• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirdim kendimi zor tutuyorum!!

[QUOTkız arkredrum, post: 38050774, member: 132203"]Bu da içimden gelen ama kendimi tuttuğum bir şey nedense basitlik gibi geliyor

Eski kiz arkadaş mahsus gicikligina paylaşım bulunabiliyor olabilir mi ? Gercekten sevgili olabilirler mi? Eger gerçekten sevgili olduklarına inaniyorsaniz lavantanin dediğini yap bence de..arkasına da şöyle okkali bir söz iyi gidebilir. .[/QUOTE]
Aslında hesapları gizli ama kız herkese açık bir hesaptaki bir fotonun altına yorum yapmış ortak arkadaşının

Yaklaşık 2 ay önce ayrıldığım sözlüm hala bana evlenelim seni seviyorum diye msjlar atmakta ve beni ikna etmeye çalışmakta. Oysaki ben az önce eskiden de aramızda büyük sorun olan eski sevgilisi ile hala görüştüğünü belki de sevgili olduğunu öğrendim. Kız bir sosyal paylaşım sitesinde sinemaya gidecektik ama x yorgundu gibi bir paylaşım yapmış. Eğer bana barışma evlenme msjları atmasa banane demem gerekir ama şuan delirdim. Ne yapmalıyım sizce?

sakın dönme sımdı böyleyse ıleride adam olacagınımı sanıyorsun canım bosver

Hic birsey yapmayin.
Numaralarini engelleyin gerekirse no degistirin, daha ne kale aliyorsunuz bu herifi. Salin ipini ne hali varsa görsün.

Bu kadar sinirlendiğinize göre geri dönmeyi düşünüyordunuz. Eski sevgilisi eskiden de aramızda sorundu demişsiniz. Bence görüşmek istemediğinizi ve sizi aramamasını söyleyin. Israr ederse arama ve msjlara cevap vermeyin. Bi süre sonra aramaktan vazgeçecek emin olabilirsiniz.

Hic yuz vermeyin, tukurdugunuzu yalamayin.
Zaten dogru olani yapmissiniz.

Back
X