Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şöyle söyliyim ben erasmusa gitmiştim bi dönem orada türk arkadaşlarla tanışmıştım hepsinin de türkiyede çok uzun süredir devam eden ilişkileri vardı
ama orda serbest olduklarından ben hayatımı yaşarım modunda takılıyolardı
başkalarıyla görüşüp sevgili oluyolardı ama aynı zamanda trdeki ilişkilerini de yürütüyolardı
o yüzden bilemezsin bence çünkü insan isterse gayet te ikili oynayabiliyo
uyarıyorum yalnız bi insanın bişeyi düzeltmesi için onu yanlış görmesi gerekir . bu yanlış görmüyo bunu ve anlatamıyorum .Hiç Uyarmadın mı peki ?
kızlar allah aşkına bi akıl verin . bi erkek arkadaşım var su an ayrı yerlerde okuyoruz bir zamanlar yanımdayken istemeden elime telefonunu veren , şifreleri cebimde olan , tüm gününü yanımda geciren erkek arkadaşım şu an kendine arkadaş cevresi yaptı ama ne çevre ! kızlarla gecelere kadar içmeler , fasıllar , gezmeler tozmalar ... bakın bende kız erkek arkadaşlıgına karsı değilim hatta cok samimi arkadaslarım vardır erkek ama kalkıp da gece içmiş vaziyette başkasının erkek arkadasının kucagına , eline koluna girerek foto çektirmiyorum . benim sevgilimle o kadar fazla ya da o biçimde fotom yoktur . elinde kolunda omuz omuza ... napmalıyım ?
benim asıl korkum da o . yarın bigün o kızlardan biri için bırakılırsam bunu kaldıracak kadar güçlü oldugumu sanmıyorum yıkılırım .olay seni sevmemesi değil canım
çok seviyor olabilir
ama bu yaşlarda insanın eğlenebileceği en güzel yaşları
herkez gülüp eğlenirken sevgilin eve kapanıp yıllarca seni beklemez
o da bu günlerini değerlendirmek istiyor
çünkü erkekler kızlar kadar duygusal değildir
yakında birkızdan hoşlanmaya başlayabilir bile
sen de yoluna bak yıllarını verirsin sonu hüsran olur daha çok üzülürsün
zaten her o kareler aklıma geldikçe soguyorum nefret ediyorum . nasıl dayandıgımı bilmiyorum sanırım aklım eskiye gidiyo . uzaktan dolayı böyle yanında olsam yapamaz gb seylerle kendimi avutuyorum .ben dayanamazdım buna sen nasıl dayandın bu kadar ya..bence ayrılmalısın.o yolunu secmiş zaten..
Ne kadar süredir birliktesiniz?
Ne arkadaşı Allah aşkına bizim neden böyle arkadaşlarımız yok?
Sen arkadaş başlığı altında erkeklerle o tarz ortamlarda o tarz fotolar çekilsen sana yapıştıracağı etiketi biliyorsun değil mi?
Bence yeni bir ortama girince ve de kendince çevre yapınca havalanmış ve seni kaybetme korkusu kalmamış.
Senin görebileceğin yerlere foto koymaktan kaçınmamış.
Bence boşa emek harcarsın kendini üzersin ama sen bilirsin yine de.
Hakkında hayırlısı olsun.
öncelikle 1 yıldır beraberiz . kendisi önce bu durumu benden sakladı . kız arkadaslarından bahsetmedi . sonra ben gördüm bunları kıyamati kopardım . onlar arkadasım , kimse yanlış düşünmüyo şöyle böyle ikna etti . şimdi yalan söylemiyo saklamıyo ama gördükçe sogudum sogudum . isterse kardeşi kankası olsun o karede gördükçe içimden gidiyo tüm sevgim .