• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delircem artık

bahsettiginiz özellikleri begenecek ve pek cok kadın var,
sizin ozelliklerinize sahip bir erkegi sıkıcı bulacaklar olanlar da var.

bir paylasımınız yoksa, o kiside sizi ceken birsey bulamıyorsanız iliskiyi devam ettirmenizin bir anlamı yok bence.

durustluk evet cok onemli ama omrumun curudugunu hissedecegim guvenilir biri ile olmaktansa 2gun keyifli vakit gecirebilecegim birini tercih ederim.

iyi niyet, durust olmak, yardım severlik vs onemsiz mi? asla degil.
ancak bir arkadastan degil partnerden bahsediyoruz, size hangi konuda eşlik etmesini bekliyorsunuz?

1 yıl kısa bir sure de degil, hala zevklerinizi ortaklastıramadıysanız ve birbirinizin ilgi alanlarına merak salmasanız dahi dinlemeye veya katılmaya tahammul edemiyorsanız ortada bir "birliktelik" de yoktur bence.

bi insan bu kadar 5000 yıl geri kalmış bu kadar nasıl diyeyim artık öküz olamaz arkadaşlar yeter artık BORING YA :KK70: karşımda koca dedem mi var sevgilim mi var ben artık anlayamıyorum gerçekten. kendisi bu saçma sapan şivelerle çekilmiş, kaşı gözü boyanarak kılık değiştirmiş tiplerin çektiği sözde komik videolara falan gülüyor yarıla yarıla bi de zorla bana izletiyor tebessüm bile etmeyince bi de üstüne şaşırıyor. kendisi genel kültür namına bi şeyden haberdar değildir oturur belki ancak tuttuğu takım nasıl oynuyormuş bu sene puanı kaçmış onu falan konuşursun, bi de siyaset, aaayyy fenalık geliyor bana. şunu okuyorum dersin tanımaz, burda bu varmış derim anlamaz. istanbul modern'e gidelim dedim o ne ya gel bilmem nerde kebap yiyelim diye cevap aldım. az önce de geyik olsun diye whatsappden bi kaç karikatür attım çok güldüğüm şeyler, bi iki kıkırdadı (bi halt anlamadı komik de gelmedi ama mecbur hissetti herhalde) neyse 2 dk sonra of aşkım midem KAYNIYOR ne yedim bu gece bee.... hay allah da seni kahretmesin kafayı yicem. afiyet olsun dedim bu sefer aşkımmmm ciciiim kuzuuummmm diye başladı yazmaya, anladı bozuldum. zaten günde yüz kere böyle anca birbirimizi pohpohlarız... ben orda bi iki bi şey paylaşmaya çalışıyorum ama aynı şeylere gülemiyoruz bile.. dayanamadım çok fena kalbini kırdım bu kez. cevap vermedi. ya adam her yönden harika yani bi erkekte şu saydıklarım dışında arayabileceğiniz her şeye fazlasıyla sahip ama bu şekilde bi ilişki yürür mü daha fazla ben napayım hoşlanmadığını bile bile kendi ilgi alanlarımı falan gözüne sokup zorla mı alıştırayım nasıl olacak bu işler genç yaşımda ruhum yaşlandı kocadım bana bi çare :cry:
bacım gülmekten yarıldımmmmm:KK48::KK70::rolleyes: yanlış anlama derdini o kadar güzel anlatmışsın ki ama öyle böyle değil aynı benim durumum ama hakkını yemeyim benimki tam bir öküzdür canı sağolasıca :KK59: bazen parçalamak geliyo içimden ama değişmiyo. Böyle devam eder istediğin kadar gözüne sok istersen sinirden kudur değişmiyo bu yönleri bence alışmaya başla eğlenceli oluyorlar düşündükçe gülersin en azından :KK48:

birlikte gülemiyorsanız ne anlamı var ki.

bi insan bu kadar 5000 yıl geri kalmış bu kadar nasıl diyeyim artık öküz olamaz arkadaşlar yeter artık BORING YA :KK70: karşımda koca dedem mi var sevgilim mi var ben artık anlayamıyorum gerçekten. kendisi bu saçma sapan şivelerle çekilmiş, kaşı gözü boyanarak kılık değiştirmiş tiplerin çektiği sözde komik videolara falan gülüyor yarıla yarıla bi de zorla bana izletiyor tebessüm bile etmeyince bi de üstüne şaşırıyor. kendisi genel kültür namına bi şeyden haberdar değildir oturur belki ancak tuttuğu takım nasıl oynuyormuş bu sene puanı kaçmış onu falan konuşursun, bi de siyaset, aaayyy fenalık geliyor bana. şunu okuyorum dersin tanımaz, burda bu varmış derim anlamaz. istanbul modern'e gidelim dedim o ne ya gel bilmem nerde kebap yiyelim diye cevap aldım. az önce de geyik olsun diye whatsappden bi kaç karikatür attım çok güldüğüm şeyler, bi iki kıkırdadı (bi halt anlamadı komik de gelmedi ama mecbur hissetti herhalde) neyse 2 dk sonra of aşkım midem KAYNIYOR ne yedim bu gece bee.... hay allah da seni kahretmesin kafayı yicem. afiyet olsun dedim bu sefer aşkımmmm ciciiim kuzuuummmm diye başladı yazmaya, anladı bozuldum. zaten günde yüz kere böyle anca birbirimizi pohpohlarız... ben orda bi iki bi şey paylaşmaya çalışıyorum ama aynı şeylere gülemiyoruz bile.. dayanamadım çok fena kalbini kırdım bu kez. cevap vermedi. ya adam her yönden harika yani bi erkekte şu saydıklarım dışında arayabileceğiniz her şeye fazlasıyla sahip ama bu şekilde bi ilişki yürür mü daha fazla ben napayım hoşlanmadığını bile bile kendi ilgi alanlarımı falan gözüne sokup zorla mı alıştırayım nasıl olacak bu işler genç yaşımda ruhum yaşlandı kocadım bana bi çare :cry:
şekerim 1 senenin adı olsa ne bir ilişki için bir sene hiçbirşey ki siz daha sevgilisiniz evlendiğinizde o adam odunluktan kalaslığa sınıf atlayacak öküzlükte mastır yapacak mutlu olacağını mı sanıyorsun en önemli şeydir birlikte gülebilmek:KK14:

Daha samimi:KK53:
İşin şaka kısmını geçersek amma gömmüşsünüz sevgilinizi.Kültürsüz falan filan diye..Bana yanlış geldi.Hem aynı şeylere gülmek zorunda değilsiniz.Hayatı güzel yapan bu farklı şeyler zaten.Sizin seviyenize gelemiyorsa ayrılın madem.
Siz onun güldüklerine saçma diyorsunuz ama o da sizin güldüklerinize saçma diyor.Kim haklı?Bakış açısı diye bir şey var.
Belki sizin güldükleriniz de burdaki bazı kişilere saçma gelecek.Kültürle falan alakası olduğunu sanmıyorum.
Ama kafanıza takıyorsanız ayrılın.

anlatmak istediğim şu; yani bunları anlatıyorum diye bunlardan ibaret bomboş bir insan değil, ama bunlar da var işte ve bunlar beni çok rahatsız ediyor demek istememdi, o yüzden belirttim.

Bomboş insan değilse sorun ne o zaman? Aynı şeylerden hoşlanamayabilirsiniz, ilginizi çekmeyebilir. Onunda ilgi alanları, kültürünün fazla olduğu konular başkadır. Ne güzel iştahlı bir sevgilin varmış işte. Adam kebap yemesin mi :) Ne iyi işte küs olduğunuzda gönlünü rahatca alabilirsin. Açarsın sevdiği takımın maçını, söylersin 2 adana acılı oh mis :) Şükret bacım şükret :) :) :)

madem bu kadar itici geliyo yaptıkları ne diye hala berabersin arkadaşım.sen kendi standartlarına göre birini bul.oda kendine gülecek birini

Herkes aynı şeyden hoşlanacak diye birşey yokki canım.Benim eşimle müzik tarzlarımız hiç uyuşmaz mesela.Yada izlediğimiz bir filmi o saçma bulur yada onun izlediğini ben sevmem.Lakin bunlar anlaşmadığımız anlamına gelmiyor.Farklılıkları kabul ederseniz uyum sağlarsınız.Yok etmezseniz gözünüze batar. Sevgiler.

canım bunda ne var ki? bu onun karakteri ve sen bunu değiştiremezsin sonuçta ki bir erkek asla değişmez. kaldı ki bence kötü bir şey de yok yaptıklarında. farklı kültürlerde yetişmisziniz farklı şeylere ilgi duyuyorsunuz. anlamaya çalışınca bir süre sonra zaten alışıyorsun. tabi ki senin bileceğin iş ama artık günümüzde insanlar ufacık bir sorunda sevgilisini eşini bırakır oldu. ortada aldatmak hakaret etmek gibi ciddi bir sorun olmadığı sürece her şeyde orta yol bulunur bence. birazcık gözlerini kapatmaya çalışmalısın.

onun umrunda değil açıkcası öyle bilinçsizce seyirci kalıyor bi şey dersen dinler ama sürekli sorar o kim ya bu ne demek ya diye. sevdiğin insanla aynı şeyleri sevememek ilgilenememek çok zor gerçekten.
Bu kadar ucurum varsa, nesini seviyorsun peki ?
Ciddi dusunuyorsan, bu sekilde zor gibi.

bu ara öyle bi furya var da anlayanı güldürür diye özellikle büyük yazdım irite edici olduğunun farkındayım :p evet çok önemli şeyler ama emeklerime de kıyamıyorum zorla güzellik olur mu tecrübelerden yararlanmaya çalışıyorum. size de sevgiler:)
ne emek verdin kıss
ben emek olayını anlamıyorum
sanki ders çalışmak gibi emek ver çalış sonu güzel olsun mantığı mı var?
zaten içinden geleni yapmaz mısın ilişkide o zaman daa emek olmaz zaten
bir de hayat çalıştığının karşılığını verse (yani emeklerin) her zaman tadından yenmezdi
alakasız daldım olaya ama cidden şu çok emek verdim olayını anlamadığımdano_O

ek olarakk neyi bilmiyorsa anlatın çok basit
kitap mı okuyorsunuz başlayın anlatmaya yazardan kitaba
en azından böyle böyle dolar biraz o da :KK66:
belki ilgisi de başlar bilinmez..

bazen kendimi ona yakıştırmıyorum ben asıl, yakıştırma konusuna geleceksek.

şu an bu bahsettiklerimden bile utanç duyuyorum duysa nasıl kalbi kırılırdı diye ama mecburum değinmeye, olay o değil, bunlar düzeltilebilir mi diye çare arıyorum tecrübeden faydalanmak istiyorum elif hanım.
Onu oldugu gibi kabul etmen lazim. Adamin davranis bozuklugu yok ki. Adam senden farkli dusunuyor, farkli seylerden zevk aliyor. Senin istedigin gibi olamaz bu yastan sonra. Buna tahammul edemiyorsan birak derim. Ne onu yiprat ne kendini.

Back
X