• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirdim kendimi zor tutuyorum!!

Arkadaşlar ben dün gece kendimi tuttum bir şey demedim ve bu sabah kızın yazdığı paylaşım silinmiş ne düşünüyorsunuz?

Ne düşünüyosunuz diye sordum insan bazen üzüntü ve sinirinin boyutundan sağlıklı düşünemiyor. Siz yorum yapmayın ama dalga da geçmeyin kafi
Bu dalga geçmek değil
Durumun farkında olupta hala ne yapayım diye sorman anlamsız
yapacağını yapmışsın zaten

gecen zipzip in bi skntisi oldu da, yapilan yorumlarin 50sinden 49u yaştı :KK53:
ve yine gecen birinin ciddi bi derdinde yaş sorarak epey bi tepki cekmisti, yani eski sempatisi kalmadi artik bu sorusunun :KK48:

Bunun zipzip icin hicbir anlami yok ki.ya da istedigi kadar banlasinlar fayda vermez.Cunku zipzip ciddi takintili biri.Yas konusunda da neden bilmiyorum ama belliki takinti haline getirmis.Aslinda bir dokulse guzel seyler cikarir ortaya ama kendine guveni yok.O yuzden yasi vs.soruyor.kendi icinde hesabini yapip kendi kendine analiz ediyor.Ama ben inaniyorum birgun acacak kendini:KK51:

Yapman gerekeni yapmışsın zaten. Bugün eski sevgili yarın yeni sevgili. Bir yapan hep yapar. Herkes kendi yoluna.

Ay cevap bile verme bitmiş gitmiş umursama o yazsın yazsın dursun

Aslında kendini bana öyle bir göstermişti ki üzülmüştüm ikimiz için. Neden böyle olduk diye ama üzülen sadece benmişim yedeklediğim bir sevgilim yok sonuçta. Beni salak yerine koymaya çalışıyor ya ona şaşıyorum.

Back
X