- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Yatarken asla kalkmiyor doğrulmuyor yatar vaziyetteyse sadece yatiyor elleri ustune kalkiyor,bazende sadece dizleri ustune kalkiyor ama bir turlu ikisini bir arada yapamiyor.Bir yerlere tutunup asla kalkmiyor ben ellerini koyuyorum arkadan itekliyorum kalk diyorum agliyor istemiyorBana ya düşünce birisi abartılı tepki vermiş ya da kullanmaya alışmış gibi geldi
Çok sevdiği bir şey olsa ve siz odada olmasanız da yatarken kalkmıyor mu ya da otururken yürümese de emekleyerek vs gidip almıyor mu
Bu arada yürümek için geç kalmış değil daha
Yatarken asla kalkmiyor doğrulmuyor yatar vaziyetteyse sadece yatiyor elleri ustune kalkiyor,bazende sadece dizleri ustune kalkiyor ama bir turlu ikisini bir arada yapamiyor.Bir yerlere tutunup asla kalkmiyor ben ellerini koyuyorum arkadan itekliyorum kalk diyorum agliyor istemiyor
Kızım 15 aylıkken yürüdü ki öncesinde emeklemedi bile hep oturdu yuvarlandı o kadar tembeldi sağolsun kilolu olunca da geç yürüyebiliyo bazen dert etme yürür yakında inşallah annesiKizim 13 bucuk aylik yatar vaziyetten oturur vaziyete gecemiyor dizleri ustune kalkamiyor.Yatiyorsa sadece yuvarlaniyor,oturuyorsa da asla bir yerlere tutunup kalkmaya calismiyor.Biz elinden tutarsak yuruyor hatta bazen kosuyor.Inanin hic guc vermiyoruz parmak ucumuz bile degsin yurumesine yetiyor cok korkak elini biraktigimiz an kendini yere atiyor.Neler denedik neler asla tek basina ayakta durmak istemiyor.Koltuklarda siraliyor,duz duvardan destek alip yuruyor bunlar iyi tabi ama beni en cok endiselendiren hala yatar vaziyetten oturur konuma gecemiyor olmasi biz kaldirmazsak asla kendi kalkmaya calismiyor sadece aglayip bizim kaldirmamizi istiyor.Dr. goturmeye korkuyorum ya kotu birsey soylerse diye hep erteliyorumNe olacak boyle bilmiyorum.Cesaretimi toplayip P.tesi dr gotursem mi ne yapsam tecrubeli anneler yada bilgisi olanlar cvp yazsin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?