Yazanlar bekar mi evli mi bilmiyorum ama bizim buralarda söyle bir laf vardır.
#Bekara kari boşamasi kolay gelir.!!
Bosanmayi dusunemiyorum cunku daha 4aylik evliyiz uzun bi nisanlilik süresi gecti o arada da yiprandik ama nolursa olsun ayrilmadik ama simdi sanki daha farkli ben bi de vajinismusum yani esimi o konuda mutlu edemiyorum yine de yüzüme vurmuyo o o yuzden bosanmazken ben bu yuzden nasil bosanalm diyim ben kendimi ikna edemiyorum sadece eşimin bazen pasif olmasi gözümde kücültyo onu bde su elti meselesi iste.....icimde cözümü de bulamiyorum cok karmakarisigim..
Bence de doğru soyluyorsun boşanmak istesse ya da bosanacak olsa bosaniyoruz diye baslik acardi. Yaptiginiz komaya giren birine olduruverelim seni nasılsa komaya girmissin demek gibi. Komadan nasil cikar nasil iyilesir demiyolar.yaw hemen boşan yazan hatunlar, kız boşansa buraya derdini açmaz, hemen cart diye yazmış olmak için boşan diye milleti başınızdan savmayın, AAA! Çözüm üretmek istiyor, başarıp kurtarmak istiyor bir şeyleri insanları itelemeyin! Neden çevrenizden, kendinizden derlediğiniz örnekleri verip destek vermiyorsunuz, olmadı bir şeyler düşünüp olumlu yönde ilerletin bazı konularda ama! DAYAK YOK BİR ŞEY YOK, neden hemen "konuyu" boşuyorsunuz?
Eşinle yeni evlisin, eğerailesiyleproblemler varsa bunu eşine maletmemelisin. bu sizin evliliğiniz ve hayatınız. inan onun için de kolay değildir; ev, iş, ortam veşehir değişiyor. Ailesine bakma sorumluluğu var erkeklerin, bizlerden daha fazla bu sorumluluk çoğunda öncelikle bunu kabul etmeliyiz... İlla ki sorunlar olacak, ota çöpe eşimizesırtımızı dönersek, bizim istediğimiz gibi olmaz ki hiçbir şey?? sırtımızı dönmemiz gereken şey o değil, o sorunlar ve sorun yaratan şeyler... eltinle ve ailesiyle sıkıntın varsa suçlama yapmaksıızın tıpkı burda anlattığın gibi psikolojini öne çıakrtarak, nefret göstermeden eşinle bazı şeyleri paylaşmalısın. eş olmak budur, konuşamıyorsak o adamın hayatımızda yeri nedir zaten... bir de lütfen vajinismus çin bir doktorla görüş, sana belli etmiyordur ama erkekler böyle şeyleri içine atarlar v bunu başka yerlerden dışavururlar... kendin de çabalamalısın evliliğin için, her şey etrafından anlayış bekleyerek yapamazsın emin ol.... insanlar böyle, malzemeleri bu...
Boşanmak en son çare. Hiç kimse dört dörtlük değildir. Kimse kimsenin başına kuş kondurmuyor. Çocuk oyuncağı değilki bu iş. Ben boşandım mecburdum. Ama kimseye asla boşan demem. Elle tutulur yanları varsa sana sahip çıkıyorsa ev ile ilgili sorumluluğunu biliyorsa aldatma şiddet yoksa boşanmak doğru değil. Onun dışında kaynana elti görümce vs. Her evlilikte sorun olcak. Ben evlenirken işimi ailemi arkadaşlarımı yıllarca kurduğum düzenimi Herşeyi geride bırakıp başka bir Şehire gittim. Benim bir kadın olarak Göze aldıklarımızın yarısını dahi görmedim. Geleceği yoktu ve bitti. Saçma sapan sebeplerle boşanmayın.Yazanlar bekar mi evli mi bilmiyorum ama bizim buralarda söyle bir laf vardır.
#Bekara kari boşamasi kolay gelir.!!
Agziniza saglik
Bence daha çok yeni evlisin,
Biraz zamana bıraksan iyi olur öyle hemen boşanmayı falan düşünme,
Devamlı eşinize pasif demişsiniz hangi yönleri pasif neden küçülüyor gözünüzde,
Pasifse şuncacık evliliğinizde onu zaanla daha aktif hale getirebilirsiniz bence ,kolaylıklar...
yaw hemen boşan yazan hatunlar, kız boşansa buraya derdini açmaz, hemen cart diye yazmış olmak için boşan diye milleti başınızdan savmayın, AAA! Çözüm üretmek istiyor, başarıp kurtarmak istiyor bir şeyleri insanları itelemeyin! Neden çevrenizden, kendinizden derlediğiniz örnekleri verip destek vermiyorsunuz, olmadı bir şeyler düşünüp olumlu yönde ilerletin bazı konularda ama! DAYAK YOK BİR ŞEY YOK, neden hemen "konuyu" boşuyorsunuz?
Eşinle yeni evlisin, eğerailesiyleproblemler varsa bunu eşine maletmemelisin. bu sizin evliliğiniz ve hayatınız. inan onun için de kolay değildir; ev, iş, ortam veşehir değişiyor. Ailesine bakma sorumluluğu var erkeklerin, bizlerden daha fazla bu sorumluluk çoğunda öncelikle bunu kabul etmeliyiz... İlla ki sorunlar olacak, ota çöpe eşimizesırtımızı dönersek, bizim istediğimiz gibi olmaz ki hiçbir şey?? sırtımızı dönmemiz gereken şey o değil, o sorunlar ve sorun yaratan şeyler... eltinle ve ailesiyle sıkıntın varsa suçlama yapmaksıızın tıpkı burda anlattığın gibi psikolojini öne çıakrtarak, nefret göstermeden eşinle bazı şeyleri paylaşmalısın. eş olmak budur, konuşamıyorsak o adamın hayatımızda yeri nedir zaten... bir de lütfen vajinismus çin bir doktorla görüş, sana belli etmiyordur ama erkekler böyle şeyleri içine atarlar v bunu başka yerlerden dışavururlar... kendin de çabalamalısın evliliğin için, her şey etrafından anlayış bekleyerek yapamazsın emin ol.... insanlar böyle, malzemeleri bu...
Bence de doğru soyluyorsun boşanmak istesse ya da bosanacak olsa bosaniyoruz diye baslik acardi. Yaptiginiz komaya giren birine olduruverelim seni nasılsa komaya girmissin demek gibi. Komadan nasil cikar nasil iyilesir demiyolar.
Bı abım demıstı ki ; ''Bir kadın isterse kocasını soytarı yapar, Soytarının karısı olur.. İsterse Kral yapar Padişahın karısı olur!!!'' Biraz sizin elinizde.. Silkelenin ve üzerinizdeki ölü toprağını atın.. Bunalım mı herneyse su haleti ruhanıyenızden bi kurtulun.. Ortada elle tutulur bi sebep yokken bide.. Bu adam hep böyleydi sizde böyle sevdiniz.. Sakin ol dostum.. Eltiyi de sen tost edersın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?