Delircem kötü bi evlilik icin sehirdisina tasinp tum sevdiklerimden ayrilcam degermiiiii

Tesekkur ederim kizlar zaten beni daha iyi anlayan yorumlara cevap yaziyorum bosan diyenlere yazmadim onlar da o sekilde cözüm bulmuslar bsey demiyorum. Size sorum şu pasifken aktif hale getrmek senin elinde kadin kocasini ne olarak gormek istiyosa oyle yaparbdemissnz genel olarak napmaliym?? Abisiyle ortaklar ama abisi daha aktif daha önde daha olgun oldugu icin benimki de cocuk gibi bsey yapsa da bana pasif geliyo hep eltimin de oyle bi havasi var zamaninda nisanliyken bana espryle seni sıkıyo mu flan demsti hep esimden icin onlara bu konuda h;c taviz vermedim esimle mutluym dedm hep vajinsmusu kmse bilmiyo bizim aramz nekadar kotu olsa da hic dsariya belli etmiyoruz ama bazen rol yapmak zornda gbi hssetmek zoruma gdiyo eşime nasl o kendine güveni kazandirabilirim ve benim gözümde nasl tekrar yüceltebilrm ve ben nasil onun gözünde yücelebilirim belki o da boyle dsunuyodur...bunlar yetmezmis gibu bi de elti sorunu var gicik bi tip beni anlamak yer rine hava atan laf sokanlardan mesela ben olsam onun da ailesi burda gdyoruz dye hava atmak yerine onu teselli ederdm...smdi onla nasl basetcem zaten kendimde hicbi güc bulamiyoken tükenmisken..

Ee "keşke evlenmeseydim" diyen birine ne desinler o zaman ? Bu sözü söyleyecek duruma kadar gelen birine boşan denir. Üstelik daha 4 ay olmuş. Sorun ne onu da doğru düzgün anlatmamışsınız. mutsuz giden evlilik yazacak kıvama gelen birine mantıklı cevap boşan olur tabi çocuk yok. Zaten sorun ne tam olarak onu da anlatmamışsınız. Belki de o da sıkılmıştır sizin durumunuzdan o yüzden gergindir

ne alakası var, siz bilerek mi vajinismus oldunuz, sırf sizin yüzünüze vurmuyor diye istemediğiniz bir hayatı mı süreceksiniz? Bir de siz bu adamı nişanlılık sürecinde tanımadınız mı? Abisiyle iş ortaklığı yaptığını bilmiyor muydunuz? Bunları değiştirmesini nasıl isteyebilirsiniz ki?

Keske evlenmeseydim dedirtecek kivama gelip evliligininde cokkotu oldugunu soyleyen tipler neden boşanmiyor ?Niye bosanmiyorsunuz ?

Yapmayın ya bu kadar kolay mı bu kelimeyi kullanmak , çözümler üretmek için yardımcı olmak için burdayız, doktroun kısadan ameliyat yapalım gitsin uğraşmak çabalamak tedavi yöntemleri kullanmak yerine hemen bıçak altına yatırırlar bu boşanmakta böyle bir kelime... Biraz daha akılcı yaklaşalım.

E tamam ama o da evliligim kotu bunun icin tasinmaya degmez demesin
Birseyleri kurtarmak istiyorum evliligim duzelsin istiyorum desin
Daha konu basligindan cart diye evliligim kotu diyene cart diye e bosan o zaman denir

Koca bir paragraf evliliğim söyle kötü kocam böyle berbat diye anlatiyorsunuz Hatta konu başlığı bile abartılı
Ama insanlar boşan diyince kötü oluyor gerçekten pes
Neyse öncelikle siz kendi sorununuz için tedavi oluyor musunuz Yoksa aman ben inanıyorum bir gün geçer diye beklemede misiniz Bence once bunu halledin
Sonra madem esiniz pasif çok yönetilmeye musait
Abisine ailesine fırsat vermeden siz yönetin
Eşinizin kararlarına saygı duyuyor gibi gösterip Aslında Eşinizin aldığı kararların sizin kararınız olmasını sağlayın

Sen daha ne istedigini bilmiyorsun ki,actigin konu basligina göre yazdigin konu icerigine gore akli basinda insan zaten bosan der ,otur çek demez öyle değil mi?

Eşiniz, sizin flört ettiğiniz; gözünüzden azıcık düşünce sokağa atabileceğiniz biri değil. Eltiyi boşverin. Kendi duygularınızı ön plana alın derim.

Ilk okarak hic kimse kimseye birsey demiyor bunu söyleyelim. En azindan kendi adima konuşayım bosan diyenler kotu diye birşey demedim!!!!

Fakat ortada bir evlilik var ve sadece 4 aylık bir evlilik. Birbirlerini iyi tanimadan evlenmisler ve suan yuzlestikleri icin boyle oluyor. Okudugumdan anladigim kadariyla tek sorun hanim efendinin esi abisine birsey diyemiyor ve o diyemeyince hanim efemside eltisine birsey diyemiyor. Sorun adamin pasif bir insan olması. Hepinize soruyorum BU BIR BOSANMA SEBEBİ MI????

Bence degil. Hanim efendi belli ji severek evlenmiş hatta benim düşüncem hala seviyor. Sadece bu duygu durum bozukluklarindan dolayi sarsilmis ve duygulati karışık. Yapmayın Allah aşkına ya. Burda biz bosanmayin diyenlere laf söylemek icin kadinin hayatini o kadar kotu aktariyosunuz ki. Sonucta oda bir cozum aradığı icin buraya yazıyor. Kafa karistiracaksaniz yazmayin. Bardagin bos tarafi degil dolu tarafi da var.
!!!!!!

Cogu kisi severek evleniyor,evlilikte sorunlar tabi ki olur aşılır,ama keske evlenmeseydim mutsuzum demek bana göre pismanlik göstergesidir ve konu sahibide bundan dem vurmus

Evet bence kisi mutsuz ise bosanma sebebidir

Çok dogru anlamissiniz tesekkur ederim tekrar sizce ne yapmali nasil dusunmeliyim kubdef??

Siz boşanmasın demişsiniz de ayrıca bir öneri de sunmamışsınız
Boşan diyen insanları yermek yerıne öneri sunun o zaman
Sizin öneriniz nedir

Düzeltilmeyecek şeyler varmış gibi görünmüyor açıkçası. Zamanla düzelir olumlu bakmaya çalış, eşinin de mükemmel olmadığını bir insan olduğunu kendine sık sık söyle. Pasif davranıyor derken, abisine fazla bağımlı olduğunu mu düşünüyorsun, sözü mü geçmiyor nedir?

Anladigim kadariyla mutlu olmak icinde sebep aramiyorsunuz... Istemiyorum tasinmak demek basit... Bi yuva kurmussunuz her iki tarafinda fedakarliklari olacak... Olumlu düsünün! Esinizin isi var, hemde kendi isi! Yeni sehir, yeni arkadasliklar, yeni bi yasam... Eviniz barkiniz ayri olmiycak mi? Eltiyle fazla icli disli olmazsiniz olup biter... Kendi kendinize hayati ve evliligi zorlastiriyorsunuz...

Önce vajinusmusa çare bul, böyle nereye kadar gidecek? Yani ben de anlamıyorum, bi hastalığın var buna çare bulmak yerine eltidir, anne babadır takıyorsun.
Eşinin pasif biri olduğunu evlenmeden göremedin mi? Uzun bir nişanlilik gecirmişsiniz.
Benim diyeceğim, madem boşanmayı düşünmüyorsun acilen hastalığına çare bul ve üçüncü kişilere çok takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…