Deliricem ya

YİNE ENTERSAN BİR KONU. NE VAR BUNDA KADIN ÖNEMSİYOR SORUYOR. BİZİMKİLER OLSA GEBERSEN DÖNÜP BAKMAZLAR

YİNE ENTERSAN BİR KONU. NE VAR BUNDA KADIN ÖNEMSİYOR SORUYOR. BİZİMKİLER OLSA GEBERSEN DÖNÜP BAKMAZLAR
onemseyen boyle sormaz siz daha kotusunu gordugunuz icin sanirim bunun iyi bir sey oldugunu saniyosunuz da basbayagi art niyet ve yalan var. kendi fikrini kayinbaban soyle diyo boyle diyo gillerinden kaynana bu. benim sivilce sorunum vardi. cok sorulunca bir gun kibarca elimden geleni yaptigimi ama yediklerimle vs bir ilgisi olmadigini ne yaparsam yapayim ciktigini artik sorulmasinin da beni rahatsiz ettigini soyledim o oldu agzina almadilar bir daha. varsa var benim sorunum sacim dokuldu diye sivilcem cikti diye beni bosayip oglunuza iyisini alacaksaniz alin bu ne ya.

Saç kıran hastalığı ile yüzünün solgun olmasının ne alakası var.

Erkek ailesi gelinin en ufacık şeyini bile abartır. Boşver, takma kafana.

Ya ıste kv iyiyse bıle kv ıle kotu olmak ıcın ılla bısey cıkarır bazı gelınler. Ne var kdın kullandıgın ılacların etkısı oldugnu dusunmusse benm nenemde bem evlendıgımden berı arar senn rahmın kuruyuk ben senn yasındayken 5.cocugumu dogurmustum gıbı benı kınıyor aklınca ama he nene sen dogurursun ben dogurasım yok dıye saka yapardım. Yanı bu ılaclar yuzunden hamıle kalamıyor lafını bıle takm zten bıtane cocugun varmıs yanı ay bu kadının hıc cocugu olmıyor dıye muhabbette edemezler olmus buyutmussun. Madem ılaclar ıcın cocgn olmadıgnı dusunyolarmıs soyle yıne hamıleym ama netlesmeden kımseye soylemek ıstemedım de. 3 ay sonradan soylersen asıl daha kotu olur. Kv dıye herseyıde esırgemeyın kadın torunu olsun ıstıyor senı sevmese ıstemeseds senden torunda ıstemez semm yapacagn torunuda sevmez hanı. Bunlar ayıp seyler ya da gızlı tutulacak seyler degl ya hastalıkta saglıkta aıle bırlıgı olmalı paylasmalı ınsan. Kpde solgun goruyormus benm esımde bazen burnum kanar sende cıddı bı, rahatsozlıkmı var acaba nıye sureklı kanıyoe dıyordu bısey cıkmadı. Bence adamada kadınada fazla alınganlık yapıp gereksız yere kaynana gelın gerılımı yaratmaha calısyosunz. Bızde hamıleyız ama ne lohusa depresyonu ne bebek stresı ne naz vs bunları yapmadık hamıleyız dıye mılletın affedersın agzına vurmaya gerek yok.

zorunuza giden ne hiç anlamadım valla.bana da sorulduğu oluyor böyle hatta tekrar tekrar üsteliyorlar bazen ama hiç buna alınmam gerektiği aklıma gelmemişti.
Zora giden sorulup sorulmaması değil. Bir rahatsızlığın varsa her şeyinin bu rahatsızlığa bağlanması. Konu sahibinin iki düşüğü olmuş, muhakkak ki saçkıran hastalığına bağlamışlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…