Deliricem ya

Abisi farklı bi şehirde. Abisine yazmayı düşündüm ama bi kaç kıyafet için yazıyo falan demesin diye çekindim

bir kaç kıyafet için yazmasaydın ozaman
bu kadar kötü ayrıldıgın birinden halaa eşyaların için yazman gerçekten öok çirkin olmuş.
ben olsam bende çöpe atardım

Şok oldum gerçekten. Bir önceki konunuzdaki çaresiz kız ve yeni konunuzdaki 'cesur' kız. Hata yapıyorsunuz. Kurtuldunuz işte daha ne istiyorsunuz? Lanet olsun eşyaya diyeceğinize ısrar kıyamet iki bez parçasının peşine düşmek neden?
İlk öyle demiştim ama babamı aramakla korkuttuğunda aslında numarası olmadığını farkettim annemde cevabını verdi yani boşu boşuna yalvarttı, okula bıraktırmayı düşündürttü bunu düşününce dedim gidip bana ait olan şeyi alıcam o da görsün onun karşısında ezilmiceğimi gayet mutlu olduğumu diye düşündüm ama çöpe attım diyip bi kez daha istediğine ulaşınca bende çirkinleştim ver parasını diyerek..

Boylesinden kurtulsam butun mahalleye lokma dagitirdim degil ki kiyafet icin tekrar muhattap olacagim.
Simdi onun gozunde hala onu unutamadigin icin kiyafeti bahane edip mesaj atiyorsun, uyuyan yilani uyandirma da tekrar basina eksimesin.
Bide yüzsüz rahatsız etme falan dedi ya cidden öyle algıladı heralde

Yanlış yapmissin hiç istemeyecektin derdi başından atıyorsun sona peşine düşüyorsun bırak giden kıyafet olsun

Diğer konuda tehtid edildiginiz kisma uzuldum de neden surekli magdur sizsiniz? Adami ne olursa olsun ayrilmadan aldatmışsınız burda çok haksızsınız adama yine o kozu veren siz olmuşsunuz babam kızar mahfeder o bu diyorsunuz kurtulduguna sukredecegine ne diye yanina kaldi kiyafetlerimi yolla parasini ver o bu diyorsun? O utanmazca tehtid ederken suclu da siz bile isteye aldattiginiz halde olay kapandiktan sonra kurtuldum diye sukredeceginize ne diye kiyafet istiyorsunuz ki? Ben burada mağdur bir kadın goremiyorum ne yazik ki.

Back
X