- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Kızım elimizi bırakıp yürümeye 14aylıkken başladı .korkuyordu bırakınca düşünce .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilginçsiniz. Kötü birşey duymaktansa sorunu yok saymayı tercih ediyorsunuz.Kizim 13 bucuk aylik yatar vaziyetten oturur vaziyete gecemiyor dizleri ustune kalkamiyor.Yatiyorsa sadece yuvarlaniyor,oturuyorsa da asla bir yerlere tutunup kalkmaya calismiyor.Biz elinden tutarsak yuruyor hatta bazen kosuyor.Inanin hic guc vermiyoruz parmak ucumuz bile degsin yurumesine yetiyor cok korkak elini biraktigimiz an kendini yere atiyor.Neler denedik neler asla tek basina ayakta durmak istemiyor.Koltuklarda siraliyor,duz duvardan destek alip yuruyor bunlar iyi tabi ama beni en cok endiselendiren hala yatar vaziyetten oturur konuma gecemiyor olmasi biz kaldirmazsak asla kendi kalkmaya calismiyor sadece aglayip bizim kaldirmamizi istiyor.Dr. goturmeye korkuyorum ya kotu birsey soylerse diye hep erteliyorumNe olacak boyle bilmiyorum.Cesaretimi toplayip P.tesi dr gotursem mi ne yapsam tecrubeli anneler yada bilgisi olanlar cvp yazsin lutfen
Ben yazcktim benim cocuklarimda çok kilolu oldukları için yaşlarına geldiklerinde yeni yeni ayağa kalkiyorlardi yürümeyede 14 15 aylıkken tam olarak pekiştiridiler.normal bence kiloluysaKilolu mu?
bazı bebekler anne baba ilgisine çok alıştıkları zaman sürekli herşey için anne babayı kullanmayı seçiyor bu nedenle de normalde yapabileceği şeyleri de erteliyor etrafına sevdiği şeyleri biraz uzağına koyup siz işinize bakın ilgilenmeyin bi kaç kez ağlayıp size yaptırmaya çalışıp sonunda kendisi bişeyler yapacaktırKizim 13 bucuk aylik yatar vaziyetten oturur vaziyete gecemiyor dizleri ustune kalkamiyor.Yatiyorsa sadece yuvarlaniyor,oturuyorsa da asla bir yerlere tutunup kalkmaya calismiyor.Biz elinden tutarsak yuruyor hatta bazen kosuyor.Inanin hic guc vermiyoruz parmak ucumuz bile degsin yurumesine yetiyor cok korkak elini biraktigimiz an kendini yere atiyor.Neler denedik neler asla tek basina ayakta durmak istemiyor.Koltuklarda siraliyor,duz duvardan destek alip yuruyor bunlar iyi tabi ama beni en cok endiselendiren hala yatar vaziyetten oturur konuma gecemiyor olmasi biz kaldirmazsak asla kendi kalkmaya calismiyor sadece aglayip bizim kaldirmamizi istiyor.Dr. goturmeye korkuyorum ya kotu birsey soylerse diye hep erteliyorumNe olacak boyle bilmiyorum.Cesaretimi toplayip P.tesi dr gotursem mi ne yapsam tecrubeli anneler yada bilgisi olanlar cvp yazsin lutfen
Benim kızım 17 aylikken yürüdü hic panik yapmadim.. 16 aylik sonlara dogru pat pat yurudu 17 aylikken tam yurumeye basladi..Kizim 13 bucuk aylik yatar vaziyetten oturur vaziyete gecemiyor dizleri ustune kalkamiyor.Yatiyorsa sadece yuvarlaniyor,oturuyorsa da asla bir yerlere tutunup kalkmaya calismiyor.Biz elinden tutarsak yuruyor hatta bazen kosuyor.Inanin hic guc vermiyoruz parmak ucumuz bile degsin yurumesine yetiyor cok korkak elini biraktigimiz an kendini yere atiyor.Neler denedik neler asla tek basina ayakta durmak istemiyor.Koltuklarda siraliyor,duz duvardan destek alip yuruyor bunlar iyi tabi ama beni en cok endiselendiren hala yatar vaziyetten oturur konuma gecemiyor olmasi biz kaldirmazsak asla kendi kalkmaya calismiyor sadece aglayip bizim kaldirmamizi istiyor.Dr. goturmeye korkuyorum ya kotu birsey soylerse diye hep erteliyorumNe olacak boyle bilmiyorum.Cesaretimi toplayip P.tesi dr gotursem mi ne yapsam tecrubeli anneler yada bilgisi olanlar cvp yazsin lutfen
Ne oldu canım bebeğin yürüyor mu şu an..Kizim 13 bucuk aylik yatar vaziyetten oturur vaziyete gecemiyor dizleri ustune kalkamiyor.Yatiyorsa sadece yuvarlaniyor,oturuyorsa da asla bir yerlere tutunup kalkmaya calismiyor.Biz elinden tutarsak yuruyor hatta bazen kosuyor.Inanin hic guc vermiyoruz parmak ucumuz bile degsin yurumesine yetiyor cok korkak elini biraktigimiz an kendini yere atiyor.Neler denedik neler asla tek basina ayakta durmak istemiyor.Koltuklarda siraliyor,duz duvardan destek alip yuruyor bunlar iyi tabi ama beni en cok endiselendiren hala yatar vaziyetten oturur konuma gecemiyor olmasi biz kaldirmazsak asla kendi kalkmaya calismiyor sadece aglayip bizim kaldirmamizi istiyor.Dr. goturmeye korkuyorum ya kotu birsey soylerse diye hep erteliyorumNe olacak boyle bilmiyorum.Cesaretimi toplayip P.tesi dr gotursem mi ne yapsam tecrubeli anneler yada bilgisi olanlar cvp yazsin lutfen
Evet son 2 haftadir yürüyor.Bir adim bile atmayan çocuk birden yurumeye basladi.Hala biryerlere tutunup kalkmiyor ama dr. normal dedi bakalim 1-2 aya hala yapamiyor olursa yine gidecegizNe oldu canım bebeğin yürüyor mu şu an..