• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deliricem lütfen yardim edin diger açtığım konuyla bağlantılı

Ben koyuyorum hemen adını: sapık.

Bir insani buna zorlamak nedir ya? Nerden buldun bu çapsızı?

Bu kadar ucuz bi ısrar olamaz. Midem bulandı.

Ayrıca hemen ekleme yapıyorum: Sizi hiç sevmiyor. En azından başka şeyleri (konudan da anlaşılıyor o şeylerin ne olduğu) sevdiği kadar sevmiyor.

Son düzenleme:
Her bölüme 5er konu açmadan rahatlayamayacaksiniz galiba 😂

Nedenini sormussunuz sevişmek istediği için yapıyor. Adını koyunca seviseceğinizi düşünüyor.

Gercekten duzelip duzelmedigini anlamaniz için sevismeniz lazım sanırım çünkü buraya onlarca kişi zaten bunları yazmıştı hala soruyorsunuz.

Sakin ol🤣 peki gerçekten ciddi olduğumu kanitlicam yapmicam derse napicam
Evli barklı kadınım. Kocam böyle ısrar etse çok fena yaparım onu :sinirli::sinirli:
Kendi psikolojini kendin bozuyorsun. Hayır demek bu kadar mı zor? 😳😳😳

And olsun bi daha senin konuna assssla yorum yapmicam bu son. Trollsen komik değilsin artık başka konular aç eğlenelim. Eğer gerçeksen Sen kendi ufak beyninde uydurduğun şeylere o kadar inanıyorsun ki sana ne dense “bini sivmiyısı nidin biyli didi” diyorsun. Adam seni sevmiyo, umrunda bile değilsin. Onun kadar vasıfsız sapık bir zavallının dünya üzerinde cinselliğe en yaklaştıgı nokta sensin o yüzden seninle, dedigi her şeyi de o yüzden diyor. Git affet adamı beraber ol tamam mı. İki ay sonra “birlikte olduk ama soğuk davranıyo evlenmeyecek miyiz diyorum geçiştiriyo” yazdıgında sana sadece 🤣 atıcam

senin konuların birbiriyle bağlantılı değil.konuların da cevapların da birbirinin aynısı.sen bizi delirtmek mi istiyosun.aynı konuları açıp açıp durma, sana verilen cevapları yaz bi kağıda oku oku dur. :rolleyes: benneyanginlargordum benneyanginlargordum uzaylı konusu yüzünden kendi konusu güme gidince yenisini açmış glb

Her bölüme 5er konu açmadan rahatlayamayacaksiniz galiba 😂

Nedenini sormussunuz sevişmek istediği için yapıyor. Adını koyunca seviseceğinizi düşünüyor.

Gercekten duzelip duzelmedigini anlamaniz için sevismeniz lazım sanırım çünkü buraya onlarca kişi zaten bunları yazmıştı hala soruyorsunuz.
Adini koyunca normal olmaz mi zaten

Back
X