tamam dengesizlik yapmış ama seni çok fazla tepkili buldum buyüzden ağlanırmı ya ...
canım kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bunun için bu kadar çok sıkma kendini ilerde farklı bi olayda çok daha kötü olursun..
Benim de iki senelik ilşkim vardı bi kere bana karışmasına müsade etmedim o kendi çapında karışırdı ama yok öyle. ben nerde nasıl davranacağımı nereye gidip gitmeyeceğimi bilen bir insanım ha bana güvenmiyosan da benimle olma demiştim en baştan... yani yok öyle bi dünya dk başı nerde olduğunu bilseniz ne olcak bilmeseniz ne olacak günün sonunda öğrenirsiniz illa ki... ya bak tabi biliceksin nerde olduğunu oda bilecek senin ama bu kadar abartı her dk haber vermek. sen onun istemediği şeyleri yapmazsın o seninkileri yapmaz günün sonunda telefonla konuştuğunuz zaman gün içinde neler yaptığınızı anlatırsınız birbirinize.
İlişki de karşılıklı güven çok önemli.
ya hatasını kabullnp insan gibi konşsa özr dilese ben gene az burnunu sürter konuyu kapatırım. ama yok nasıl bağırıyor bide yüzüme kapttı bi aara densiz sinir
Verdiğin tepkiler çok abartı geldi bana. Benim de sevgilimle aramda buna benzer sorunlar oluyo. Ama oturup saç baş yolmuyorum sinir hastası olmuyorum. Mesela şöyle diyor msjda aşkm arkadaş çağırdı iftara gidicem bu akşam. Tamam nereye gideceğin belli değil kim çağırdı belli değil onu sıkmak istemediğimden uzatmıyorum tamam diyorum. Ama 3 gün geçsin onun yaptığını ona yapıyorum. Aşkm diyorum arkadaşlar çağırdı yanlarına gidiyorum. Kimin çağırdığı nereye çağırdığı belli değil. Hemen başlıyor ahret soruları sormaya Kim çağırdı nereye gidiceksin kaça kadar ordasın yerimi söylüyorum bi bakıyorum çıkmış yanıma gelmişEn güzeli budur bence. Hem o da anlıyor yaptığını öyle tatlı tatlı geçiniyoruz
ya ben pek anlatamadım. ki şuan sakinim allaha şükür iyi geliyo bu sayfa bana. konu şu
1.si bana nerde kiminle ne yapıosan bana orda olmadan haber vereceksin istemdigim yere gtmiceksin bak hatta ciddiyetini şöyle belirtti '' tuvalete gdrkn bile haberm olcak '' dedi. bn de bnm de haberimin olmasını istedgim için bu nu sorun ypmadım çnkü ben de böyle istyrm anlaştık ettik 1 bçk senedr beraberiz yahu insan arada tmm insanlık yaparda bide bağırıyor bana. 2.side bu. bağırıyor yaa sanki ben sçluyum nerdesin nie haber vermiosn die bağırınca ben. sinir etti
onada telefonda bukadar tepki verdiysen belki o yüzden sinirlenmiştir üstüne gitme sende bidahaki sefere onun yaptığını yaparsın olur biter olmadı yol verirsin
yok artıkheran heryere giderken birbirinizi haberdar ediyosunuz yani ne saçma şey bu çekilmez bu adam yaa
ohooooo canım sen şimdiden sıkıntı yaparsan bukadar ileride hasta olursun. vermesse vermesin sen kendini ne üzüyorsun. bırak hiç umursama.sen peşinden koştukça üstüne düştükçe şımarıyor erkekler. karşılıklı güven önemli ilişkide. biraz güven sen sıksanda sana haber versede yapçağından geri kalmaz.
yok artıkheran heryere giderken birbirinizi haberdar ediyosunuz yani ne saçma şey bu çekilmez bu adam yaa
Sadece haber vermemi istese gene iyi. Söylüyorum nerde olduğumu bi bakıyorum çıkmış gelmiş. Çok kıskançlıkta iyi değil
Sen böyle bağırıp çağırırken,saçlarını yolarken annen baban ne yapıyor?
"kızım kendine gel" demiyorlar mı?
Allah Allah ya sanki çok normal bir olaymış gibi anlatıyorsun da sen böyle kriz geçirirken seni görenler,sesini duyanlar nasıl rahat rahat duruyor anlamadım.
sinirden elim ayağım titriyorrr midem e ağrılar giriyor!
sakin olamıyorum. baana sürekli nerde kiminle ne yapıosan anında haber vericeksin diyen kişi az önce aradım nerdesin sabhdan beri dedim kadıköyer gittim dayımla motordaydım diyo!! hemde raht bi şekildee! sabahın kaçından beri onu bekliyorum bilgisayarını tamir için dayısının yanına gitti telefonda face paketi sms i yada kontoru yok ama yinede ben her türlü ona ulaşmayı başarıyosam oda bana ulaşabilirdi!!!!! haber verebilirdii! beni çıldırtan bide ben bağırırken onunda bağırması!! elim ayağım titiriyor ya!! nasıl bi tutarsızlık bu!! ben yeri geldi kontorum yok,sms im yok,zerre kontorum yok, 40 krş la rica edip bkkaldan telfonla arayıp haber vermiş insanım ona!1 bu nasıl bi bencilliktir he siz söyleyin yaaa!!!! bu ne ye ne bu !! ne yazdııgmın bile farkında değilim !!!!!! böyle adalet mi olur!! canımdan bezdim vallahi bezdimmmmm
Vaay anam vaaaaay
bilmemnereye giderken haber vermedi diye hastanelik olacaksın az daha
Allah sizi gerçek kavga sebeplerinden korusun, yoksa işiniz zor
Ne varki kafayı yiyecek o size öyle davranıyorsa sizde ona öyle davranın umursamayın.delicerek bir durum yok ortada.kendinizi bu kadar parçalamayın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?