• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delireceğim sinirden

BİRİLERİNİN GÖZÜNE BAKMAK DERKEN KASTETTİĞİM ŞEY YARDIM ETMELERİNİ BEKLEMEK Kİ SİZ DE KAYINVALİDENİZDEN YARDIM ETMEDİĞİ İÇİN YAKINIYORSUNUZ BAŞKA ŞEYLERE GELİNCE İYİ KIZIMA SRA GELİNCE YÜRÜYEMİYORUM VS VS DEMESİNE ALINIYORSUNUZ. SONUÇTA BEBEĞE ANNESİ DIŞINDA KİMSE BAKMAK ZORUNDA DEĞİL Kİ SİZİN ANNENİZDE DAHİL. ANNENİZİNKİ SEVGİ FEDAKARLIK AMA ONDA YOK. YANİ BEBEKLER ARTIK ELLE TUTULUR SEVİLİR HALE 4 5 AYLIK GELİYORLAR KİLO ALIYOLAR FLAN TOPARLIYORLAR KENDİLERİNİ HERGÜN YENİ BİŞEYLER ÖĞRENİP HERGÜN YENİ KELİMELER SÖYLEMEYE BAŞLIORLAR ÇEVRELERİNDEKİLERİ ÖRNEK ALIYORLAR KİŞİLİKLE OTURUYORKEN ONNU EĞİTMENİ ANNESİ OLMASI KANAATİNDEYİM BEN. ANNEANNE BAKAR BABAANNE BAKAR AMA ANNENİN YERİNİ HİÇBİRİ TUTAMAZ Kİ ? ZOR YANİ DİLEĞİM ZEVKİ İÇİN İSTEDİĞİ İÇİN ÇALIŞAN ANNELERİN DIŞINDA MADDİ SORUNLARINDAN DOLAYI YAVRUSUNU İSTEDİĞİ HALDE BÜYÜTEMEYEN ÇALIŞMAK ZORUNDA OLAN ANNELER HİÇ OLMAZZZ :ecrin_bebek::emir_bebek:

aılenıze zorla baktırdıgınızı soylemedım ne guzel annenız bakmayı kabul etmıs dedım, bu konuda şanslısınız ama dıger taraf kabul etmeye bılır,ozamanda çare başka cozum aramaktır. gelmeme konusunda dıyorumya rahat edemıyordur evınızde yukçül oldugunu hıssedıyordur bılemıyorum sız anlattıgınız olcude yorum yaptım ben
cocugu gondermeme kararı öc almaya çalışmadır ve bana göre yanlış ve gereksız bır davranıstır, kayınvaldenızden cok eşinizi üzer
hersey gonlunuzce olsun

Teşekkür ederim.

BİRİLERİNİN GÖZÜNE BAKMAK DERKEN KASTETTİĞİM ŞEY YARDIM ETMELERİNİ BEKLEMEK Kİ SİZ DE KAYINVALİDENİZDEN YARDIM ETMEDİĞİ İÇİN YAKINIYORSUNUZ BAŞKA ŞEYLERE GELİNCE İYİ KIZIMA SRA GELİNCE YÜRÜYEMİYORUM VS VS DEMESİNE ALINIYORSUNUZ. SONUÇTA BEBEĞE ANNESİ DIŞINDA KİMSE BAKMAK ZORUNDA DEĞİL Kİ SİZİN ANNENİZDE DAHİL. ANNENİZİNKİ SEVGİ FEDAKARLIK AMA ONDA YOK. YANİ BEBEKLER ARTIK ELLE TUTULUR SEVİLİR HALE 4 5 AYLIK GELİYORLAR KİLO ALIYOLAR FLAN TOPARLIYORLAR KENDİLERİNİ HERGÜN YENİ BİŞEYLER ÖĞRENİP HERGÜN YENİ KELİMELER SÖYLEMEYE BAŞLIORLAR ÇEVRELERİNDEKİLERİ ÖRNEK ALIYORLAR KİŞİLİKLE OTURUYORKEN ONNU EĞİTMENİ ANNESİ OLMASI KANAATİNDEYİM BEN. ANNEANNE BAKAR BABAANNE BAKAR AMA ANNENİN YERİNİ HİÇBİRİ TUTAMAZ Kİ ? ZOR YANİ DİLEĞİM ZEVKİ İÇİN İSTEDİĞİ İÇİN ÇALIŞAN ANNELERİN DIŞINDA MADDİ SORUNLARINDAN DOLAYI YAVRUSUNU İSTEDİĞİ HALDE BÜYÜTEMEYEN ÇALIŞMAK ZORUNDA OLAN ANNELER HİÇ OLMAZZZ :ecrin_bebek::emir_bebek:

Sizin annelerin yada kadınların diyeyim çalışıp çalışmaması konusunda açtığınız bir konuyu bildiğim için şu an bu mesajınıza yorum yapma gereği duymuyorum. Ama yine de kadınların çalışmasının kendisine çocuklarına ve eşlerine kattıklarını (manevi anlamda) bir düşünün derim.
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptığınız için. yerimseniben

RİCA EDERİM NE DEMEK.. SADECE FİKİRLERİMİ SÖYLEDİM BEN. TABİ BEN BRAKIN HİÇ ÇALIŞAMYIN FELAN DEDİĞİM YOK ARTIK ÇOCUKLAR 4 5 YAŞINDA OKULA BAŞLIYOR KREŞ FELAN YANİ EN AZINDAN O DÖNEME KADAR YANINDA OLSABİLİRDİNİZ. ÇALŞMANIZIN AİLENİZE MADDİ MANEVİ KATKISI BÜYÜKTÜR BUNU TAHMMİN EDEBİLİYORUM AMA ÇOCUĞUNUZ İLERİDE BÜYÜDÜĞÜNDE AKLINDA OLACAK ŞEY SABAHLARI ERKENDEN ORDAN ORAYA GİTTİĞİ BUNUN İÇİN AĞLADIĞI ÜŞÜYORUM DEDİĞİDİR YADA ANNEM ÇALIŞIYODU OYUZDEN BENİ ANNEANNEM BÜYÜTTÜ VS. ONA DAHA YAKIN OLACAK BELKİDE BİLİNMEZ. :emir_bebek:

Siz galiba yanlış anladınız. Ben anneme yada kayınvalideme zorla çocuğuma baktırmıyorum. Annemede bakacaksın demedim. Ama annem saolsun sırf kızıma bakmak için emekli oldu. Bakıcıya vericem dediğimde kıyamet koptu.
Kimseye bi yaptırım uygulamak gibi bir durum söz konusu değil yani. Ayrıca kimsenin hayatını elinden alma durumuda söz konusu değil.
Benim zoruma giden şeyler bambaşka. Gelmesin gitmesin aramasın sevmesin beni problem değil ama oğluna ve torununa bunları yapmasın. Ha yapıcam diyorsa da kendi bilir o zaman ben devreye girer yaptırmam.
Benim ki bencillikse de artık diyecek bişiyim yok bencilim napayım.
Tekrar söylüyorum ben kimseye zorla bişiy yaptırmıyorum. Annem seve seve kendi isteğiyle bakıyor. Kayınvalidem seve seve kendi isteğiyle bakmıyor. Olay bu.

Canım zorlama yok ortada yukarıda da dediğim gibi. Sadece çocuk olayına takılmışsınız. Kayınvalidem ayrım yapıyor evlat ayırıyor. Hamileyken de bi faydasını görmedim. Görmek zorunda değilim yapmak zorunda değil ama ben ona karşı tüm sorumluluklarımı ve görevlerimi yapıyorsam yapmadığım zaman bunları yapmamı bekliyorsa o da yapacak. Yok öyle yaşlıyım yapamam deyip başkalarına herşeyi yapmak.
Teşekkürler şekerim yorumuna.

Annem bakıcak diye diretmedim. Hatta hiç ortada yokken kendisi e çocuğa da annen bakar emekli olupta genç kadın dedi. Şaşırmıştım o zaman da.

Kızım 6.5 aylık olduğundan beri çalışıyorum ve en zor zamanlarını atlatmışken ayrılmak gereksiz artık. Yine tekrarlıyorum kimsenin gözüne baktığım yok annem bakıyor çünkü en büyük zevk şu an annem için bu. Kızımın ona bebişim diye sarılışıyla tüm yorgunluğu bitiyor. Birde belirtmek isterim ki çalışmaktaki tek amacım maddiyat değil. Hani 3 günlük dünya için mal mülk derdinde değilim yani.

Yaşanan tüm olaylar üst üste gelince insan tıkanıyor canım. Herşeyi de burda yazmam imkansız takdir edersin ki. Teşekkür ederim yorumuna.

Olay sadece bakmadı kızıma bakamaz olayı değil. Yapılanlar ve yapılmayanlar ağır. Kızıma bakmak zorunda değil. Hastayım demesi ni de anlarım ama hastayım deyip sağda solda gezmesini, diğer oğlunun her ihtiyacına koşmasını anlayamam.

a.s. Tüm yorumlara teşekkür ederim. Anlayan anlamayan herkese sevgiler. Herşeyi burada yazmak imkansız ama belirtmek isterim. Kimseye zorla bişiy yaptırmak gibi bi derdim yok. Kimseyi zorlama gibi bir durum söz konusu değil.
Benim derdim ayrım yapılıyor olması. Benim derdim hastayım deyip başka şeyler yapılıyor olması.
Benim yerime koyun kendinizi birine ihtiyacınız var arıyorsunuz hastayım diyor. Ertesi gün yine arıyorsunuz bi bakmışsınız o kişi geziyor tozuyor. Ne hissedersiniz.

Kararlıyım. Torununu görmek istiyorsa gelecek görecek yada görmeyecek. Hatasını anlayacak. Yanlış anlaşılmasın eşimin ailesi diye değil bu tavrım kendi ailem yapsa onlara da aynı tavır olurdu bende.

Eşim gider gelir annesi babası ama ben gitmeyeceğim. Evime gelirlerse sonuna kadar kapım açık. Ama o kadar.

direk olayların içinde olmadığımızdan, taze taze sizin buraya herşeyi yazabilmeniz imkansız oldugundan yanlış ya da eksik anlamış olabilirim bir şeyleri..
başka sorunlarınız da olabılır kayınvalidenizle..
anladıgım kadarıyla da eltinizle sizi ayırıyor ki bu aslında gelin ayırmak değil, evlat ayırmaktır. bence siz hiç üstünüze alınmayın. evin populer çocugunun eşi daha fazla sevilir. sizle bir alakası yoktur kanımca..
ben sizin yerınızde olsam ayda yılda bir görevimi yaparım, bebeğimle kapısını çalarım (öyle her hastayım,ihtiyacım var dediğinde dibinde bitmem ama tamamen de elimi yaağımı çekip,haksız konuma düşürmem kendimi)) ama bu ayrım konusunda da eşimin gözünü açarım. bu meseleyi o halletsin isterim.
ayırca naçizane tavsiye; çocukların kişisel gelişimleri açısından güvenilir ve eğitimli bir bakıcının anneanne ve ya babaanneden daha faydalı olacagı kanaatindeyim.çünkü anneanne çocouga bakarken aralarında duygusal bir bağ geliştiriyor ve çocuk onu 3. ebeveyn olarak benimsiyor. bu noktada gelişim sorunları baş gösterebiliyor. hem bu açıdan hem de çocugun sabahları konforunun bozulmaması açısından, bir bakıcı bulsanız ve öğlene dek o ilgilense sonra anneniz gelip alsa çocugu???
hem anneniz de kırılmamış olur
maddi gücünüz varsa tabi..

RİCA EDERİM NE DEMEK.. SADECE FİKİRLERİMİ SÖYLEDİM BEN. TABİ BEN BRAKIN HİÇ ÇALIŞAMYIN FELAN DEDİĞİM YOK ARTIK ÇOCUKLAR 4 5 YAŞINDA OKULA BAŞLIYOR KREŞ FELAN YANİ EN AZINDAN O DÖNEME KADAR YANINDA OLSABİLİRDİNİZ. ÇALŞMANIZIN AİLENİZE MADDİ MANEVİ KATKISI BÜYÜKTÜR BUNU TAHMMİN EDEBİLİYORUM AMA ÇOCUĞUNUZ İLERİDE BÜYÜDÜĞÜNDE AKLINDA OLACAK ŞEY SABAHLARI ERKENDEN ORDAN ORAYA GİTTİĞİ BUNUN İÇİN AĞLADIĞI ÜŞÜYORUM DEDİĞİDİR YADA ANNEM ÇALIŞIYODU OYUZDEN BENİ ANNEANNEM BÜYÜTTÜ VS. ONA DAHA YAKIN OLACAK BELKİDE BİLİNMEZ. :emir_bebek:

çalışan bir annenin çocğuydum. bahsettiğiniz tarzda sorunlarım olmadı..
herkesiin olmayabiliyor yani..
bence düşünülecek en son şey bayanın işini bırakması...

sağlıcakla...

Bende çalışan anne çocuğuyum. Hiç bu tarz problemler yaşamadım. Beni babaannem büyüttü de demiyorum. Benim annem fedakar bir kadındı bizim geleceğimiz için çalıştı çabaladı. iyi bir eğitim alabildim ve sayesinde bilinçli bir anneyim diyorum.

Yazdıklarınız çok mantıklı ayda bir iki gitmek en iyisi. Bundan sonra yaşananlar belirleyecek tavırlarımı. Beklemek en güzeli kesin yargılara varmadan.

ışin ilginç yanı eşim evin fedakar çocuğu. Babaları yurtdışında yaşamış uzun yıllardır ve eşim kardeşine ve annesine sahip çıkmış. Annesi hep söyler eşimin yeri ayrıdır onun için. Beni de takdir eder sürekli. Tutumlu olmam, saygılı olmam, okumuş bir bayan olmamı falan hep anlatır herkese. Ama işte gel gör ki benim bunlara ihtiyacım yok. Ben sadece biraz destek bekliyorum ondan.

Niyetim onun hayatını almak yada eve kilitlemek falan da değil. Ama en azından sabahları yarım saat torunu için fedakarlık yapmalı diye düşünüyorum.

Çıkmak zorundayım bundan sonra yazanlara yrn cvp verebilirim. Teşekkürler şimdiden.

Bende çalışan anne çocuğuyum. Hiç bu tarz problemler yaşamadım. Beni babaannem büyüttü de demiyorum. Benim annem fedakar bir kadındı bizim geleceğimiz için çalıştı çabaladı. iyi bir eğitim alabildim ve sayesinde bilinçli bir anneyim diyorum.

Yazdıklarınız çok mantıklı ayda bir iki gitmek en iyisi. Bundan sonra yaşananlar belirleyecek tavırlarımı. Beklemek en güzeli kesin yargılara varmadan.

İşin ilginç yanı eşim evin fedakar çocuğu. Babaları yurtdışında yaşamış uzun yıllardır ve eşim kardeşine ve annesine sahip çıkmış. Annesi hep söyler eşimin yeri ayrıdır onun için. Beni de takdir eder sürekli. Tutumlu olmam, saygılı olmam, okumuş bir bayan olmamı falan hep anlatır herkese. Ama işte gel gör ki benim bunlara ihtiyacım yok. Ben sadece biraz destek bekliyorum ondan.

Niyetim onun hayatını almak yada eve kilitlemek falan da değil. Ama en azından sabahları yarım saat torunu için fedakarlık yapmalı diye düşünüyorum.

Çıkmak zorundayım bundan sonra yazanlara yrn cvp verebilirim. Teşekkürler şimdiden.

annemiz bile olsa fedakarlıklarımızın karşılığını alamıyoruz her zaman işte..
düzen adaletsiz..
bence siz en doğru kararları verbılcek yeterliliktesiniz zaten..
sadece hiç boş yere kendinizi germeyin, sinirlenmeyin... bir zaman sonra buna mı üzülmüşüm diyeceksiniz..

hoşçkalın..

torunu umrunda olsaydı biraz belli ederdi zaten.amaan canım boşver gitme,nazını çekmezsiniz hiç olmazsa,çok istiyorsa gelip görsün kendi

ahh canım üzülme. sorumsuz becil kendini rahatını düşünenbir anne malesef. kimse bana dokunmasın istiyor sende öyle yap. gidip gelme özledim derse gelip görsün engeleyip eşini üzme.
annende kalsanız ailecek? çok zor olur mu? malum kış geliyor daha da zor olacak.

bizimde köpüşlerimiz var evde bırakmıyoruz uzun süre. o yüzden biz eşimle başka bir şehre günübirlik gittiğimzde geceden annemde kalırız köpüşleride orada bırakıp gideriz yada annem bir yere giderse onda ki köpüş bize gelir yada ananem orada oturur akşama kadar. zor şeyler malesef.

keşke annenler sizin oraya taşınsa mümkün olsa belki o zaman daha rahat olur. seneye kreşe de başlasa sizin iş saatlerinizle çakışmayacak mı? çalışan bir annenin çocuğuyum bende. biz babaannemle altlıüstlü otururduk ama her sabah annem babam bizi arabaya bindirip sabahın 6 sında ananeme götürrüdü. kardeşimde bende o saatte kalkıp giyinmek istemezdik. ama benim babannemde aynı sizinki gibiydi..:) çocuk bakılacaksa hasta bir yere gidilecekse en önde o gider.

Valla bazı anneler ve kaynanalar öyle maalesef.Benim de annem rahmetli, kaynanama oğlum doğduğunda bakmayı teklf ettik, hem de parasıyla , ben yapamam, benden geçti, çocuğun peşinde koşamam dedi ( 42 yaşındaydı) .Ondan 4-5 ay sonra bir otele kat görevlisi olarak girdi, akşama kadar ölüyorum bitiyorum diyor ama çalışıyor.
Bize gelinde yaşlı olan kadın, hem deli gibi çalışıyor, hem de her izin gününde gezmelere gidiyor. Yada ben çağırınca işim olunca çocuğu bırakıyım dediğim kaynanam, iş çıkışlarında ne hikmetse diğer oğluyla yeni gelinin kuaför dükkanına gidiyor.Saatlerce duruyor, ordan eve gidiyor, sabahın köründe de işe gidiyor.
Bende eşimle çok tartıştım bu konuda, en sonunda o da bana hak verdi.Eskiden olsa senin gibi düşünür, aman çocuk babanesinden dedesinden uzak büyümesin dye, koştura koştura giderdim. Ama artık akıllandım, ben ayda yılda bir giderim, çok özlerse o gelir görür, bak en son kaynımın düğününde gördü, 27 aralıkta, birde geçen pazar günü.Çok özledim falan dedi, ben de madem o kadar özledin babanesi iş çıkışında yeni gelinine gidene kadar gel gör torununu kmse saklamıyor dedim, birşey demedi.EŞimde bişey diyemedi, diyemezde.
Çünkü haklıyım, bence sende , ayda bir kere götür yeter, çok isterse gezmelerinden fırsat bulup gelir merak etme.

her kadın gerçekten anne olamaz benim annemi gör anlarsın derdi eşim ve biz bu yüzden çok kavga ederdik ben tüm anneleri kendi annem gibi zannettiğimden ta ki onun annesini tanıyana kadar.. hamileliğim boyunca bir kere kapımı çalmadı o dönemde taşındık oralı bile olmadı.. doğuma çağımicaktı eşim hakkı yok diye benim içim rahat etmedi çağırdım.. hastanede 2.gün yanımda kaldı bebeğimi bana göstermemeye kalktı benim görmem lazım diye yatağını çevirmeye başladı sürekli kızına verdi bende dayanamadım tabii.. orda başladı soğukluğumuz oğlum 3. gün sarılık oldu küvezde yattı ben bitik durumdayım gözümden yaş inmiyor o bişey olmaz ışık veiryorlar diye hafife alıyor ve bir sürü şey .. 4 gün gözümü bile kırpmadım depresyonun dibindeydim artık.. birde utanmadan bizde kalmak istedi ben kabul etmedim diye kalmasını 6 aydır torununu görmüyor oğlum 6.5 aylık bu arada..anne babası ayrı eşimin kayınpeder daha torununu görmedi bile bizde hayatımızdan çıkarttık artık ikisinide.. ama eşime çok üzülüyoum böyle bir ailesi olduğu için..

torunu umrunda olsaydı biraz belli ederdi zaten.amaan canım boşver gitme,nazını çekmezsiniz hiç olmazsa,çok istiyorsa gelip görsün kendi

:1hug:

benim tek söyleyebileceğim şey,eşin çok anlayışlıymış

Öyledir saolsun. Öyle bir anneden nasıl böyle bir evlat yetişmiş şaşıyorum. Kendisi de farkında herşeyin. Daha evlendiğimiz ilk zamanlarda demişti "benim ailemi kendi ailen gibi görürsen üzülürsün." diye.

ahh canım üzülme. sorumsuz becil kendini rahatını düşünenbir anne malesef. kimse bana dokunmasın istiyor sende öyle yap. gidip gelme özledim derse gelip görsün engeleyip eşini üzme.
annende kalsanız ailecek? çok zor olur mu? malum kış geliyor daha da zor olacak.

bizimde köpüşlerimiz var evde bırakmıyoruz uzun süre. o yüzden biz eşimle başka bir şehre günübirlik gittiğimzde geceden annemde kalırız köpüşleride orada bırakıp gideriz yada annem bir yere giderse onda ki köpüş bize gelir yada ananem orada oturur akşama kadar. zor şeyler malesef.

keşke annenler sizin oraya taşınsa mümkün olsa belki o zaman daha rahat olur. seneye kreşe de başlasa sizin iş saatlerinizle çakışmayacak mı? çalışan bir annenin çocuğuyum bende. biz babaannemle altlıüstlü otururduk ama her sabah annem babam bizi arabaya bindirip sabahın 6 sında ananeme götürrüdü. kardeşimde bende o saatte kalkıp giyinmek istemezdik. ama benim babannemde aynı sizinki gibiydi..:) çocuk bakılacaksa hasta bir yere gidilecekse en önde o gider.

Canım annemin evi sadece bir oda da doğazgaz sobası yanıyor ve diğer odalar banyo wc vs buz gibi. Sıcak su şofbenden geliyor ama sürekli yok. Eşimde işten geliyor akşamları e adam ayağını uzatmak istiyor eşofmanla oturmak istiyor. Haliyle annem babamın yanında olmuyor. Onlar anlayışlı ve bu tarz konularda rahatlardır ama eşim rahat olamıyoır.
Senin kide aynı benimki gibiymiş. Aman canım boşvermek en iyisi. Biz kendimize yeteriz.

Valla bazı anneler ve kaynanalar öyle maalesef.Benim de annem rahmetli, kaynanama oğlum doğduğunda bakmayı teklf ettik, hem de parasıyla , ben yapamam, benden geçti, çocuğun peşinde koşamam dedi ( 42 yaşındaydı) .Ondan 4-5 ay sonra bir otele kat görevlisi olarak girdi, akşama kadar ölüyorum bitiyorum diyor ama çalışıyor.
Bize gelinde yaşlı olan kadın, hem deli gibi çalışıyor, hem de her izin gününde gezmelere gidiyor. Yada ben çağırınca işim olunca çocuğu bırakıyım dediğim kaynanam, iş çıkışlarında ne hikmetse diğer oğluyla yeni gelinin kuaför dükkanına gidiyor.Saatlerce duruyor, ordan eve gidiyor, sabahın köründe de işe gidiyor.
Bende eşimle çok tartıştım bu konuda, en sonunda o da bana hak verdi.Eskiden olsa senin gibi düşünür, aman çocuk babanesinden dedesinden uzak büyümesin dye, koştura koştura giderdim. Ama artık akıllandım, ben ayda yılda bir giderim, çok özlerse o gelir görür, bak en son kaynımın düğününde gördü, 27 aralıkta, birde geçen pazar günü.Çok özledim falan dedi, ben de madem o kadar özledin babanesi iş çıkışında yeni gelinine gidene kadar gel gör torununu kmse saklamıyor dedim, birşey demedi.EŞimde bişey diyemedi, diyemezde.
Çünkü haklıyım, bence sende , ayda bir kere götür yeter, çok isterse gezmelerinden fırsat bulup gelir merak etme.

Artık bulacak fırsat yoksa göremeyecek. Kusura bakmasın. Saol canımcım desteğine.

her kadın gerçekten anne olamaz benim annemi gör anlarsın derdi eşim ve biz bu yüzden çok kavga ederdik ben tüm anneleri kendi annem gibi zannettiğimden ta ki onun annesini tanıyana kadar.. hamileliğim boyunca bir kere kapımı çalmadı o dönemde taşındık oralı bile olmadı.. doğuma çağımicaktı eşim hakkı yok diye benim içim rahat etmedi çağırdım.. hastanede 2.gün yanımda kaldı bebeğimi bana göstermemeye kalktı benim görmem lazım diye yatağını çevirmeye başladı sürekli kızına verdi bende dayanamadım tabii.. orda başladı soğukluğumuz oğlum 3. gün sarılık oldu küvezde yattı ben bitik durumdayım gözümden yaş inmiyor o bişey olmaz ışık veiryorlar diye hafife alıyor ve bir sürü şey .. 4 gün gözümü bile kırpmadım depresyonun dibindeydim artık.. birde utanmadan bizde kalmak istedi ben kabul etmedim diye kalmasını 6 aydır torununu görmüyor oğlum 6.5 aylık bu arada..anne babası ayrı eşimin kayınpeder daha torununu görmedi bile bizde hayatımızdan çıkarttık artık ikisinide.. ama eşime çok üzülüyoum böyle bir ailesi olduğu için..

Bence eşin sevinmeli senin gibi bir eşi olduğu için. Hiç üzülme sende. Çok şükür mutlu bir yuvanız var. Allah huzurunuzu bozmasın.

a.s.

Arkadaşlar annem dün akşam bize geldi. Kayınvalidemle olan olayı anlattım üstü kapalı bi şekilde. Hepsini anlatmadım çünkü annem sürekli yapma kızım etme kızım yaşlıdır kızım diyip caydırıyor beni benneyaptımki
O da ne canını sıkıyorsun kızım çok şükür ben varolduğum sürece kimseye ihtiyacınız yok sizin dedi ve akşam bize geldi. Bu akşam da kalıcak. Böyle böyle idare edicez.

Çok şükür böyle bir annem var. Allah razı olsun ondan.

Ve sizler dende Allah razı olsun. Yorumlarınızla desteklerinizle enerji verdiniz bana. :1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.

canım seni anlarım bizde buna benzer sıkıntılar yaşadık ablam lohusayken kaynanası kapı kapı gezip dedikodu yaptı (ben allahın sevdiği kulu olsaydım benim kızım olurdu 2 oğlu varda vere vere buna kız evlat verdi ve daha neler neler ) ablam sütten kesildi.biz ablama 2 vesayitle gidip geceleri ben sabahları annem kırkı çıkana kadar ablamın evinde baktık 6 aylık oluncada durumlar toparlandı ablam , annem ve kayınvalidesi baktı yiğenim şu an 9 yaşında ve kaynanası hiç değişmedi ablam gitmiyor eşinede sen ve kızım gidin ama ben o eve gitmem diyor

Canım biz yeterki kaynanamızı görmeyelim diyoruz senin öyle bi imkanın var şikayet ediyorsun...
Tekrar teklif etmeniz hata...
Abartmıyorsun en iyisini yapıyorsun...

Back
X