaten cok aşırı sosyal aşırı rahat bi aile ve arkadaş cevresinden geliyo . benle öyle cok değişti ki yüzlerce kez der ben senle bambaşka biri oldum falan diye . tek bi kusurlu hareketi yoktu kıskanclığı dışında ne bigün bi mesajını bi saklısını yakalamışımdır . ne zaman ki uzaga gitti böyle biri oldu .

haklısınız çünkü bu arkadaşlık değil . yani benimde arkadaşlarım var ama kimsenin özellikle sevgilisi olanların eline koluna girmiyorum . içmiş orda burda samimi pozlar vermiyorum artık midem bulanıyo gördükçe .

Uğraşmaya değmez,ayrıl gitsin...:51::51::51:

canım işin komik tarafı erkek arkadaşım zaten cok aşırı sosyal aşırı rahat bi aile ve arkadaş cevresinden geliyo . benle öyle cok değişti ki yüzlerce kez der ben senle bambaşka biri oldum falan diye . tek bi kusurlu hareketi yoktu kıskanclığı dışında ne bigün bi mesajını bi saklısını yakalamışımdır . ne zaman ki uzaga gitti böyle biri oldu .

özüne dönmüş canım malesef

Nerden buluyorsunuz böyle adam olamayanları bilmem ...bırak ne hâli varsa görsün ...sadakat kadar önemli birşey göster bana ...

bazen bende öyle düşünüyorum . ama işte kafam eskiye gidince acaba mücadele mi etsem kestirip atmasam mı gb geliyo .

benim şimdiki aklım olsaydı hiç emekvermezdim çünkü emek verdikçe şımarıyolar ve asla düzelmiyolar karakter neyse o değimez canım yıpratma kendini tepki ver o çeki düzen versin kendine hatasını anlasın

valla sevgilin o çevreye alışmış o yüzden tavırları değişmez onlarla olduğu sürece
rahatsızsan önce bi uyar yoksa ayrıl sürekli sinirden ölürsun yoksa

ben de bi ara öyle bi çevreye girmiştim inan ilişkiler o kadar cıvık ki insan sinir oluyo
bizim gruptaki kızlar erkeklerin kucağında oturuyodu aynı yatakta uyuyolardı bi de arkadaşız diyolardı hele barda içince filan samimi danslar birbirlerine yapışmalar vs bi sürü durum oluyodu bana göre olmadıkları için grubumu değiştirdim sonra
o yüzden ben olsam istemem öyle bi durumu aklım kalır
sırf ortama uymak için hiç yapmayacağı davranışlarda bulunuyolar çünkü

Erkek arkadaşınıza göre bu yaptıkları normmal ise,kendisi gibi normal bir yeni sevgili bulsun.

valla sevgilin o çevreye alışmış o yüzden tavırları değişmez onlarla olduğu sürece
rahatsızsan önce bi uyar yoksa ayrıl sürekli sinirden ölürsun yoksa

ben de bi ara öyle bi çevreye girmiştim inan ilişkiler o kadar cıvık ki insan sinir oluyo
bizim gruptaki kızlar erkeklerin kucağında oturuyodu aynı yatakta uyuyolardı bi de arkadaşız diyolardı hele barda içince filan samimi danslar birbirlerine yapışmalar vs bi sürü durum oluyodu bana göre olmadıkları için grubumu değiştirdim sonra
o yüzden ben olsam istemem öyle bi durumu aklım kalır
sırf ortama uymak için hiç yapmayacağı davranışlarda bulunuyolar çünkü
canım aynen bahsettiğin durum . fotoları görsen kızım sen mi bunun sevgilisinin bunun yüz tane sevgilisi var dersin . ama sorsan arkadasmıs cartmıs curtmus .

canım aynen bahsettiğin durum . fotoları görsen kızım sen mi bunun sevgilisinin bunun yüz tane sevgilisi var dersin . ama sorsan arkadasmıs cartmıs curtmus .

yok valla ben bizzat gördüm herkes için geçerli diyemem ama genelde arkadaş adı altında dönen saçmalıklar işte
hem samimi oluyolar dokunuyolar sarılıyolar ama aynı zamanda da özgür oluyolar
benim arkadaşlık anlayışım bu değil açıkçası
öyle sevgilin olacağına hiç olmasın daha iyi
zaten bar ortamında başkalarına da sarkıyolar hele sarhoş olunca çok daha beter
ayrıca erkekler kızları sadece arkadaş olarak ta düşünmüyo çoğu zaman kızı beğeniyolarsa bunu da bil

niye kendini üzüyorsun ki canım o seni düşünmeyip böyle davranıyorsa sende onu düşünme, onu o arkadaş ortamına terk et gitsin :51:

yok valla ben bizzat gördüm herkes için geçerli diyemem ama genelde arkadaş adı altında dönen saçmalıklar işte
hem samimi oluyolar dokunuyolar sarılıyolar ama aynı zamanda da özgür oluyolar
benim arkadaşlık anlayışım bu değil açıkçası
öyle sevgilin olacağına hiç olmasın daha iyi
zaten bar ortamında başkalarına da sarkıyolar hele sarhoş olunca çok daha beter
ayrıca erkekler kızları sadece arkadaş olarak ta düşünmüyo çoğu zaman kızı beğeniyolarsa bunu da bil
canım şimdi erkek arkadaşımın öyle görüp görmediğini nerden anlayabilirim ? uzaktayız bana karşı herşeyi aynı bi dönem görüşmemekten ötürü ayrılma noktasına geldik ama bırakmadık genelde arkadas cevresi beni bilir ararım acar mesaj atarım cevap verir ama kestiremiyorum

canım şimdi erkek arkadaşımın öyle görüp görmediğini nerden anlayabilirim ? uzaktayız bana karşı herşeyi aynı bi dönem görüşmemekten ötürü ayrılma noktasına geldik ama bırakmadık genelde arkadas cevresi beni bilir ararım acar mesaj atarım cevap verir ama kestiremiyorum

şöyle söyliyim ben erasmusa gitmiştim bi dönem orada türk arkadaşlarla tanışmıştım hepsinin de türkiyede çok uzun süredir devam eden ilişkileri vardı
ama orda serbest olduklarından ben hayatımı yaşarım modunda takılıyolardı
başkalarıyla görüşüp sevgili oluyolardı ama aynı zamanda trdeki ilişkilerini de yürütüyolardı
o yüzden bilemezsin bence çünkü insan isterse gayet te ikili oynayabiliyo

Back
X