Deliricem ya

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Merhaba! Arkadaşlar bilenler bilir benim alopesi yani sackiran hastalim var 8 yıldır ve eşimin aileside biliyor bunu 5 yaşımda kızım var ikinciye hamileyim ama kv falan kimse bilmiyor nolur nolmaz 3 aya kadar söylemicez kv çocuk yapmamızı istiyor benim o alopesiden dolayı kullandıgım ilaçlardan dolayı çocuk olmadgnı düşünüyodu eşim anneside duymuş bunu ( öyle bişe yok tabi ) sonra bugün beni aradı kv dem söyledigi şeye bak ben griptim nasıl oldun dedi bende iyim dedim kayınpederin senin için diyorki çok solgun gözüküyor acaba ciddi bi hastalıgıvarda bizden mi gizliyolar bi kızdım siz ne diyosunz ya dedim ne alakası var bi grip oldum diye hemen ölümcül hastalığın mı olmuş oluyor çok zoruma gitti bu söylediginiz dedim diyorki ben demedim baban diyor ben babana allah korusun dedim diyor öyle bişey olsa bana söyler demiş.

Zora gidecek ne var ki?
Solgun görünce merak etmişler,diğer hastalığınızı da bildikleri için durum önemli diye mi sormuşlar.
Ben sorulmasından hiç hoşlanmadığım için asla sağlık problemlerimi paylaşmam. Hep geçiştiririm.

Bana göre delirecek bir mesele gelmedi, insanlar merak etmiş sormuş bunda kızacak birşey yok.

Hastasınız diye aramışlar yani aramasalar suç ararsalar suç oluyor burada okuduğum konularda gördüğüm kadarı ile bir anne yada baba olarak sorma gereği duymuşlar hepsi bu.

Benim anladığım kv nizin söylemleri sizin sanki bir açığınızı -kusurunuzu (ki hastalık asla öyle birşey değildir) arıyor hissi uyandırdı galiba.Ondan bukadar tepkilisiniz. Önceki ilişkinizin nasıl olduğuna bağlı olarak budurumuda değerlendirebilirsiniz bence.

Benim kv dem tam sizin nem kaptığınız cinstendir mesela. beğimin ilk zmanlar ve hatta 1 yaşına kadar yaşadığı ufak tefek sağlık sorunlarında ''bizim sülalede hiç böyle bişey yok size çekmiş heralde'' deyiverip ortadan kaybolurdu mesela...Var böyle insanlar yani .Ama sizinki onlardan mı değilmi siz daha iyi bilirsiniz.

Aslında giriş güzel sonrası biraz garip. Kızım baban solgun görmüş iyi misin dese sorun yok, ciddi birşey var da bizden mi saklıyorsun saçma olmuş.

Ay allah sabırlar versin. Ne patavatsız bu insanlar hiç mi gelin olmadılar zamanında anlamıyorum. Ben görüşmüyorum ama burnumun dibinde varlığı yetiyor. Saçma sapan laflarından o kadar bıktım ki. 1-2 seneye taşınıcam nasipse iple çekiyorum. Tabi hayırlısı ile inşallah

Hiç istemezdim olmasını ama yaşadığım birkaç kötü hatta travmatik olaylar silsilesi nedeniyle bende mesafe koyanlaranım artık.En son bayramda yarım saat ziyaret edip kalktım...Görüyorum ve yaşıyorum ki böylesi hissedilecek dercede daha iyiymiş aslında

Ben bi tık ileri taşıdım, afedersiniz bayramda gidince olay baktım ki eşşek gibi gelecek ne de olsaya bağlanıyor. Hala aynı ağzını tutamıyor. Ben toptan görüşmeyi kestim. Bayram vs görüşmüyorum. Daha detaylar var ama neyse :)

Eşin ne diyor bu konu için bizimki toptan görüşmememyi istemez

Aslında giriş güzel sonrası biraz garip. Kızım baban solgun görmüş iyi misin dese sorun yok, ciddi birşey var da bizden mi saklıyorsun saçma olmuş.
Aynen öyle yani resmen benim agzımı arıyor bende söyledim söylicemi ikitane düşük yaptım şuanki hamilelegmden önce bunun nedinde o diye düşünüyolar sürekli bana git tedavi ol bilmem ne sinirden nasıl aglıyorum ya bebegime bişi olcak

Sakin ol kıyamam. Bebeğini düşün. Takma onları, biliyorum insan ister istemez takıyor. Hormonlarda seni daha çok strese sokuyor. Kendini düşün. Mesafe koy gitsin, senden senin sağlığından önemli değil

zorunuza giden ne hiç anlamadım valla.bana da sorulduğu oluyor böyle hatta tekrar tekrar üsteliyorlar bazen ama hiç buna alınmam gerektiği aklıma gelmemişti.

ben iyi bilirim bu baban diyor, kaynin diyor. eltin diyor muhabbetlerini.. agzi varsa yuzu de varsa bizzat sze o soylesin kaynana niye araci oluyor.. yalan.. bal gibi kendi fikri baskasinin fikri gibi sunuyor tepki alacagini biliyor. kendi salak sizi de salak saniyor.

Kayinvalideniz nasılsın demiş. Bisey dememiş ki

bıravooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…