- 19 Nisan 2020
- 21
- 7
- 1
İnşallah anlayışlı insan çıkar önüme yorumunuz için teşekkür ederimGecmisine kimse karisamaz hayatina biri girdigi zaman gecmisin onu ilgilendirmez ondan once yasadigin seyler ve emin olki kendisi neler neler yapmis olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah anlayışlı insan çıkar önüme yorumunuz için teşekkür ederimGecmisine kimse karisamaz hayatina biri girdigi zaman gecmisin onu ilgilendirmez ondan once yasadigin seyler ve emin olki kendisi neler neler yapmis olur.
Az önce bir arkadaşa daha söyledim bazı tipler vardır ya böyle ötüp durur ben şöyle ayaklarımın üstünde dururum özgürüm falan ama asla çabalamaz bir birey olmak için o benim ayıp olmasın ama bildiğiniz kişisel gelişimimi tamamlayamadım eğitim hayatım durdu gitmiyor öyle problemlerimde var ama ilk önce geçmişimden kurtulup en azından düşünmemeye çalışıp normale döndükten sonra dediklerinizi uygulamaya başlıcam çoook teşekkür ederim ilgilenip yorum yaptığınız içinİlk olarak ayaklarının üzerinde durmanı sağlayacak bir gelecek kurma endişen olsun. Geçmişte ne yaptığın kimseyi ama hiç kimseyi alakadar etmez. Senin hayatına dahil olacak olan insandan sonra başlar sorumluluğun. Gelecekteki eşim muhabbeti de bana fazla bayık geliyor artık. O kimbilir neler yapıyor :)
Yaptıklarının bedelini ödiyecek, geçmişin ayağına dolanacak ne yapmış olabilirsin adam öldürmedin ya. Herkesin oluyor flörtleri sevgilileri bu çok normal ve güzel bir şey pişman olucak bir durum yok.Arkadaşlar merhaba sıkıntıda olduğum konular var ;
Ben ben 13 yaşından 18 yaşına kadar yapmamam gereken şeyler yaptım biriyle birlikte olmadım ama gereğinden fazla erkek arladaşım oldu flört adı altında boş beleş insanlarla muhabbetler şuan neler konuştuğumu bile hatırlamıyorum birkaç daha burda bahsedemeyeceğim yapmamam gereken şeyler yaptım bakireliğimle ilgili bi sıkıntım yok şükürler olsun şimdi aranızdan şükür edilcek bişey yok herkes cinsel ilişki yaşayabilir falan diyenler olucaklardır ama inanın yetiştirildiğim aile kültürü aşılanan ve benimde hem dini açıdan hem sağlık açısından hemde karşındaki insan da ne olursa olsun şüphe bırakmıcağımı düşündüğümden tekrar özür diliyorum yapmış olanlar beni hiç ilgilendirmiyor herkesin kendi hayatı ben yorum yapamam sorun şurda başlıyor ben şuan 20 yaşındayım ve iki senedir yaptıklarımdan çok pişman oldum sanki hemen yarın evlenicekmişim gibi ( ortasa bir erkek arkadaşta yok kesinlikle ) nasıl yüzüne bakıcam birbirimizi anlıcakmıyız geçmişte yaşadıklarımın ayağıma dolanmasından geçmişteki insanların ilerde evliliğimi bozcağını düşünüp senaryolarla yatıp kalkıyorum . Burda buns senaryo diyebiliyorum ama siz bide benim kafamı düşünün ve ne olur empati yapın iki senedir namazlarımı düzenli kılıp elimden gelen ibadetimi yapıp af diliyorum ama bişey var mideme kocaman bir ateş parçası koymuşlar sönmüyor öyle pişmanım yani derdim süper zengin olsun yakışıklı olsun falan değil . Allahtan korksun merhamet sahibi olsun kadına saygı duysun öldürmesin dövmesin sövmesin konuyu gereksiz yaydım böyle biri karşıma çıkmıcak yaptıklarımın bedelini ödücekmişim ya da müthiş biri çıkıvak ama geçmişim rahat vermiyecek diye inim inim ızdırap içindeyim arkadaşlar anksiyete haplarıda kullandım . Aranızdan empati duygusu gelişmiş benimde bir insan oldığımu unutmadan düzgünce yardım edebilicek aakadaşşarın yorumlarını bekliyorum herkese iyi geceler ALLAHA EMANET OLUN
Arkadaşlar haberler ortada ben orda biraz ironide yaptım kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem ama sevdiğim insanın canavara dönüşüp böyle birşey yapmasından da korkuyorum aslında hepimiz adına içim yanıyor bir haber daha duymamak için dua ediyorumBen seni öldürmeyecek birini bulmanı temenni etmeye geldim.Tabii bundan önce kendini ve kendi geleceğini önemsemeni diliyorum.
Ya o kadar içimi rahatlatıyosunuz kiOhooo ben evlenmeden once yedigim naneleri anlatsam.
Neyseki esime sevgiliyken anlattim o da bana dediki dur birazda ben anlatayim. Bir başladi butun yedigi naneleri anlatti
Iki kisi birbirini sevdikten sonra kimle sevgili olmussun bir önemi yok bence. Iciniz rahat olsun yaptiginiz seyler her gencin basina gelecek seyler.
Az önce bir arkadaşa daha söyledim bazı tipler vardır ya böyle ötüp durur ben şöyle ayaklarımın üstünde dururum özgürüm falan ama asla çabalamaz bir birey olmak için o benim ayıp olmasın ama bildiğiniz kişisel gelişimimi tamamlayamadım eğitim hayatım durdu gitmiyor öyle problemlerimde var ama ilk önce geçmişimden kurtulup en azından düşünmemeye çalışıp normale döndükten sonra dediklerinizi uygulamaya başlıcam çoook teşekkür ederim ilgilenip yorum yaptığınız için
Yani şimdi sütten çıkmYa sanki karşına çıkacak erkek de sütten çıkmış ak kaşık olacak. Kendine biçtiğin değere bak.
Ya öyle yazılmış veya düz ne olacak şuan ne kaybettiniz rahatsız oluyosanız görmemezfen gelin zaten anksiyetem tavan bide insanları rahatsız ettim diye erim erim eriyorum benim hassas kalbim bu yorumlaı önemsiyor iyi gecelerSaçma gelen, yazim şekli garip olan konularin hepsinde üyenin üyelik tarine bakiyorum ve hepsi en fazla 1-2 saat once üye olmuş oluyor hiç şaşmadi daha.Hayirlisi...
Gecmişi silemezsin, geçmiş geçi... Neyse geçmiş geçmiştir.
Ya bu güzel konuşmanız için Allah razı olsun gerçekten rahatlattınız beni dediğiniz gibi biriyle birlikte olmadığım için çok rahatım cahillik olduğunu kabul edip o pişmanlığımı azaltmanın yollarını deniycem bazen de düşünüyorum ki o tarif ettiğim ateşin benim yaptıklaımın bedeli olduğu ama neyseki ileriye gitmeden toparlandım bu anksiyete durumumuda atlatırsam iyi olucam yorumunuz içinn çok çok teşekkür ederimEmin ol herkes o feleğin çemberinden geçti ve geçecek! Tamam belki hata yaptın ama şuan pismansin. O içindeki ateş acı pişmanlık hiç gecmiycek belki ama hafifliycek. İlerde evlendigin zaman geçmişteki insanların senin hayatina girmesini gerektirecek drumda yok. Benim arkadaşım da aynı senin gibi çok erkek arkadaşı oldu haddinden fazla. Şuan evli evlenmeden önce eşine herşeyi anlatmış ki eşi yaşının küçük olmasına ozaman ki cahilligine verdi. Her genç kızın sevgilisi oluyor sadece senin degilki. Bence kaç kişi olduğunda önemi yok. Bu dünya bir imtihan dünyası ve sende imtihan ediliyorsun. Şuan ki pişmanlığınin tarifi yoktur eminim. Ama bu bir HATA! Geldi ve geçti. Ki bir cinsellikte yasamamissin ki diyim ilerde eşinin yüzüne nasıl bakicaksin... Bence sukretmelisin ki yine bir dur noktam varmış. Ya öyle bir şey olsaydı napicaktin. Tamam kimsenin cinsell hayatı beni ilgilendirmez ama ailen belli kulturunuz inanisiniz belli. Bence tertemiz bir sayfa açıp yeni bir hayata baslamalisin. Yoksa bu gençliğini hep bir pişmanlıkla heba ediceksin. Emin ol düşünmek kadar yıpratıcı bir şey yok. Bence o kadarda kötü şeyler yasamamissin. Aynaya bak ve artık eski kızın gittiğini bir cahillik olduğunu kabullen.![]()
Ohooo ben evlenmeden once yedigim naneleri anlatsam.
Neyseki esime sevgiliyken anlattim o da bana dediki dur birazda ben anlatayim. Bir başladi butun yedigi naneleri anlatti
Iki kisi birbirini sevdikten sonra kimle sevgili olmussun bir önemi yok bence. Iciniz rahat olsun yaptiginiz seyler her gencin basina gelecek seyler.
YA öyle değil tabiki ama herkein bi inanö durumu vardır ya ben yediremiyorum onu nasıl yaptığımı keşke yapmasaydım diyorum herşey daha farklı olurdu diyorumYaptıklarının bedelini ödiyecek, geçmişin ayağına dolanacak ne yapmış olabilirsin adam öldürmedin ya. Herkesin oluyor flörtleri sevgilileri bu çok normal ve güzel bir şey pişman olucak bir durum yok.
Ön yargıyla yaklaşmasanız keşke yemin ederim ki ilk konum ilk defa üye oldum ilk defa konu açtım sizden empati bekledim yardımcı olcağınız düşündüm teşekkür ederimEn çokta fake lere kızıyorum :) bu kaçıncı konunuz bugün ya ayrı hesaplardan? Sormayım dedim ama.. :)
Keşke gururlanarak anlatabiliceğiö bi heşmişim olda bırakın böyle anlatmayı o ana ait eskilerden fotoğraf gördüğüm zaman bile hızlı hızlı geçiyorum görmedim diye kendimi sakinleştiriyorum o zamanlara ait insanlarla asla ilerişim kurmamaya çalışıyorum o derece ciddi psikolojik problemler oluştu bende size çok saçma geliyordur eminim sağlıklı düşünebilsem bana da öyle gelir ama böyleyim işte düzelmek için çabalıcamZamanla geçer pişmanlığın. Ve gecmişinde yaptıklarını sorgulamayacak biriyle olmalısın. Kimsenin dr sorgulama hakkı yok zaten.olur de soran olursa rahatca anlatabilmelisin. Hatalarıni da pişmanlıklarını da.
Öyle birini bulabiliceğimi bilsem belki bu kadar kendimi harap etmem de kimse yaptığının cezasını çekmeden gitmez diye düiünüyorum inşallah yaşamam umduğumdan çok daha güzel ve anlayışlı biriyle karşılaşırımGeçmişi değil de geleceği yaşarsanız. Daha hiçbirşey ortada yokken senaryolar kurmasanız. Belki onun geçmişi kötü olacak, acaba o sizin kadar düşünüyor mu bunları? Kendinize değer verin yahu. Benimde geçmişte çok görüştüğüm insan oldu, bir çoğumuzun oldu. Benimde ilişkimi bozmak isteyen eski sevgililerim oldu ama sevgilim arkasını dönüp beni dinledikten sonra kim nasıl bizim aramızı bozabilir? Sevgiliniz veya eşiniz size değer verip başkalarının söylediğine kulak asmadığı sürece hiçbirşey olmaz, kimse hiçbirşey yapamaz.
Niye bulamıyorsun?Öyle birini bulabiliceğimi bilsem belki bu kadar kendimi harap etmem de kimse yaptığının cezasını çekmeden gitmez diye düiünüyorum inşallah yaşamam umduğumdan çok daha güzel ve anlayışlı biriyle karşılaşırım
İnşallah dediğiniz gibi olur ilgilendiğiniz ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederimNiye bulamıyorsun?
Öyle de güzel bulunuyor ki. Sadece iyi tanımak gerekiyor o kadar.