Deliricem artik kaynimm!!!

Yarim saat onceden ariyo geliyorum cay koyun diyo saat en erken 12.30 da geliyo en erken 3 de gidiyo
O saatteki misafire çay servisi yapamam :)eşin konuşsun yarın çocuk doğunca uyku düzenin zaten bozulacak bu günlerde yat uyu dinlen

Haha gündüzler çuvala mı girmiş ?

Altinda arabasi var hastane 100 m ilerde kalk beni hastaneye gotur diye arar. Napiyosun canim skildi arayim dedim der. Eve gec gidicem telimi kapatcam yengen ararsa su saatte gelcekmis de diye arar...

Tabi bende ablam geldigi zaman yanliz kalinca daha rahat ediyorum zaten ben yanlarinda oturmuyorum yatsam bile esim olmadan uyuyamiyorum rahatsiz oluyorum[/QUOTda E]
Sıkıntınızı kendime dert ettim ve çözüm aradım. Bulduğum çözüm şu; tez vakitte kayın evlendirilecek. Ama gelin kıskanç yada çok eli sopalı olmalı ki gece gezmesine izin vermesin. Mümkünse size gelirken eşine dilekçe yazsın:)

Geliyo iste sıkıntı orda
Arkadasim 11 den sonra kapatin telefonlarinizi. Gecin odaniza keyif yapin tv izleyin ama evinde isiklari kapali olsun. Size ulasamaz yinede yüzsüzlük yapip kapiya dayanirsa acmassiniz olur biter. Hatta zilide kapatin. Bende yasadim 1.2.3. öyle yaptik en sonunda pes ettiler tavrimizida anladilar;) Birsey dersede ben hamileyim uykum erkenden geliyor esimle dayanamayip uyuyoruz dersiniz bu kadarini anlamadi anlamassada yuhhh artik derim yaniiiiiiiiiii

Yarim saat onceden ariyo geliyorum cay koyun diyo saat en erken 12.30 da geliyo en erken 3 de gidiyo
Ve sen bu duruma hiçbirşey demiyorsun.Kusura bakma suç eşinde ve sende.Açmayın telefonu açmayın kapıyı.Kalkma git yat uyu.Bu kadar basit.Kendisi siz rahatszıl olur musunbuz diye düşünmüyor siz mi o kırılır diye düşünüyorsunuz.Yüz buluyor ki geliyor.

benim kaynımda geldi mi bizde kalır malesef. Bende pek hoşlanmıyorum kalmasından ama yapacak birşey yok. Hatta geçen gün kaldı sabah biz çıktık evden o hala uyuyordu. Rahatsız oldum ama sustum..

Okurken sinir oldum..hayatta sevmediğim şeylerden biridir dusuncesizlik. .arada benim de başıma geliyor.ama ben yatıyorum deyip çekip gidiyorum. Ha anlıyor mu hayır. Nato kafa nato mermer.

PEKİ hep aynı şeyi yapıyosa neden her seferinde telefonu açıyosunuz açmayın kapıya gelirse de uyumuş numarası yapın bu kadar zor mu

Pijama ile kapıyı açsın eşiniz uykudan uyandım desin sizde odadan çıkmayın sizin içinde uyuyor desin bir kaç kez bu şek yapınca oda gelmez

Geliyorum dediginde "musait degiliz" diye geri donus yapmaniz cok mu zor? Esiniz yapmiyorsa siz yapin. Konusmadan anlamayacak belli.

bosa yorum yapıyosnuz kızar zaten esi geldigind eilgileniy9 yani o tepki vermedigi sürece kız ne napsın

Back
X