delireceğim şimdi..yüzüme kapattı ve gitti ve cevap yok..

sevgılın cok abartmıs ne var yanı arkadasını eklemıssen kendıne gel ne aglıyorsun kotu bırsey yapmamıssın neden kendını ezdırıyorsun bu kadar daha sımdıden elıne vermıssın butun ıplerı ondan sonra evlenırsenız kocam benı ezdırıyor dersın bak benden soylemesı...
boyle sacma bısey yuzunden senı sılecekse senınde ısın olmasın zaten onunla

silmedi zaten.. de bi cvp verse.. siler mi diyorum yani sizce ?

Bitmez bitmez canim..Bitiyorsada üzülme bence.ben anlamadim yeni moda cikti.face yüzünden kavgalar falan.ben bu insanlari anlamiyorum ya..Böyle sacmalik mi olur.Yok onu ekledin,yok bunu ekledin.bitti.cart curt.
Nerede eskilerin o aylarca sevgililerini cam kenarinda bekledigi,gececek diye saatlerce cam kenarlarinda bekledigi günler....simdide camin önunde bekliyorlar ama kavga etmek icin..Vay telime cevap vermedin?mesajimi görmedin,bir sürü sacmaliklar...

kusura bakma canim aslinda lafim sana degil,ama durumlar bu hale geldi ben ne yapayim?

bence de çok haklısın.. face de çok gereksiz ve zaman kaybı olan birşey bence..off yaa kafayı yiyeceğim bin tane mesaj yazdım hala tek bi cvp yok.. ben mesajada başlayacağım yani... zorunlu şu mesaj da.. gerçi biz pek mesajlaşmayız konuşuruz ama.. ses yokki.. kontörümde yok of of.

fazla simartmissin sen sevgilini.

1. yüzüne kapatmak ne demek?? hayatta yapmadim, bana yapilsa o iliski ayni anda biter, bana saygi duymayan bir insanla neden olayim?
( ha sizde normalse bilemem, cok iliski var küfür lü konusmalar, tel kapatmalar falan) bana ters...

2. INSANSIN sen, eger rahatsiz olduysa sana düzgünce söyler, sende anlayisla karsilarsin ve sorun cözülür. birdaha tekrarlanmaz olur biter...

3. kosma pesinden, yalnis bulmadigin bir sey icin kendini hic birzaman savunma, sirf onun gönlünü hos tutmak icin kendi dogrularindan vazgecme. uslu uslu fikrini söyle o pisman olup özür dilesin, sen degil...

4. SEN BILIRSIN :))) bunun icin seni siliyorsa zaten bosver gitsin... ondan öncede bir hayatin vardi, ondan sonrasida olur..

yaşın kaç bilmiyorum beni yanlış anlamanı da istemem ama olaylara karşı tavrın biraz çocukça. o sana onca şey söylüyor sen haklı olduğunu düşündüğün halde ona haklısın deyip susuyorsun. kendimi bıçaklarım falan demen çok yanlış. böyle deyince onun gözünde zayıf bir insan olursun. bir an önce kendini geri çekmen lazım. sen peşinden koştukça o daha da koşturacak emin ol. vermişsin ipleri eline. her şeyi söyleme hakkını kendinde görüyor. hem de böyle saçma bir konuda bile. arkadaşını eklemişsin ne olmuş yani. aldatmış mı oldun. dediğim gibi canım kesinlikle peşinden koşma. ezdirme kendini. siniri geçince arar mutlaka. müsait de olmayabilir. ama neden aramıyor diye kendini yiyip bitirme. aramıyorsa kendi bilir.

Konunun içeriğini neden boşalttın ki

Neyseki bi arkadaşımız alntı yapmış ordan okudum.

Askerlik pskolojisi biraz sıkıntı yaratır

Ama bu demek değildir ki sana küfür edecek vs.

İşin kötü tarafı sana küfür eden birinin peşinden hala gitmen

Hatalı olan o eğer istemediği bir durum varsa küfür etmedende sana söyleyebilirdi

canım zannetmiyorum bitireceğini evet çok öfkelenmiş ama bence geçici bir öfke olur sende yumuşatırsın ve birdaha böyle birşeyin tekrarlanmayacağı hususunda ona söz verirsin umarım düzelir aranız canım

dusunduklerımı tercuman etmıssın arkadasım

konu sahıbı arkadasım sureklı mesaj atmayı bırak cevap verdımı vermedı mı bılmıyoruz ama kavga anında cocuk baktı kız sesını cıkarmıyor bırde ustune sureklı mesaj atıp yalvarıyor tabıkı cevap vermez cevap verecegı varsa da vermez surunsun dıye
gelısmelerı beklıyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…