Bosanmayi dusunemiyorum cunku daha 4aylik evliyiz uzun bi nisanlilik süresi gecti o arada da yiprandik ama nolursa olsun ayrilmadik ama simdi sanki daha farkli ben bi de vajinismusum yani esimi o konuda mutlu edemiyorum yine de yüzüme vurmuyo o o yuzden bosanmazken ben bu yuzden nasil bosanalm diyim ben kendimi ikna edemiyorum sadece eşimin bazen pasif olmasi gözümde kücültyo onu bde su elti meselesi iste.....icimde cözümü de bulamiyorum cok karmakarisigim..
Keske evlenmeseydim dedirtecek kivama gelip evliligininde cokkotu oldugunu soyleyen tipler neden boşanmiyor ?Niye bosanmiyorsunuz ?
E tamam ama o da evliligim kotu bunun icin tasinmaya degmez demesinyaw hemen boşan yazan hatunlar, kız boşansa buraya derdini açmaz, hemen cart diye yazmış olmak için boşan diye milleti başınızdan savmayın, AAA! Çözüm üretmek istiyor, başarıp kurtarmak istiyor bir şeyleri insanları itelemeyin! Neden çevrenizden, kendinizden derlediğiniz örnekleri verip destek vermiyorsunuz, olmadı bir şeyler düşünüp olumlu yönde ilerletin bazı konularda ama! DAYAK YOK BİR ŞEY YOK, neden hemen "konuyu" boşuyorsunuz?
Eşinle yeni evlisin, eğerailesiyleproblemler varsa bunu eşine maletmemelisin. bu sizin evliliğiniz ve hayatınız. inan onun için de kolay değildir; ev, iş, ortam veşehir değişiyor. Ailesine bakma sorumluluğu var erkeklerin, bizlerden daha fazla bu sorumluluk çoğunda öncelikle bunu kabul etmeliyiz... İlla ki sorunlar olacak, ota çöpe eşimizesırtımızı dönersek, bizim istediğimiz gibi olmaz ki hiçbir şey?? sırtımızı dönmemiz gereken şey o değil, o sorunlar ve sorun yaratan şeyler... eltinle ve ailesiyle sıkıntın varsa suçlama yapmaksıızın tıpkı burda anlattığın gibi psikolojini öne çıakrtarak, nefret göstermeden eşinle bazı şeyleri paylaşmalısın. eş olmak budur, konuşamıyorsak o adamın hayatımızda yeri nedir zaten... bir de lütfen vajinismus çin bir doktorla görüş, sana belli etmiyordur ama erkekler böyle şeyleri içine atarlar v bunu başka yerlerden dışavururlar... kendin de çabalamalısın evliliğin için, her şey etrafından anlayış bekleyerek yapamazsın emin ol.... insanlar böyle, malzemeleri bu...
Yazanlar bekar mi evli mi bilmiyorum ama bizim buralarda söyle bir laf vardır.
#Bekara kari boşamasi kolay gelir.!!
Keske evlenmeseydim dedirtecek kivama gelip evliligininde cokkotu oldugunu soyleyen tipler neden boşanmiyor ?Niye bosanmiyorsunuz ?
Eşiniz, sizin flört ettiğiniz; gözünüzden azıcık düşünce sokağa atabileceğiniz biri değil. Eltiyi boşverin. Kendi duygularınızı ön plana alın derim.Kizlar resmen kafayi yemek uzereyim eşimle sürekli tartisiyoruz sebepsiz yere ve bazen gözümde cok kücülüyo pasif kaliyo o an konusasim bile gelmiyo bde elticigimin memleketine gitcez is durumundan dolayi abisiyle ortaklar cunku maalesef ve baska is yapmaz asla abisinden ayrilp ve ben gitmek istemiyorum eltimin kiskandiran tavirlari bunu gozume sokmasi surekli onu da sevmiyorum sinsi biraz bana yine bununla ilgili bisey dedignde nasil davraniym duymazdan gelemem bu bu hayat sonucta ve hemen modum dusuyo belli edip onu da sevindirmek istemiyorum ama daha kendimi ikna edemiyorum ki keske evlenmeseydim degmeyen bi hayat ve cözümsüz hersey((((((({(
Ilk okarak hic kimse kimseye birsey demiyor bunu söyleyelim. En azindan kendi adima konuşayım bosan diyenler kotu diye birşey demedim!!!!
Fakat ortada bir evlilik var ve sadece 4 aylık bir evlilik. Birbirlerini iyi tanimadan evlenmisler ve suan yuzlestikleri icin boyle oluyor. Okudugumdan anladigim kadariyla tek sorun hanim efendinin esi abisine birsey diyemiyor ve o diyemeyince hanim efemside eltisine birsey diyemiyor. Sorun adamin pasif bir insan olması. Hepinize soruyorum BU BIR BOSANMA SEBEBİ MI????
Bence degil. Hanim efendi belli ji severek evlenmiş hatta benim düşüncem hala seviyor. Sadece bu duygu durum bozukluklarindan dolayi sarsilmis ve duygulati karışık. Yapmayın Allah aşkına ya. Burda biz bosanmayin diyenlere laf söylemek icin kadinin hayatini o kadar kotu aktariyosunuz ki. Sonucta oda bir cozum aradığı icin buraya yazıyor. Kafa karistiracaksaniz yazmayin. Bardagin bos tarafi degil dolu tarafi da var.
!!!!!!
Ilk okarak hic kimse kimseye birsey demiyor bunu söyleyelim. En azindan kendi adima konuşayım bosan diyenler kotu diye birşey demedim!!!!
Fakat ortada bir evlilik var ve sadece 4 aylık bir evlilik. Birbirlerini iyi tanimadan evlenmisler ve suan yuzlestikleri icin boyle oluyor. Okudugumdan anladigim kadariyla tek sorun hanim efendinin esi abisine birsey diyemiyor ve o diyemeyince hanim efemside eltisine birsey diyemiyor. Sorun adamin pasif bir insan olması. Hepinize soruyorum BU BIR BOSANMA SEBEBİ MI????
Bence degil. Hanim efendi belli ji severek evlenmiş hatta benim düşüncem hala seviyor. Sadece bu duygu durum bozukluklarindan dolayi sarsilmis ve duygulati karışık. Yapmayın Allah aşkına ya. Burda biz bosanmayin diyenlere laf söylemek icin kadinin hayatini o kadar kotu aktariyosunuz ki. Sonucta oda bir cozum aradığı icin buraya yazıyor. Kafa karistiracaksaniz yazmayin. Bardagin bos tarafi degil dolu tarafi da var.
!!!!!!
!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?