• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delireceğim is hayatım yüzünden imdat

sebbo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
3.192
6.328
158
35
İstanbul
insanlar artık çok kötü olmaya başladı bana verdiği evrakı alıp saklamak yada vermek görmediğim anda sonra bana onu aratmak adeta delirmek uzereyim insanlar neden bu kadar kötü anlam veremiyorum sinirden her yerim kaşınıyor bocek ısırmış gibi şişti kollarım içimi dökmek istedim kizlar😥😥

insanlar artık çok kötü olmaya başladı bana verdiği evrakı alıp saklamak yada vermek görmediğim anda sonra bana onu aratmak adeta delirmek uzereyim insanlar neden bu kadar kötü anlam veremiyorum sinirden her yerim kaşınıyor bocek ısırmış gibi şişti kollarım içimi dökmek istedim kizlar😥😥
Bunu yapan üstünüz mü

iş hayatında kimse bilge vermez bilgi saklanır en kötüsü de kadın yöneticiler kendilerini ıspatlamak zorundalar ya
ama başkasına kötü davranan aynısını yaşayacak karma denen olay mutlaka gerçekleşecek,

iş hayatında kimse bilge vermez bilgi saklanır en kötüsü de kadın yöneticiler kendilerini ıspatlamak zorundalar ya
ama başkasına kötü davranan aynısını yaşayacak karma denen olay mutlaka gerçekleşecek,
bana bunu yapan bnm gibi aynı unvanda çalışanlar deliricem artik aticam kendimi bir yerden

hayır aynı ünvanda çalışanlar bnmle
Açık açık sorardım benimle sıkıntın nedir diye. Kendisini öne çıkarmaya çalışıp sizi yetersiz göstermeye çalışıyor anlaşılan. Hiç çekinmeyin bence direkt söyleyin. Hiç hoş değil yaptığı.

iş hayatı çok zor evde oturup kısır pişirmek dedikodu yapmak kadın programları izlemek memlekette en kolayı genç kızlarımız ondandır fes edip evleniyor ama tabi hayalindeki prensi buldum sanıp yanılıyor , aslında şu dünyaya gelmemek en dogrusu herhalde birde ülkemizde bir türlü aradığımızı bulamıyoruz huzur yok

Açık açık sorardım benimle sıkıntın nedir diye. Kendisini öne çıkarmaya çalışıp sizi yetersiz göstermeye çalışıyor anlaşılan. Hiç çekinmeyin bence direkt söyleyin. Hiç hoş değil yaptığı.
valla farklı farklı kişiler yapmaya başlıyor artik olayı tam aksetcem size kahve içerken evrak getirdi klavyemin altında başka evrak vardı üste koydurdum bnde herneyse sonra masamdaki klasörü başka masaya taşıdim geldim baktım ki evrak yok 5dk içinde kayboldu aramadıgim yer kalmadı koyan kişiye sordum sen mi aldın diye diyor ki senin bana garezinmi var vs bn almadım evrak dışarı çıkmadı ya dairede bulunur diyor yedeğini veremem yok diyor aldığım yer sorarsa kaybettiğini derim diyor gel de delirme krize girdim klavyemin altında iki gündür konulan evrak duruyor 5 dk önce konulan evrak yok gelde delirme napcam bilmiyor um

iş hayatı çok zor evde oturup kısır pişirmek dedikodu yapmak kadın programları izlemek memlekette en kolayı genç kızlarımız ondandır fes edip evleniyor ama tabi hayalindeki prensi buldum sanıp yanılıyor , aslında şu dünyaya gelmemek en dogrusu herhalde birde ülkemizde bir türlü aradığımızı bulamıyoruz huzur yok
malesef en güzeli ev hanimi olmak insanlarla uğraşmak zor

valla farklı farklı kişiler yapmaya başlıyor artik olayı tam aksetcem size kahve içerken evrak getirdi klavyemin altında başka evrak vardı üste koydurdum bnde herneyse sonra masamdaki klasörü başka masaya taşıdim geldim baktım ki evrak yok 5dk içinde kayboldu aramadıgim yer kalmadı koyan kişiye sordum sen mi aldın diye diyor ki senin bana garezinmi var vs bn almadım evrak dışarı çıkmadı ya dairede bulunur diyor yedeğini veremem yok diyor aldığım yer sorarsa kaybettiğini derim diyor gel de delirme krize girdim klavyemin altında iki gündür konulan evrak duruyor 5 dk önce konulan evrak yok gelde delirme napcam bilmiyor um
Başka biri almış olabilir mi? Yoksa kesin o mu aldı. Çok enteresan gerçekten. Sorumluluk altına sokmuş sizi. Cevabı da bi garip. İnsan yardımcı olmaya çalışır gerekirse beraber arar bulmaya çalışır. Yani biz ofiste öyleyiz. Böyle açığını ortaya saçmak gibi bir derdimiz yok. Dikkat edin bu kişiye.

malesef en güzeli ev hanimi olmak insanlarla uğraşmak zor
paran olmuyor ama huzurun ve stresin de olmuyor belli yaştan sonra zaten çekilmiyor bence huzur önemli ahh birde şu sahtekar partronlar ssk mızı zamanında yatırsalardı tam olarak 50 yaşından sonra işe gitmeyecek emekli olacaktık onlar zengin oldu kul hakkı yedi bizde ssk primlerini doldurmak için halen çabalıyoruz haram zıkkım olsun sana eski patronuma
benim ssk primlerimi ödemedin ama hanımına bileziklerini takıp takıştırıp şirkete gelip hava atmasını gözlemlemek durumda bırakıldık haram zıkkım olsun sana eski sahtekar patronuma çocuğumu bırakıp pazar günü dahi çalıştım ona rağmen kızımı dörtdörtlük yetiştirdim evde oturan hanımdan daha çok ilgilendim

Son düzenleme:
Valla bende bugün eve bir sinir harbiyle geldim. Aşçı herkes hakkında dedikodu yapmış, ortalığı katmış karıştırmış bir de gelmiş bana kabadayılık yapıyor.
İş hayatı çok zor. Elimde olsa bir gün gitmem.

Başka biri almış olabilir mi? Yoksa kesin o mu aldı. Çok enteresan gerçekten. Sorumluluk altına sokmuş sizi. Cevabı da bi garip. İnsan yardımcı olmaya çalışır gerekirse beraber arar bulmaya çalışır. Yani biz ofiste öyleyiz. Böyle açığını ortaya saçmak gibi bir derdimiz yok. Dikkat edin bu kişiye.
yapi olarak rahat bir kişi ama gerçek ten o kişi için önemli bir evrak olsaydı peşine düşerdi evt dikkat etmek gerektiğini öğrendim bir arkadaşta geçen öyle yaptı evrak verdi klasörün üstüne koy halletcem dedim sen al o klasörlerden birinin en altına koy biri almış diye arat bana çok kötü insanlar la çalışıyorum masamda evrak koyup bir yere gidemeyecek hale geldim kafayı yicem

paran olmuyor ama huzurun ve stresin olmuyor belli yaştan sonra zaten çekilmiyor bence huzur önemli ahh birde şu sahtekar partronlar ssk mızı zamanında yatırsalardı tam olarak 50 yaşından sonra işe gitmeyecek emekli olacaktık onlar zengin oldu kul hakkı yedi bizde ssk primlerini doldurmak için halen çabalıyoruz haram zıkkım olsun sana eski patronuma
benim ssk primlerimi ödemedin ama hanımına bileziklerini takıp takıştırım şirkete gelip hava atmasını gözlemlemek durumda bırakıldık haram zıkkım olsun sana eski sahtekar patronuma çocuğumu bırakıp pazar günü dahi çalıştım ona rağmen kızımı dörtdörtlük yetiştirdim evde oturan hanımdan daha çok ilgilendim
helal olsun size

Valla bende bugün eve bir sinir harbiyle geldim. Aşçı herkes hakkında dedikodu yapmış, ortalığı katmış karıştırmış bir de gelmiş bana kabadayılık yapıyor.
İş hayatı çok zor. Elimde olsa bir gün gitmem.
özel sektör olsa hemen ayrılırım isten ama kamu olunca elimden bir şey gelmiyor okadar boş insanlar var ki anlatamam deliricem

yapi olarak rahat bir kişi ama gerçek ten o kişi için önemli bir evrak olsaydı peşine düşerdi evt dikkat etmek gerektiğini öğrendim bir arkadaşta geçen öyle yaptı evrak verdi klasörün üstüne koy halletcem dedim sen al o klasörlerden birinin en altına koy biri almış diye arat bana çok kötü insanlar la çalışıyorum masamda evrak koyup bir yere gidemeyecek hale geldim kafayı yicem
Ne kadar süredir bu insanlarla çalışıyorsunuz? Yeni gelene yıldırma politikası mı o yüzden soruyorum

Ne kadar süredir bu insanlarla çalışıyorsunuz? Yeni gelene yıldırma politikası mı o yüzden soruyorum
5 yıldır bu son sene kudurdular noldu bilmiyorum o ara yeni gelenlerde oldu gidenler de tabi o ayrı kafayı yemek üzereyim psikoloğa başlıcam salı günü olacak gibi değil çünkü

İş hayatı çok değişik gerçekten herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor. Bizde de evrakları yanlış yapıp başkalarının üstüne atmayan çalışan bir sivrizekalı var amacı ne bilmiyorum 🤷‍♀️ genelde yaparken yedekli yapmaya çalışın en olmadı dosyaları kilitli çekmeye koymak…

İş hayatı çok değişik gerçekten herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor. Bizde de evrakları yanlış yapıp başkalarının üstüne atmayan çalışan bir sivrizekalı var amacı ne bilmiyorum 🤷‍♀️ genelde yaparken yedekli yapmaya çalışın en olmadı dosyaları kilitli çekmeye koymak…
aynı ihaneti bende yaşadım kadın kadının düşmanı

aynı ihaneti bende yaşadım kadın kadının düşmanı
Kesinlikle öyle işini sevmeyen fesat insanlar yapıyor bunu. İlk işe başladığım dönemde yanlış yapanı sorumlumuz farkettiğinde direk benim üstüme atarlardı x yeni geldi belki o yapmıştır adapte olamamıştır diyerek. Salak gibi ağlardım o zamanlar şimdi yanlışı görünce acımıyorum bende saklamıyorum vallahi zamanında iftira atmasalardı. Maalesef öyle insanlara onlardan daha çirkef olmazsan yürümüyor

Back
X