Delirdiğimi düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten herşeyi geçmiş de bırakmışsın. Hata olarak gördüklerinden de pişmansın kendi muhasebeni yapmışsın. Bundan sonraki ilişkilerinde de illaki geçmişinizi konuşursunuz, oda konuşulur biter eskiye takılıp kalacak birisiyle zaten ilişki de kurmayın bi zahmet. İçini rahat tutt. Gör ki erkek ne naneler yemiştir😀

Cinsellik, birliktelik yaşamak benve cok doğal ben de dahil bircok kadın sırf toplum baskisindan cekindigi icin yaşamıyor. Yaşayanlara saygım sonsuz hic aaa öcü pis gözüyle bakmadım kimseye. Karsindakinin bunu dert etmemesini istiyorsan önce sen de dert etmeyeceksin. Olan olmuş biten bitmiş. Gecmiste ne yasadigin sadece ama sadece seni ilgilendirir. Sorarsa beni ilgilendirir der geçersin. Aynı erkek sende bekaret ararken ünlü veya yurt dışında yetismis birinde bekaret arar miydi ? Hic cinsel anlamda bir sey yasamamis olsun der miydi ? Demezdi. Çünkü onlara göre böylesi normal. Her sey kafanda bitiyor.

Ohooo ben evlenmeden once yedigim naneleri anlatsam.
Neyseki esime sevgiliyken anlattim o da bana dediki dur birazda ben anlatayim. Bir başladi butun yedigi naneleri anlatti
Iki kisi birbirini sevdikten sonra kimle sevgili olmussun bir önemi yok bence. Iciniz rahat olsun yaptiginiz seyler her gencin basina gelecek seyler.
Buna çok güldüm 🤣

Merhaba canım, bazen yaptığımız hatalar vicdanımıza, zihniyetimize ağır gelir ve bizi derinden pişman eder. Ve bu hal ilerleyip hayatın akışını bozabilir. Ben senin durumunda üzülmekten çok sevinecek bir hal görüyorum. Şimdi bana da saldıranlar olacaktır ama yazacağım. Dünya çok kısa ve zor. Bu kısa hayatı yaratılış gayemize uygun yaşamak zorundayız. Yoksa hem dünyamız mutsuz oluyor hem kalıcı dünyamızı mahfetmiş oluyoruz. Bu forumda "çocuğum on sekiz olunca istediği kişiyle her şeyi yapabilir" yazanı gördüm. Tabii ki herkes istediği her şeyi yapabilir. Ama bedeli ağır oluyor işte. Allah Kuranda diyor ki "En büyük ziyana uğrayanlar, hesap gününde kendilerini ve ailelerini ziyana uğratanlardır"
Yani herkes ister rahat yaşamayı, herkes ister gününü gün etmeyi. Ama aklımızı kullanıp geçici şeyler için kalıcı olanı ziyan etmeyelim. Sen bunun farkındasın, ne mutlu sana. Bunu anlayamadan ömrünü tamamlayanlar var. Bence çok Üzülüp psikolojini bozma, af dile. Allah'ın affı, en günahkarın günahından çoktur. Bu krizi avantaja çevir, büyük bir ders olarak algıla. Bundan sonraki hayatına tertemiz devam etmeye çalış. Başıma kötü bir şey gelecek diye evham da yapma, hayatı kendine zindan etme. Hata yaptım Allahım, ben kendimi bıraksam da sen beni bırakma de. Ve her şeyin güzel olacağına inan ve yeter ki kararlı ol

Nasil yüzüne bakicam diyorsunuz, o zaman gecmisini oldugu gibi sevdigin adama anlatirsin, öyle sekilde aranizda ne sir ne de yalan olur ve herzaman da yüzüne gözüne vakabilirsin. Sevenlerin arasinda en kötüsüsü yalandir. Eger o seni severse, sen in gecmisini de Kabul eder.

Allahtan af dileyip kendinizi bazi manevi yardimlara verin. Icinize huzur dolar.

Bence yaptiklarinizda bir sey yok ergen yaslarda yedigimiz naneler bi anlatsak buralar yikilir ama madem sizi rahat birakmiyor, duaya, iyiliklere daha da gecmezse psikolojik destege yönelin.

Evladım seni yargılayacak ve affedecek bir Allah olabilir di mi? Başka kimde var bu hak? O zaman kendine ben kötü bir insanım, iyiyi hakketmem yaftasini yakıştırma.
Hem herkes dengiyle evleniyor olsa, bu kadar şerefsiz adam nasıl gül gibi kadinlarimizla evlilikler kuruyorlar?

Cok kucuk bir yerde yasamiyorsan sorun olmaz.
Laf olmaz söz olmaz. Ayrica, madem bisiler yasamadin o zaman nicin korkuyorsun ona da anlam veremedim!

Es kriteri icinde en onemlisi saygili ve sevgili olmasi.
Dovup, sovmeye hatta oldurmrye zaten hakki yok! Boyle biri kendini evlenmeden once de belli eder cunku.

YA öyle değil tabiki ama herkein bi inanö durumu vardır ya ben yediremiyorum onu nasıl yaptığımı keşke yapmasaydım diyorum herşey daha farklı olurdu diyorum
İnanın hiçbir şey daha farklı olmazdı. Tam tersi hiç deneyimi olmayan biri olaydınız hata yapmaya daha müsait olurdunuz insan tanımak iyidir

Cinsellik yaşamak yanlış değil ama çocuk yaşta yaşamak yanlış tabi ki. Ama siz cinsellik yaşamamışsınız ki. Herkesin o yaşlarda sevgilisi olmuştur inanın bu doğal bir şey.

Benim de ergen dönemde yemedigim halt kalmadı. 15 yaşımda calışmaya başladım. Anneme mesai deyip gece yarılarına kadar dışarılarda fink attığım oluyordu. İsmi dışında hiçbirşeyini bilmediğim insanlarla cekinmeden her götürdükleri yere gidiyordum. Çok akıllı olduğunu zannettiğin aslında bi o kadar saf, cahil ve çocuk olduğun zamanlar. Çok şükür karşıma bir manyak sapık falan çıkmamış diyorum şimdi. Keşke daha aklıbaşında davransaydım ama geçti gitti evlendim çoluk çömbeleğe karıştım. Senin de önünde upuzun bir hayat var bu takıntılarla geleceğini ziyan etme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X