- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi immanuelkant
bi insan bu kadar 5000 yıl geri kalmış bu kadar nasıl diyeyim artık öküz olamaz arkadaşlar yeter artık BORING YA
karşımda koca dedem mi var sevgilim mi var ben artık anlayamıyorum gerçekten. kendisi bu saçma sapan şivelerle çekilmiş, kaşı gözü boyanarak kılık değiştirmiş tiplerin çektiği sözde komik videolara falan gülüyor yarıla yarıla bi de zorla bana izletiyor tebessüm bile etmeyince bi de üstüne şaşırıyor. kendisi genel kültür namına bi şeyden haberdar değildir oturur belki ancak tuttuğu takım nasıl oynuyormuş bu sene puanı kaçmış onu falan konuşursun, bi de siyaset, aaayyy fenalık geliyor bana. şunu okuyorum dersin tanımaz, burda bu varmış derim anlamaz. istanbul modern'e gidelim dedim o ne ya gel bilmem nerde kebap yiyelim diye cevap aldım. az önce de geyik olsun diye whatsappden bi kaç karikatür attım çok güldüğüm şeyler, bi iki kıkırdadı (bi halt anlamadı komik de gelmedi ama mecbur hissetti herhalde) neyse 2 dk sonra of aşkım midem KAYNIYOR ne yedim bu gece bee.... hay allah da seni kahretmesin kafayı yicem. afiyet olsun dedim bu sefer aşkımmmm ciciiim kuzuuummmm diye başladı yazmaya, anladı bozuldum. zaten günde yüz kere böyle anca birbirimizi pohpohlarız... ben orda bi iki bi şey paylaşmaya çalışıyorum ama aynı şeylere gülemiyoruz bile.. dayanamadım çok fena kalbini kırdım bu kez. cevap vermedi. ya adam her yönden harika yani bi erkekte şu saydıklarım dışında arayabileceğiniz her şeye fazlasıyla sahip ama bu şekilde bi ilişki yürür mü daha fazla ben napayım hoşlanmadığını bile bile kendi ilgi alanlarımı falan gözüne sokup zorla mı alıştırayım nasıl olacak bu işler genç yaşımda ruhum yaşlandı kocadım bana bi çare