• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delireceğim is hayatım yüzünden imdat

5 yıldır bu son sene kudurdular noldu bilmiyorum o ara yeni gelenlerde oldu gidenler de tabi o ayrı kafayı yemek üzereyim psikoloğa başlıcam salı günü olacak gibi değil çünkü
5 yıl az bir süre değil sonradan neden bu şekilde gruplaşarak hareket ediyorlar enteresan bir durum. Sizin birine bir yanlış hareketiniz olmadi değil mi?
Ya da siz işinizde sivrildiniz onlara göre bu durumda hoşlarına gitmediği için bu şekilde tepki gösteriyorlar. Başka bir şey gelmiyor aklıma.

5 yıl az bir süre değil sonradan neden bu şekilde gruplaşarak hareket ediyorlar enteresan bir durum. Sizin birine bir yanlış hareketiniz olmadi değil mi?
Ya da siz işinizde sivrildiniz onlara göre bu durumda hoşlarına gitmediği için bu şekilde tepki gösteriyorlar. Başka bir şey gelmiyor aklıma.
hiç bir sorun yaşamadım şahsi olarak uğraşıp duruyorlar anlamadim

insanlar artık çok kötü olmaya başladı bana verdiği evrakı alıp saklamak yada vermek görmediğim anda sonra bana onu aratmak adeta delirmek uzereyim insanlar neden bu kadar kötü anlam veremiyorum sinirden her yerim kaşınıyor bocek ısırmış gibi şişti kollarım içimi dökmek istedim kizlar😥😥
Bilgisayarınıza şifre koyunuz. Belgeleri tarayıcı ile taratıp pc ye yükleyebilirsiniz.

Bazı yerlerde insanlar kötü maalesef. Özel sektördemiisiniz.

Bilgisayarınıza şifre koyunuz. Belgeleri tarayıcı ile taratıp pc ye yükleyebilirsiniz.

Bazı yerlerde insanlar kötü maalesef. Özel sektördemiisiniz.
kamudayım özelde olsam ayrılmıştım işten çoktan bnm isim arşiv işi o dediğinizi yapabilmem imkansız kontrol edip yevmeyesini düşüp etiketleyip arşive atıyorum

kamudayım özelde olsam ayrılmıştım işten çoktan bnm isim arşiv işi o dediğinizi yapabilmem imkansız kontrol edip yevmeyesini düşüp etiketleyip arşive atıyorum
Arşiv kilitli ise direkt arşive koyup sonra işlem yapıp kaldırabilirsiniz.

Arşiv işi güzeldir. Bi arkadaşımı arşive koymuşlar mobbing için. Koyanlara da evrak vermemiş ben sorumluyum diye. Geri başka yere almışlar :)

Dilerim güzel insanlar gelir. Mutlu mutlu çalışırsınız.

Arşiv kilitli ise direkt arşive koyup sonra işlem yapıp kaldırabilirsiniz.

Arşiv işi güzeldir. Bi arkadaşımı arşive koymuşlar mobbing için. Koyanlara da evrak vermemiş ben sorumluyum diye. Geri başka yere almışlar :)

Dilerim güzel insanlar gelir. Mutlu mutlu çalışırsınız.
arşive bn giremiyorum masamda evrakları halledip yolluyorum çok klasör çok evrak var hepsini aynı anda yapıp yollayamam kötü insanlarla çalışıyorum

Dediginiz böcek isirigi gibi sislik ürtiker olmali. Aynisi ve yine ayni sebepten benim basima geldi. Acile gittim ve tek serumla gecti. Öyle ariza tipler her yerdeler maalesef. Basa cikmayi ögrenmek zorundayiz.

Dediginiz böcek isirigi gibi sislik ürtiker olmali. Aynisi ve yine ayni sebepten benim basima geldi. Acile gittim ve tek serumla gecti. Öyle ariza tipler her yerdeler maalesef. Basa cikmayi ögrenmek zorundayiz.
bilmiyorum artık psikolojim kaldırmıyor bilmiyorum her gün bir sıkıntı yaşıyorum

insanlar artık çok kötü olmaya başladı bana verdiği evrakı alıp saklamak yada vermek görmediğim anda sonra bana onu aratmak adeta delirmek uzereyim insanlar neden bu kadar kötü anlam veremiyorum sinirden her yerim kaşınıyor bocek ısırmış gibi şişti kollarım içimi dökmek istedim kizlar😥😥
Merhaba,
Her zaman karşımıza ruh sağlığı yerinde insanlar çıkmıyor.
Mantığınızı göz ardı etmeden soğukkanlı hareket etmenizi tavsiye ediyorum.

Kamera var mı oda da? Emin misiniz iş arkadaşınızın aldığına?
Acaba iş yerinde çok mu pasifsiniz?

İş hayatı çok değişik gerçekten herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor. Bizde de evrakları yanlış yapıp başkalarının üstüne atmayan çalışan bir sivrizekalı var amacı ne bilmiyorum 🤷‍♀️ genelde yaparken yedekli yapmaya çalışın en olmadı dosyaları kilitli çekmeye koymak…
malesef öyle aynı şeyler bizdede var

Bunlar çok etik davranışlar değil sizde ona göre önlemlerinizi alın. Herşeyi çekmecenize kilitleyin örneğin.

Bilerek yaptigindan eminseniz derdin ne benle diye konuşun.

Yoksa bu Mobbing devam eder.

Kendini akıllı sanan bir salak bu arkadaş. O size baskı yapıyorsa siz ona mislini yapın. Ne bileyim, gidin amire şikayet edin, sizden istediği işi yapmayın, evrak vermeyin vs vs. Ofisteki eveağı nasıl kaybetmiş olabilirsiniz ki? Ne malum size teslim ettiği, kanıtı nerede?

Back
X