deliricem bu gidisle bacilar

AsquL

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
20
4
Oncelikle rabbim hepimizin yardimcisi olsun ... aglayarak yaziyorum suanda 15aylik ewliligimi 3 ay once bitirme karari aldim ailemin yanina gittim orsa yasiyorum bosanna davasi actim. Bosanma sebebim aramizda hic birsey olmadi kIz duruyorum hala ustune dayak yedim ve ac birakildim 15ay dayandim en sonunda pes ettim simdi iste bosanma suresi basladi awukata wrrdim darp raporu aldim kendisi beni awukata wermis cinsel birleesmeye ben yanasmamisim tedawi olmamisim sorun bendeymis .. mahkeme nafaka bagladi bana 500lira onuda iptal edin diye dilekce wermis warmk boyle bi durumla karsilasan yada awukat tanidigi olan bana bi akil werin allah askina dua edin

Görücü usulümü evlendiniz. Kaç yaşındasınız

canım benim bir tnıdıgım vardır oda aynı sekılde kız döndü evine nolur uzulme kimse bilemezdı ki böyle oldugunu oda cok agladı tertemizde bir abla onlarda bosanma surecınde.. dr raporlarıyla ıspat edebilirsiniz Allah yardımcın olsun..

Gorucu usulu degildi 5 ay isinde ewlendik gerci kuzenim tankstirdi darp raporum war bana tazminat dawasi acmis onurum kirildi diye

ALLAH sabır versin canım çok üzüldüm :KK43: niye bu kadar abartırlar ki zamana yaymak varken :KK43: ah bu erkekler !

nafaka iptal edilemez ama indirime gidilebilir.birliktelik olmama sebebi nedir tam olarak.Manevi tazminat istedin mi

Neden birlikteliğiniz olmadı
sorunlarınızdan dolayı mı
yoksa bir rahatsızlıktan mı

Nafakayı boşanmadan dolayı mı yoksa darptan vs dolayı mı talep ettiniz?

inşallah en yakın zamanda boşanma sonuçlanır..hayatına tertemiz bir sayfa aç..hayat senin için yeni başlayacak..sende tazminat davası aç

Tazminat davasını bence kesin kazanırsın ve lütfen bu işin peşini bırakma olur mu? Sakın dava sürecini kendi haline bırakma sık sık takip etmeye çalış

5 ay tanıdığın biriyle evleniyorsun
ve sadece 15 ay evli kalıyorsun ki bunun 3 ayında baba evindesin.
cinsellik bile yaşanmamış.
ve bu adam sana ömür boyu nafaka ödemek zorunda.hem de 500 tl. zaten aldığı maaş ne kadardır ki acaba?
tamam sen de mağdursun da bazen bu konudaki pozitif ayrımcılık bana çok saçma geliyor.

Pasa pasa odicek o konuda skma canini kendni sigortasiz gosterse bile odemedigi ay hesaplaniyor cezaewine giriyor artik oyle kolay degil hic delircek bisey yok daha uzatmak sana zarar werirmis zaten yolun acik olsun cabucak atlatrsn insallah cnm

ve bu adam sana ömür boyu nafaka ödemek zorunda.hem de 500 tl. zaten aldığı maaş ne kadardır ki acaba?
tamam sen de mağdursun da bazen bu konudaki pozitif ayrımcılık bana çok saçma geliyor.

Neyin nafakası ben de anlamıyorum bu işi. Sırf evlendiniz, bir kağıda imza attınız diye o adam neden ömür boyu size bakmak zorunda olsun? Tazminat konusunda az da olsa katılıyorum, ama yine de yaptıklarının karşılığı para ödemek olmamalı. Kusura bakmayın ama böyle kadınlar asalak gibi görünüyor gözüme.

Cnm birsuru dukkani 2ar vincleri falan hali durumu ii merak etme sen orasini

X