delirecegim artik oglum sebepsiz agliyor

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
anneler bana bi care.
oglum uc dort aydir gunduz uykusundan uyaninca en az bir yarim saat agliyordu, bir haftadir grip, onun da etkisiyle daha da mizmiz oldu. surekli cikolata vs yemek istiyor hic dogru duzgun birsey yemiyor kac gundur.
bugun de saatlerce agladi, uyuttum, uyanir uyanmaz tekrar basladi aglamaya. 1 , 1.5 saat hic susmadan bazen yuksek sesle bazen mizildanarak agliyor. neler yapmadim ki, sarildim, sevgi sefkat ne varsa verdim,
en sevdigi cizgi filmi actim, oyunlar oynadim, masallar anlattim, kiyafet sevmez dedim cirilciplak soydum. hic konusamiyor derdini de anlatamiyor. kafayi yemek uzereyken esim geldi. aldi disari cikardi.
5 aylik hamileyim stresten kasilmalar yasiyorum su an.
ne yapilir tecrubeli anneler
bana bi akil verin. bende hic kalmadi. :(
oglum 2 yasinda bu arada .

2 yaşında genelde böyle oluyor çocuklar
ne istediklerini de anlatamıyorlar ve biz annelerde çok tahammülsüz oluyoruz
zamanla düzelecek ama sende çok yorulacaksın
kolay gele

anneler bana bi care.
oglum uc dort aydir gunduz uykusundan uyaninca en az bir yarim saat agliyordu, bir haftadir grip, onun da etkisiyle daha da mizmiz oldu. surekli cikolata vs yemek istiyor hic dogru duzgun birsey yemiyor kac gundur.
bugun de saatlerce agladi, uyuttum, uyanir uyanmaz tekrar basladi aglamaya. 1 , 1.5 saat hic susmadan bazen yuksek sesle bazen mizildanarak agliyor. neler yapmadim ki, sarildim, sevgi sefkat ne varsa verdim,
en sevdigi cizgi filmi actim, oyunlar oynadim, masallar anlattim, kiyafet sevmez dedim cirilciplak soydum. hic konusamiyor derdini de anlatamiyor. kafayi yemek uzereyken esim geldi. aldi disari cikardi.
bana bi akil verin. bende hic kalmadi. :KK43:
Oğlunuz 2 yaş sendromunda,internette bununla ilgili bir çok yazı var okuyabilir siniz.

2 yasinda boyle huzursuz olduklarini biliyordum ama bu kadar saatlerce aglayacagini tahmin etmiyordum.
yapabilecek birsey yok mu sabretmekten baska?
aglamaktan yorgun dustu resmen :(

2 yaşında genelde böyle oluyor çocuklar
ne istediklerini de anlatamıyorlar ve biz annelerde çok tahammülsüz oluyoruz
zamanla düzelecek ama sende çok yorulacaksın
kolay gele

Oğlunuz 2 yaş sendromunda,internette bununla ilgili bir çok yazı var okuyabilir siniz.

anneler bana bi care.

en pis yaslarindasin su an.
Gerci sen daha 3 yasi gor diyecegim.
Boyle zamanlarda herseyi denemeni tavsiye etmem.
Git saril, ve sakin kal.
Devamli deli ler gibi ordan oraya savrulma.
Cunku cocuklar herseyi yanlis algilayabilir, der ki o zaman demek ki gercekten bir sorun var ve annem bu kadar deyisik sey deniyor, ben aglamaya devam ediyim.
Gulmsemeye calis, ve sakin durmaya calis, hic yapamadin yaninda otur, sarilmak isterse saril, birak aglasin.
Aglar aglar sakinlesir.

Gecicek, bunlar hep bir evre.

ayy yazık vardır mutlaka bir sıkıntısı, anlatamıyordur.
kıyafet sevmez diye çırılçıplak soymuşsunuz ya canım benim ya onu cıbıl cıbıl ağlarken, sizi de çaresizce çabalarken düşündüm üzüldüm ya.

bir yeri agridigindan aglasa cikolata verince susup bitince tekrar aglamaya baslar mi?

o cikolata verme olayinda cok ama coookk buyuk hata yapiyorsun.
Bak benim kizim hic birseyi secmezdi, simdi bir dadandi abur cubura yemegi zor yediriyorum, kavga kiyamet kopariyor bazen sofrada.
Ama ben taviz vermiyorum.
Sakin verme cikolata agliyor diye.
Sakin cizgi film acma agliyor diye.

Sadece otur sev ve sabret.
yada mumkunse cikar disariya filan, deyisik bir seyle ilgisini dagitmaya calis.
Ama sadece bir sey yap, bir ton sey yapma.
O zaman iyice uyarilir iyice aglar.

2 yaş dişleri çıkınca 20 tane olucak. Dişlerini kontrol edin bakalım belki diştendir
gelince bakarim.
en pis yaslarindasin su an.
Gerci sen daha 3 yasi gor diyecegim.
Boyle zamanlarda herseyi denemeni tavsiye etmem.
Git saril, ve sakin kal.
Devamli deli ler gibi ordan oraya savrulma.
Cunku cocuklar herseyi yanlis algilayabilir, der ki o zaman demek ki gercekten bir sorun var ve annem bu kadar deyisik sey deniyor, ben aglamaya devam ediyim.
Gulmsemeye calis, ve sakin durmaya calis, hic yapamadin yaninda otur, sarilmak isterse saril, birak aglasin.
Aglar aglar sakinlesir.

Gecicek, bunlar hep bir evre.
ilk yarim saat sadece sarildim sevdim, hosuna gidecek sekilde sirtini sivazladim falan. ama susmayinca artik dayanamadim ne varsa denedim.
hatta sabah onun olmayan kuzenine hediye aldigimiz bir oyuncak icin aglamisti vermemistim belki onun icin agliyordur diye onu bile verdim.

anneler bana bi care.
Uyku terörü diye bişey okumuştum ni bakım belki sizinkiule ilgilidir

Back
X