Deliricem lütfen yardim edin diger açtığım konuyla bağlantılı

Ikinci kez gelince sevdigi icin mi geldi sandin surekli cinsellik konusan ne icin geliyordur zaten cok belli neyini dusunuyorsun ki kopar baglari konusma kendini haberlerde tacize ugradi felan diye gormek icin mi bekliyorsun

senin konuların birbiriyle bağlantılı değil.konuların da cevapların da birbirinin aynısı.sen bizi delirtmek mi istiyosun.aynı konuları açıp açıp durma, sana verilen cevapları yaz bi kağıda oku oku dur. :rolleyes: @benneyanginlargordum uzaylı konusu yüzünden kendi konusu güme gidince yenisini açmış glb
Konuları birbiriyle bağlantılı değil, direkt aynı konuları kelimeleri değiştirerek açmış zaten.
Bir de diyor ki doğrusu neyse onu söyleyin. E söylüyoruz inanmıyorsun biz daha ne yapalım? Benim cinsel hayatımı bile sorguladı 2 dk da :KK53:

Bayanim. Anlamadim suan. Çocuğa mi hak verdin

Bayan olsan adam “sapık “ denildiğinde garip cevaplar vermezdin. Cinsel sorulara iştahınız da ondan. Gidip gidip milletin profilini de inceliyorsunuz. Mune Mune dikkat. Bunun derdi başka. Sırf kadınlarla sohbet için böyle sizin gibi abuk sabuk konu açan çok.
Niyeti ciddi de olsa, nişanlı da olsan, sevgilin de olsa seni sıkıştırması, zorlaması normal değil. Siz de karşınızdaki kadınlara böyle davranmayın. İnsan olun biraz.

Kırıcı olmak istemem ama kaşınırsan kaşırlar.adamın ne olduğu ortada daha neyi zorlayıp sorular soruyorsun ki,He düzelir git mi diyelim napalım. Allah akıl vermiş kullanın azcık adam kıtlığı var sanki dünyada

Konuları birbiriyle bağlantılı değil, direkt aynı konuları kelimeleri değiştirerek açmış zaten.
Bir de diyor ki doğrusu neyse onu söyleyin. E söylüyoruz inanmıyorsun biz daha ne yapalım? Benim cinsel hayatımı bile sorguladı 2 dk da :KK53:
Erkek çünkü.

Bir insan ya cinselliğe açtır ve cinsel dürtülerini kontrol edemediğinden böyle davranır ya da seninle ciddi düşünmüyordur. Sana değer verse her yerde her an cinsellik yaşamak istemez. Senin istememene saygi duyar.
Her iki durumda rahatsiz edici ve aşağilayıcıdır. Seçim senin.

IMG_20200402_211544.webp

Karşında seni gerçekten seven bir adam yok ki! Beni çıldıvtmak mı istyorsun sen :KK34:

Adini koyunca normal olmaz mi zaten
valla adını söz mü koyarsanız, nişan mı koyarsınız , enginar mı koyarsınız, mahmut mu koyarsanız BİŞEY KOYUN ARTIK DA SİZ DE RAHATLAYIN BİZ DE RAHATLAYALIM :rolleyes: :KK70: adını koyunca dünyadaki en normal adam olur, aşırı normal olur, ultra süper normal olur, eldivenle bile sevişirsiniz kıyafetli kıyafetsiz uu beybi olur.

Sakin ol🤣 peki gerçekten ciddi olduğumu kanitlicam yapmicam derse napicam
Bi daha yapmicam demesi icin önünü kesip atmasi lazm :KK70: anlayan anladi..
Boylelerinden uzak dur uçkur sevdalisi bunlar ciddiyet bekleme yazik etme kendine :KK66:

Back
X